Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Boosted sana agir olur canim yavaslami baslasaydin dedigin gibi dizlere agirlik biner 15dk leslieler var onlara bak boosted hareketli

Leslinin bacak değil kol ağırlıklı olanı yapıyorum zaten o zaman hiç rahatsız olmuyor.
Tv ye atmıştım bugün bi açtım 20 dk idi allahtan.

Akşam yaptığımda bir bakayım inan hiç bakmadım kac km olduguna. Evet farkındayım farklı şeyler de yapmam lazım pilatese yeniden ağırlık vermek istiyorum

bu resimden 6 kilo daha eksiğim burda 82 falandim

Kaptanim kulübe girmekte sıkıntı yaşıyorum iki gündür sayfa yenilenmiyor her işlem beş dakikadan fazla sürüyor. Birkaç kişiye sordum herkes normal diyor. Filize sorayım kuzum sende bir sıkıntı var mı...her türlü sosyal medya füze hızında bir tek kk böyle çok tuhaf... geçmiş temizle dediler yaptım...tarayıcıyı sildim tekrar yukledim Chrome, opera , Explorer her biriyle denedim..tabletten girdim pcden girdim hiç değişiklik yok... anlamadım gitti...ilahi bir uyarı mıdır bilmiyorum..
Elhan ablacim kac gündür goremiyorum seni nerelerdesin

Yok ablacim gecende bir sıkıntı vardi çözüldü simdi yok telefonunda yada internetin de sıkıntı olabilirmi ablacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…