Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sıkılıyor elifim ya, bunalımdamıyım neyim, keyfim hiç yok, hiçbirşey yapasım yok, sen nasılsın

çık o bunalımdan lmaz: sana hiç uymuyor simoşum işyerindeki sorunlarıda takma kafana,huzursuz bir ortamda çalışmak zordur evet ama bunalım çözüm değil gülüm :teselli:

Toprağı üzerimden atarak, altmışlı yaşlarında kendi halinde bir nine olsaydım. Gün geçtikçe kendimi daha iyi hissetseydim. Vücudumdaki tüm hastalıklar yavaş yavaş azalmaya başlasaydı. Ellili yaşlarıma geldiğimde benden önce ölen eşimle tekrar birlikte olsaydım. ıkimiz mutlu mesut olsaydık. Zaman geriye doğru geçse kırklı yaşlarıma gelseydim. Rahat rahat gezip dolaşabilen komşularıyla eğlenebilen bir kadın olsaydım. Önce özür dilesem gönüllerini alsam daha sonra kırsaydım. Otuzlarıma gelip çocuklarımın okuldan gelişini heyecanla bekleseydim. Ailecek gezmelere cıksak, akşam birlikte oturup televizyon izleyebilsek… iş hayatımda önce hatalarımın bedelini ödesem kaybetsem, zarara uğrasam, ekonomik sıkıntılar çeksem sonraysa kazansam, ekonomik hiçbir sıkıntım olmasa… Önce kız kardeşimin mezarına gidip ağlasam, sızlasam… Daha sonraysa kız kardeşimle tekrar yaşasam. Kim bilir değerlerini ne kadar iyi bilirdim kaybettiklerimin… Yirmili yaşlarıma gelsem eşimle ilk tanıştığım zamanları yaşasam. Üniversiteli olsam önce sınıfı geçsem sonra rahat rahat çalışsam… Üniversitedeki arkadaşlarımla gezip eğlensem sonra zaman geçse onlarla yeni tanışsam daha da geçse zaman, kaldığım bir seneki derslerin finallerini versem sonra yaşasam rahatça… On sekizli yaşlara gidip deli dolu zamanlar geçirsem… Önce üzülsem aşklar için sonra yaşasam aşklarımı. Liseli olsam önce azar işitip sonra okulu assam, önce karneyi alıp notlarıma göre ders çalışsam. ılkokula başlasam masumlaşsam iyice. Dışarı çıkıp sokaktaki çocuklarla seksek oynasam. Eve gitsem annem yemeği hazırlamış olsa yesem… küçülsem küçülsem okuma-yazmayı unutsam. Annem üzerimi giydirse, ayakkabımın bağcıklarımı bağlasa. Zaman geçse yürümeyi unutsam, kucağa alınmaya başlasam. Konuşamayı bıraksam ağlayıp pışpışlansam. Herkes beni çok sevse… Küçülsem yeni doğduğum zamanlara gitsem. Bir hastanede annemin karnına yerleştirilsem, dokuz ay sonra yok olsam. Ah! Ne güzel olurdu hayatı tersten yaşasam…

Alıntıdır..

hem işyerindekiler hemde reglim 10 gün gecikti akannehir pooooffff biraz daha bekleyip doktora giderim sanırım:bbo:
taze mısır yasakmıydı montidefisfisfis

yasak canım

iltihap falan olabilir belki bir doktora git istersen

bende de olmuştu gecikme iltihaptandı

Biraz daha bekleyeyim diyorum, korkuyorumda zaten doktordan akannehir

hele evli olunca kabus oluyor o doktorlar :bbo:

ayyy utançtan yerin dibine geçmiştim adamın karşısında

2 kere gittim biri bayandı muayene etmedi

2. erkekti muayene etti bir de :bbo:

şimdi ne kadar ağrı çeksem falan gitmiyorum eyvahedigeldismile

hamilelikte ne yaparım bilmem eyvahedigeldismile

HAYIRLII AKŞAMLARRR CANLARIM SıZı KOCAMAN ÖPÜYORUM BUGÜN ıŞLER YOĞUNDU BıRAZ MAL FALAN ASKILADIM DıZDıM ÖPÜYORUM SıZıı KOCAMANNN
YARIN GÖRÜŞÜRÜKKKK

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ah buna çok güldüm nazzo,tebrik ederim bu arada ve bendende evet takıma hoşgaldin canımm Şeniz

Sağol tatlım evet oyun için. Ben de kilo vermenden ötürü seni kutluyorummmm. a.s.

