Abbowww bence sen arkana bile bakma kaçIyi geceler kizlarrr nabersiniz
Sabah 10.00
1 yumurtadan omlet
Domates baharatli
2 bardak sekersiz cay
1 dilim normal ekmek yedim tahilli ekmegim bitti bakkalda yoktu sehir merkezine uzak oturuyorum ondan
Ama ben bugun cok kötü bi sey yaptım beni sopayla dövün
Ikindi çayında 1 kase kısır 3 kasik patates salatasi 1 dilim kek 2 tane pogaca yedim burdan kaciyorum kaptanım beni falakaya yatircak
Ama valla soz cumaya kadar detoksa giriyorum yarin hemen kabak corbasi yapicam cuma eksiyle gelicem
Zipzip- @sportie
Fark ettim onu...anladım zaten sevdiğini..
Biraz kül biraz duman yerim seni ben
Abbowww bence sen arkana bile bakma kaç
Edebiyatçıları sevmiyorum dilinden anlamıyorum çok biliyorlar belkide eşimden sonra sogumuş ola bilirimOkusaydım edebiyat okurdum belki yada bu çeneyle avukat
Edebiyatçıları sevmiyorum dilinden anlamıyorum çok biliyorlar belkide eşimden sonra sogumuş ola bilirim
En son ayakları totosuna vurarak köşeyi dönüyordu plakasını göremedim
Nerde o
Ocagimiza kısır poğaça diken
Edebiyat bir sanat dalı kuzum...sevgisini yaşamak bile ruha iyi geliyor. Sözcüklerle kedinin fareyle oynayışı gibi oynuyorsun eminim ikisinde de çok başarılı olursun.Okusaydım edebiyat okurdum belki yada bu çeneyle avukat
Sen beni sevmin miEdebiyatçıları sevmiyorum dilinden anlamıyorum çok biliyorlar belkide eşimden sonra sogumuş ola bilirim
Edebiyat bir sanat dalı kuzum...sevgisini yaşamak bile ruha iyi geliyor. Sözcüklerle kedinin fareyle oynayışı gibi oynuyorsun eminim ikisinde de çok başarılı olursun.
Ablacım ben senin meslektaşın yüzünden şeddimdi seninle alakası yok seni sevmemmi ben hiçSen beni sevmin mi
Kadın ruhundan anlamayan edebiyatçı da ne bileyim ben...bir gün imana gelir inşallah...Ablacım ben senin meslektaşın yüzünden şeddimdi seninle alakası yok seni sevmemmi ben hiçbu adam beni soğuttu edebiyattan
O bana diyor odun anlamiyorsun diyeKadın ruhundan anlamayan edebiyatçı da ne bileyim ben...bir gün imana gelir inşallah...
Bitmez kuzum o ruh hiç ölmez... Zaman ayırmak mesele sadece...hayatımız ekşinlarla dolu...erteleyip duruyoruz her şeyi...Kendi çapımda yazdıklarım oldu da bi noktada bitti sanki abla hiç yazamıyorum artık.
Üzülüyorumda bu körelmiş halime.
Hayat şartlarıda değişiyor tabi hissettiklerimiz değişiyor yazıyı besleyen aşk zedeleniyor.
Hadi oradan kalas... Sevgi dolu bir kadını göremeyecek gözlere sahip asıl kendisi...O bana diyor odun anlamiyorsun diye
Sözler ne kadar güzel...Bir şarkı bırakayım böyle derinden.
Kilom aynı canım vermiyorumda almiyorumdaIyiyim bende canım kilo durumun nasil takima gelmiyorsun hic :)
Harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?