Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bak seveceğin bir şair daha seslenecek sana
........
Rüzgar yaptı her çatıda ayrı bir makam...
Yine senin hayalini gördüm bu akşam...
Hançeremden alev gibi çıktı bu çığlık:
-Git istemem! .. Git istemem! .. Çık odamdan çık! ..
Ah! .. Ne dedim? . Hayır gitme.. Hayır gitme... Gel! ..
Ben git dedim, dedim ama sen işitme... Gel! ..

Sensin beni en onulmaz yerimden vuran,
Fakat sensin yine boş ömrü dolduran...
Bu çılgının senden başka muini var mı? ..
Gitme... Beni senden başka kimse anlar mı? ..
Gözlerimi sen ki başka bir ufka açtın...

Nerdesin ya? .. Nerdesin ya? .. Ah neden kaçtın? ..
.........
Sabahattin Ali

Zeynoşumm git istemem deyip yastığını atıyorsun ya bir daha düşün kuzum

Valla benim eşim öyle susayım sonra pişman oluyor ama çatır çatır cvp versem iyiki yapmisim der hatasını kabul etmez ama cvp vermeyince bakıyorum pişman oluyor özür diliyor
Cevap vermicen yani onun özür dilemesi icin ,valla oyle bir kocamda yok erdemli özür dilicek kadar

Abla muhteşemdi ya

o zaman yastığı fırlatayım abla
Sonrada hayır gitme hayır gitme gel diyeyim
O yastık fırlatılacak bu gece

Iyi geceler kizlarrr nabersiniz
Sabah 10.00
1 yumurtadan omlet
Domates baharatli
2 bardak sekersiz cay
1 dilim normal ekmek yedim tahilli ekmegim bitti bakkalda yoktu sehir merkezine uzak oturuyorum ondan
Ama ben bugun cok kötü bi sey yaptım beni sopayla dövün
Ikindi çayında 1 kase kısır 3 kasik patates salatasi 1 dilim kek 2 tane pogaca yedim burdan kaciyorum kaptanım beni falakaya yatircak
Ama valla soz cumaya kadar detoksa giriyorum yarin hemen kabak corbasi yapicam cuma eksiyle gelicem
Zipzip- sportie

Bunu şairi o kadar anlamadım ama Turgut Uyar’da bana uyar

Cevap vermicen yani onun özür dilemesi icin ,valla oyle bir kocamda yok erdemli özür dilicek kadar
Cvp verince ne oluyor o çıkıp gidiyor evde kendi kendimi yiyen ben oluyorum ne gerek var huzursuz olmaya bazen kör bazen sağır bazen dilsiz olmak gerekiyor ama nefis denen şey bizi bundan ali koyuyor malesef silgi olmak zorundayız kadın olsun erkek olsun yoksa geçim olmuyor malesef her tartışmada sende bana şunu yaptın bunu dedin dersek etegimizdeki taşları dokersek herkes mutsuz huzursuz olacak negerek var 3 günlük dünya degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…