nazzocum menün güzel ama bikaç uyarı ben montiyi henüz yapmaya başladım ama ekmekle yumurtanın aynı öğünde tüketilmemesi gerektiğini öğrendim,birde içinde un bulunan çorbalar tavsiye edilmiyor pek ama onun dışında hem menü hemde spor harika kutluyorum senialkisalkisalkis,bu azimle birde çalışmaya başlayınca eminim en kısa zamanda ideal kilona ulaşacaksın cnm kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar . boynum çok fena tutuldu hareket ettiremiyorum .
iş arıyorum kızlar, muhtemelen 2 hafta içinde istifa edeceğim, yasinde çok kızıyor çıkmam için baskı yapıyor şuan çalıştığım şirketten, sinir sistemimi mahvediyorlar, azıcık paraya burnundan getiriyorlar insanın, nefret ediyorum türkiyemin, memleketimin bu iş düzeninden, yıllarca dirsek çürüt, oku, sonra kendini bilmez ruh hastası patronların elinde sinir sisteminle oynasınlar, ya nasıl bir patronla çalışıyorum biliyormusunuz , iç yazışmalarda bile imzasını atarken, Dil Bilen Yüksek Kimya Mühendisi cümlesini kuruyor, allahın kompleksli mide bulandırıcı alt kimlikleri :1ninca:
Ama bana müstehak böyle deli gibi harcama yapmasam şuan çıkıverirdim, kredi kartlarımı tavan yaptırıyorum sonra sinir içerisinde çalışıyorum burada, yasinde annemde biz öderiz diyorlar ama bu kredi kartı benim sorumsuzluğum ve çözümüde benden gelmeli... İşte bu kadar, iş bulana kadar mecbur çalışmak zorundayım, bugün istanbul anadolu yakasındaki tüm kolejlere cv mi atacağım, bilg. öğretmenliğine dönmek istiyorum ben, kompleksli insanlarla uğraşacağıma, çoluk çocukla uğraşırım en azından daha az sinirlerim bozulur CADIARZU
yumukum nozom monti yapmıyor .yerimseniben
am şunuda belirmeden geçemiycem unlu çorbalardan uzak dur nazom yumukumun ddigi gibi.
kaydirigubbakcemile3tez canlı kuralcı nozom .....opuyorumnanaktan
takım kaptanımızın yazması yeterliydi ama senin yazmanda uygun olmuş teşekürler .opuyorumnanaktan
günaydın fıstıklar....gününüz hezamankinden güzel olsun inş.
bugün benim çok çok özel bigün...tamerim geliyo akşama.:asigim:..üstelik doğumgünü bugün...sürprizler hazırlıklar...dolu dolu bi gün olucak benim içinzemuszemus
bu arada nazlıcım ben yarın ve cumartesi izinliyim,yarın erkenden tartılır bişekilde sana bildiririm kilomu
yarında dolu dolu bi gün olcak...önce tamerin kazandığı kuruma gidicez,işyerini göricez...sonra alyanslarımızı alcaz,çiçeğimizi çikolatamızı sipariş vermiştik onları alcaz...cumarteside allah nasip ederse yüzüklerimiz takılacak,sositosositosositososito,,off nasıl heyacanlıyım bilemezsiniz
günaydın fıstıklar....gününüz hezamankinden güzel olsun inş.
bugün benim çok çok özel bigün...tamerim geliyo akşama.:asigim:..üstelik doğumgünü bugün...sürprizler hazırlıklar...dolu dolu bi gün olucak benim içinzemuszemus
bu arada nazlıcım ben yarın ve cumartesi izinliyim,yarın erkenden tartılır bişekilde sana bildiririm kilomu
yarında dolu dolu bi gün olcak...önce tamerin kazandığı kuruma gidicez,işyerini göricez...sonra alyanslarımızı alcaz,çiçeğimizi çikolatamızı sipariş vermiştik onları alcaz...cumarteside allah nasip ederse yüzüklerimiz takılacak,sositosositosositososito,,off nasıl heyacanlıyım bilemezsiniz
GÜNAYDINNN GÜNAYDINN BOL TEBESSÜMLÜÜ Bİ GÜN OLSUNN HEPİMİZ İÇİN SİZLERİ ÇOOK SEVİYORUMM
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
günaydınnnnnnnn ....
günaydın şekerciğim .
