Sen neden spor yapmiyosun
Boosted sana agir olur canim yavaslami baslasaydin dedigin gibi dizlere agirlik biner 15dk leslieler var onlara bak boosted hareketliulan boosted yaptım ya bugün.
Daha yapmam ama yaylanmalarda dize yük biniyor baya
Boosted sana agir olur canim yavaslami baslasaydin dedigin gibi dizlere agirlik biner 15dk leslieler var onlara bak boosted hareketli
Anladım okLeslinin bacak değil kol ağırlıklı olanı yapıyorum zaten o zaman hiç rahatsız olmuyor.
Tv ye atmıştım bugün bi açtım 20 dk idi allahtan.
Ayyy çok tşk ederimKiz seni gordum ben sen 75 misinnn aaa 65 saniyordum seni ben
Saat 6 da gidecegiz belki yetisirsin :))Zipzip- ben 4 te gelemem ya unuttum diyetisyen kontrolü var oğlanın.
Teyzesiyle gitmişti benle çok sıkılmasın dedim ama dr beni çağırmış anan gelsin demişgidim hele bi tanışim
Kız onu nasıl kaldiracan çabuk pes edersin çok agirmis ben şok gelmisti 2 kiloluk almadım bim den 1 kiloluk aldım işin zordambillar 3kilo 1tanesi duyrulur
Sen benim o halimi gormedinmi
Allah razı olsun çok teşekkür ederimGünaydın herkese basın sağolsunmedusares
Akşam yaptığımda bir bakayım inan hiç bakmadım kac km olduguna. Evet farkındayım farklı şeyler de yapmam lazım pilatese yeniden ağırlık vermek istiyorumArkadaşlar hafta sonu spor yorumlarıma devam ediyorum
@Themarginal canım seni de sporda daha aktif görmek istiyorum, haftasonu istisna olabilir ama kardio ve bögesel çalışma öneririm
medusares canım çok güzel eliptik yapmışsın, ancak maalesef yetmez, karın ve kalça çalışması eklemeni öneririm.
sabah yapabilirsin, ya da akşam da olabilir
birde eliptik 1 saat sonucu kaç km yapıyorsun ? sadece merak ettim , bende eliptik yapıyorum ya o yüzden sordum
@Nidsalii canım hafta sonu spor yapmayıp resmen aç gezmişin, bence biraz beslenmeyi artırıp sporuna aynı eskisi gibi devam etmelisin, belki haftasonu istisnasıdır diye düşünüyorum, güzel sporlarını dört gözle bekliyorum
@Findikfaresi123 canım merak ettim seni nerelerdesin, umarım herşey yolundadır, arkadaşım, ne güzel karın hareketlerine başlamıştın bıraktın, bisiklete biniyodun, hadi yine öyle devam et, güzel sporlar bekliyorum
bır bır bır devam
Allah hepinizden razı olsun. Çok teşekkür ederimYaa, Allah sabır versin basınız sağolsunmedusares
Ayy tam yemek saatiE Elif_Eylul
@Youlost16
@Findikfaresi123
@madamhd
@fattylamb94
@Nidsalii
@sportie
@Zeynolin44
@Canfeb
@retro_hippo
@Evvab
@Elalis
@hasbeenandgone
@selensu82
Bonus
@snglmlk
Gulumse24
@Lili 38
@leydii18
@Zeyneb38
medusares
@Queen mom
@Themarginal
@sudem34
@Nilar
Kizlar bugun saat 18.00 gibi 4.takimi ziyarete gidiyoruz gelmek isteyenleri bekliyorum
ordan da belki 90 lara uğrarız
Yetisirsin belki canimAyy tam yemek saatiinşallah yetişir de gelirim
Zaten marketlerde pahalıya geliyo ya ben decatlondan alıyorum ne alırsam en azından uygunuda var.
Lastikte olur da ağırlık gibi değil lastikte hala kendi ağırlığınla çalışmış oluyosun ama çok güzel çalışıyor kaslar yanıyoren güzel spor aracı ip ve lastik.
Sen bayadır yapıyosun ya sıkı bağlarsın bilek üstüne hareketleri öyle yaparsın
Elhan ablacim kac gündür goremiyorum seni nerelerdesin
Yok ablacim gecende bir sıkıntı vardi çözüldü simdi yok telefonunda yada internetin de sıkıntı olabilirmi ablacimKaptanim kulübe girmekte sıkıntı yaşıyorum iki gündür sayfa yenilenmiyor her işlem beş dakikadan fazla sürüyor. Birkaç kişiye sordum herkes normal diyor. Filize sorayım kuzum sende bir sıkıntı var mı...her türlü sosyal medya füze hızında bir tek kk böyle çok tuhaf... geçmiş temizle dediler yaptım...tarayıcıyı sildim tekrar yukledim Chrome, opera , Explorer her biriyle denedim..tabletten girdim pcden girdim hiç değişiklik yok... anlamadım gitti...ilahi bir uyarı mıdır bilmiyorum..
Bu sohbeti kaçırmak istemiyorumYetisirsin belki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?