Gözünü kan bürümüş...
Ben selam verdigini düşündüm tek anlamayan ablam değil
Heeee vallaaa olabilirYastıkla boğacak demek
Ben selam verdigini düşündüm tek anlamayan ablam değil
vay vay kadınım he
Edebi bir şeyler uretemem belki ama sesleri olmaya çalışırım kuzum.
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin
ayağını bastın odama
kırk yıllık beton, çayır çimen şimdi
güldün,
güller açıldı penceremin demirlerinde
ağladın,
avuçlarıma döküldü inciler
gönlüm gibi zengin
hürriyet gibi aydınlık oldu odam...
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin.
Nazim Hikmet
yok kız şarj bitti o yastık bugünde fırlaryumuşadı sanirsam gitti yastığını alip yanina
Senin ne zaman nasıl geldiğini çözen varsa alnından öperim karikatür canavarıZaten çoğul güldüm orda benöyle girermiyim ben selam diye hiç mi tanımadın
Benimkine kalas ayyy susayim bari allahim beni affetvay vay kadınım he
Bizimki bu satırların birini okusa yeterdi yastığı fırlatmazdım nerde sevdiğim adam tam bir odun
Sorsana kaç topikte yer aliyo ben bugun sayamadimSenin ne zaman nasıl geldiğini çözen varsa alnından öperim karikatür canavarı
Yapma yapma günah yatağını ayırma ne olursa olsun tribini at yemegini ver o utanır yaptığındanyok kız şarj bitti o yastık bugünde fırlar
Senin ne zaman nasıl geldiğini çözen varsa alnından öperim karikatür canavarı
Aklima Yemenli 11 kadının hikayesi geldi öyle diyince Dursun Ali Erzincanli ninBenimkine kalas ayyy susayim bari allahim beni affet
Sevgili Bonus ben sonradan yazdığını okuyunca anlamış gibi gülecektimZaten çoğul güldüm orda benöyle girermiyim ben selam diye hiç mi tanımadın
bugüne kadar öyle yaptım utanmadıYapma yapma günah yatağını ayırma ne olursa olsun tribini at yemegini ver o utanır yaptığından
Masallah diyimsüpermiş selülit problemi olmayan biriyle ilk defa karşılaşıyorum ben şok , bunun kıymetini bil çok değerli
Valla benim eşim öyle susayım sonra pişman oluyor ama çatır çatır cvp versem iyiki yapmisim der hatasını kabul etmez ama cvp vermeyince bakıyorum pişman oluyor özür diliyorbugüne kadar öyle yaptım utanmadı
Kararlıyım bu sefer böyle ayrıca sen ciddi misin gerçekten böyle mi düşünüyorsun
Valla benim eşim öyle susayım sonra pişman oluyor ama çatır çatır cvp versem iyiki yapmisim der hatasını kabul etmez ama cvp vermeyince bakıyorum pişman oluyor özür diliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?