Günaydınnn cnm nasıl oldun iyimisin bugünn :uhm: :1hug:
ablam sen montiyi bıraktındabenimmi haberim yok .iyi akşamlar arkadaşlar.
Bugünkü menümü yayımda spora kaçayım.
UYANINCA
2bardak ılık su 4taze kayısı
KAHVALTI
domates,maydanoz,biber
peynir,zeytin
ÖĞLE
su
karpuz
AKŞAM
1kase mercimek çorbası
bol yeşil salata
küçük bir tabak etli barbunya
arada 4küçük hurma yedim.kocam ben seviyom diye almış.benneyaptımki
GECE
süt
erik veya elma yerim
SPOR
1saat pedal çevirdim
1saat bantta yürüycem
50 mekik
opuyorumnanaktan
vay işte bu şeker harika ....sositosositomrb arkadaşlar bugün yine dışardaydık çok yoruldum.menümü yazayım bari
sabah
1 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay
öğle
çok az sac kavurma
salata
ayran
akşam
salata
yoğurt
1 kase mercimek çorbası
ara
3 kayısı,3 erik
ablam güzn aydın .....:teytey:..bu gün çok fazla yazan olmamış takımaaa benneyaptımki
simoşum geçmiş olsunn üzüldüm içinde bulunduğun durumaa :1no2:
bana gelincee oğlum yanımdaa :asigim:
öptüm kokladımm kavuştum yavrumaaa :asigim:
dez avantajlarıda yok değilll ilk önce kornet bacak olmuşun dedi :roflol:
sonrada çikolata tıkıştırdı ağzımaaa :bbo:
her neyse bu günlük olsun da yarınn tedbirimi almam lazımm a.s
gelelim menümee
sabah yarım avuç içi kadar kekk
öğleyin üç kaysı bir salatalık
öğleden sonraa 1 dilim liht ekmek çok az peynir ve zeytin (aylık hastalığım başladı mide bulantısından yemek zorun da kaldımm )
akşam bir kase mercimek çorbasıı salataaa iki köftee
yemekten son ra kiraz erik a.s
malesef bir adet çubuk çikolataa :1no2:
afiyet olsun .......kaydirigubbakcemile5Kahvaltı : Klasik evde
Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta
Öğlen : İşyerinde
Domates çorbası
1 tabak havuç ve turp salatası
Ara : işyerinde
Yağsız süt
2 adet eti form
Akşam :
Çok az yağla pişirilmiş bir tabak bakla
1 kase light yoğurt
Bir dilim tam buğday ekmeği
Gece:
4 dilim karpuz
Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100
Aktiviteler :
1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarından biraz az olarak yaptım. İşin ilk gününde baya yoruldum çünkü.
2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2
3-Koşu bandında 50 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.
O kadar yorgunum ki bebeğim uyuyunca direkt yatacaktım ama dedim gelip yazmalıyım. Bu da bu işin bir parçası. Eksik yapma nazo.. Hepinizi öpüyorum. İyi geceler arkadaşlar.. Şeniz
gözün aydın kirazım ......günaydın fıstıklar....gününüz hezamankinden güzel olsun inş.
pilavın hariç süper olmuş şeker ...:lepi: bu hafta 80 altını görürsen hiç şaşmam .KAHVALTI
1 domates
1 salata
2 haşlanmış yumurta
4-5 tane yeşil zeytin
2 fincan yeşil çay
ÖĞLEN
büyük bi tabak salata
1 kase yoğurt (çook seviyorum bol bol tüketiyorum)
3 kaşık taze fasülye yemeği
ARA
1 ekşi yeşil elma
AKŞAM
1 tabak taze fasülye yemeği
1 kase yoğurt
2 kaşık pilav ( dayanamadım eyvahedigeldismile )
Bol bol da su içtim
40 dk karadeniz horon müziğiyle tepindim durdum acayip ter attım
20 dk roman havasıyla oynadım :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance:
Bu aralar uykum ağırlaştı kızlar kalkıp yürüyüşe gidemiyorumm yaa ama burda oturup kalmıyorum oynuyorum terimi atıyorum...... (yürüyüşe başlamam lazım :mymeka: :mymeka: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?