Kac puandan hesaplasak ki dakika tut olmazsa 6 ile carparsin canimZipzip- ben annemden dambıllari getirdim agirlik caliscam ama ilk defa yapacağım için saatmi tutcaz sag kol sol kal kaç tane yaptığımızı hesaplicam help help
Bence set halinde yapsın saysın sayı ile hesaplayalımKac puandan hesaplasak ki dakika tut olmazsa 6 ile carparsin canim
Kac puandan hesaplamak uygun olur ki ağırlık oldugu icin puani normal bolgesel hesaplamak olmazBence set halinde yapsın saysın sayı ile hesaplayalım
Agirlik kol olur ağırlıkla squat falanda yaparim simdi kollara yük vereyim azcik bakalim nolcakKac puandan hesaplasak ki dakika tut olmazsa 6 ile carparsin canim
Bence set halinde yapsın saysın sayı ile hesaplayalım
dambillar 3kilo 1tanesi duyrulurBence set halinde yapsın saysın sayı ile hesaplayalım
dambillar 3kilo 1tanesi duyrulur
Agirmis canim ilk gunden cok zorlama istersendambillar 3kilo 1tanesi duyrulur
ozaman Eylülü alayim kollarima 12bucuk kilo5 kg ile başladaydın keşke mis gibi şişerdi kasların oyy yumuk yumuk ne tatlı olurdun
Lastik var aslinda bacak onla calisayim olmazmi simdilik ben cok çarşıya marketlere falan alamam simcik daha sonra bakimE Elif_Eylul kum ağırlıklar var bileğe bağlamak için onlardan alırsın ayakta kullanmak için
Haydikkkk söyleyin vallaaa dambilllarla kol caliscam 6puan hesaplarim kimse kusura bakmasin
Ayak çalışırsam bölgesel olur olsunmu karar verirseniz sevinirim
İyiii tamam cardio bitti de ben basliyim eniyisi
Lastik var aslinda bacak onla calisayim olmazmi simdilik ben cok çarşıya marketlere falan alamam simcik daha sonra bakim
Peki bonusum yapimmm ben en iyisi ama.birtek birsey sorabilirmiyimZaten marketlerde pahalıya geliyo ya ben decatlondan alıyorum ne alırsam en azından uygunuda var.
Lastikte olur da ağırlık gibi değil lastikte hala kendi ağırlığınla çalışmış oluyosun ama çok güzel çalışıyor kaslar yanıyoren güzel spor aracı ip ve lastik.
Sen bayadır yapıyosun ya sıkı bağlarsın bilek üstüne hareketleri öyle yaparsın
Peki bonusum yapimmm ben en iyisi ama.birtek birsey sorabilirmiyim
Sen neden spor yapmiyosunnolmuş nolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?