- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.783
- 698
Biz senin gibi kovalamioz bir kerem çay la kahveyle karsiladim hem siziKizzz ikram ettimde yiyen oldumu bidahaaa gelmicem bakmam bile kapinizdan
Abla vermese benim eşim izin vermezdi 3 yıl öncesine kadar telefonum yoktu bile herseyime karisirdi şimdi bile karışıyor ama kk ya bisey demiyor çok sorunlarım oldu güven herşeyden önce geliyor diyete başladığımdan beri burda olduğumu biliyor yalan soyleseydim şuan burda olmazdım masaya oturunca diyor yemeğinin resmini cektinmi kacamak yapsam akşama fırça yiyeceksin diyor o bile kabullendi artık karışmıyor inadına gitseydim evde huzurum olmayacakti gizli saklı işleri hiç sevmem huzurum olmayacağına burda olmam daha ev huzuru herşeyden önce gelir belkide eşi inada bindirdi bir müddet suyuna gitse belki oda bişey demeyecek ama herkesin kendi kararı@donashippo canım burda olman çok güzel ama neden yalan dolanla iş yapıyosun doğru bir davranış değil ki bu, gülümse de ne güzel yazmış
Sonra güven olmaz tabi. Açık bir şekilde konuşman lazım ver eline tekefonu incelesin
İkna olsun , valla senin adına ben huzursuz oldum
Bende kaş bıyık bacak Allah ne verdiyse bitirdim 100 Gr da 100 Gr dirKizlar temizlik yapacagim aksama gelirim
Bende kekle geldim bikerem sen gideyim artik dedin diye güle gule dedim kovdummuBiz senin gibi kovalamioz bir kerem çay la kahveyle karsiladim hem sizi
Hadi canım deyip postladin dünBende kekle geldim bikerem sen gideyim artik dedin diye güle gule dedim kovdummu
Yeşil çayına fare zehrimi atsak yoksa bundan kurtuluş yokBende kekle geldim bikerem sen gideyim artik dedin diye güle gule dedim kovdummu
Bizim kapimiz herkese acik sagolsunHadi canım deyip postladin dün
bende haziri var hemen sicak suyu koyumda icsinYeşil çayına fare zehrimi atsak yoksa bundan kurtuluş yok
Vardım abla nasipte kim varsa ona.gitmistir.sikinti yok
Vardım abla nasipte kim varsa ona.gitmistir.sikintin yok
Zaten tarife tiklayinca kim yapmış nasıl yapmış görüyorsunHadi yaa. Söylemek yasak mı peki oy istemek değil de şu börek benimki desen olmuyo mu
Bilmiyorum.ablacim.istemek yasakta söylene bilirmi.bilmiyorum sağlık olsun 2 oy hakkın vardı birini gördüm 1 oymu kullandınHadi yaa. Söylemek yasak mı peki oy istemek değil de şu börek benimki desen olmuyo mu
Aaa cehalet işte fotoları tıkladım güya ay bakıyım bidaha merak ettimZaten tarife tiklayinca kim yapmış nasıl yapmış görüyorsun
2 tane kullandım ama bilmem ki kontrole gidiyorumBilmiyorum.ablacim.istemek yasakta söylene bilirmi.bilmiyorum sağlık olsun 2 oy hakkın vardı birini gördüm 1 oymu kullandın
İlk sayfadaki ilk msj daki fotoların üstündeki mavi yazıyı tikla canım oylama sonuçların da kim kime oy verdi onu görürsün sadece :))Aaa cehalet işte fotoları tıkladım güya ay bakıyım bidaha merak ettim
Bidakine ben yariscam pro olurum belkiİlk sayfadaki ilk msj daki fotoların üstündeki mavi yazıyı tikla canım oylama sonuçların da kim kime oy verdi onu görürsün sadece :))
Bi tane görebildim diğerleri2 tane kullandım ama bilmem ki kontrole gidiyorum
Daha oylar bitmedi oyuzden yasaktir canimHadi yaa. Söylemek yasak mı peki oy istemek değil de şu börek benimki desen olmuyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?