4. olmuşuz yumukum

nazar değdi takımımıza

Haftaya 1. oluruz inşallahh. Haydi kızlar sıkalım kemerleriii. kaydirigubbakcemile5

Kahvaltı : Klasik evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Ara : 11:00

2 kayısı

Öğlen : Evde - 14:00 - Süt izni kullandım öğleden sonra izinliydim

Light Ton Balığı
1 tabak Salata

Akşam : 18:30

Az z.yağlı taze fasülye yarım tabak
Yarım tabak közlenmiş kırmızı biber
1 kase light yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Gece: 22:00

4 dilim karpuz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 50 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

İyi gecelerrrr. a.s.

menümü de yazayım ,çok abuk sabuk bir menü oldu ama

sabah : 1 kuru kayısı

kahvaltı :1 dl t.b. ekmeği , peynir ,domates , 2 şekersiz çay

öğle : 1 ayran ,9 fındık ,3 çilek

ara : 3 fındık , 3 çilek (acıkmıştım :kedi: )

akşam : 1 kase salata , biraz peynir , yarım dilim t.b ekmeği (taze fasulyeyi kociş istedi diye tereyağlı yağmıştım hiç cazip gelmedi :bbo: bende ona bıraktım )

gece : 1 avuç kadar leblebi ve çekirdek , 1 salatalık

oklavaları bekliyorum ablam eyvahedigeldismile

GÜNAYDINNN KIZLARR

SABAH 6 DA KALKTIM 1 SAAT TEMPOLU YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPTIMM GELDıM 2 SAATTıR NETıM YOKTU ONLA UĞRAŞTIM YAAA

KEYıFLER NASILLLL kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

guclubacismile guclubacismile guclubacismile guclubacismile

günaydın şekercim maşallah bomba gibi gördüm seni

bende gece baş ağrısından uyuyamadım ,sabah da bi uyandım 08:35 akannehir

eyvah dedim geç kaldım ,ama neyseki 9da işteydim

günaydınlar..nasılsınız bakalım,ben hala yorgun ve bitkin

günaydın fıstıkım opuyorumnanaktan

hala geçmeyen başağrım hariç ben iyiyim çok şükür

ayşegülcüm sen ehliyeti yeni almıştın di mi ?hemen nasıl çıktın trafiğe?

ya biz eşimle bikaç defa deneme yaptık ,hep o bana sinirlendiği için hevesimi de kaçırıyor :umursamaz:

daha çıkamadım trafiğe

senin maşallahın var hemen çıktın

işte benim eşimde tam tersi cnm,hatta dün onun muhabbeti oldu gittiğim bi yere,bi yere gidecek olunca hemen al arabayla git diyor bana dedimki araba pek yeni değil e hatunda 12 senelik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 adam toptan kurtulmaya çalışıyor bizden falan diye millet koptu kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana eşim çok destek oluyor,onunla birlikte bi yere gitsek dahi hep ben kullanıyorum tek başıma olmasamda,adam artık arabayı tek biyere giderken anca görüyo :roflol: saolsun hiç hevesimi kırmadı çok destek oldu,onunda desteğiyle heryere gidiyorum şimdi sanırım bendede pek panik yok çok rahatım yollarda,bi sorunla karşılaşsam bile kendi kendime salla gitsin sen acemisin beklesinler kardeşim diyorum kaydirigubbakcemile3 biraz cesaret lazım,inşallah sende üstesinden glirsin ama dedğim gibi eşlerin tutumu çok önemli a.s

benim eşim biraz sabırsız ve asabi bir insan

o bişey söyleyince bende hemen arabayı durdurup iniyorum

böyle yaptıkça kullanamıyorum tabi

aslında sabah alcam arabayı çıkçam en iyisi ama tek başıma cesaret gelmedi daha sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…