- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Ben yokum ondan kaydirigubbakcemile3
evet kuzuş nerdesin sen olumunekankayizsmile
Canım sıkılıyor elifim ya, bunalımdamıyım neyim, keyfim hiç yok, hiçbirşey yapasım yok, sen nasılsın
Canım sıkılıyor elifim ya, bunalımdamıyım neyim, keyfim hiç yok, hiçbirşey yapasım yok, sen nasılsın
Biraz daha bekleyeyim diyorum, korkuyorumda zaten doktordan akannehir
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ah buna çok güldüm nazzo,tebrik ederim bu arada ve bendende evet takıma hoşgaldin canımm Şeniz
4. olmuşuz yumukum
nazar değdi takımımıza
GÜNAYDINNN KIZLARR
SABAH 6 DA KALKTIM 1 SAAT TEMPOLU YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPTIMM GELDİM 2 SAATTİR NETİM YOKTU ONLA UĞRAŞTIM YAAA
KEYİFLER NASILLLL kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
guclubacismile guclubacismile guclubacismile guclubacismile
günaydınlar..nasılsınız bakalım,ben hala yorgun ve bitkin
günaydın fıstıkım opuyorumnanaktan
hala geçmeyen başağrım hariç ben iyiyim çok şükür
ayşegülcüm sen ehliyeti yeni almıştın di mi ?hemen nasıl çıktın trafiğe?
ya biz eşimle bikaç defa deneme yaptık ,hep o bana sinirlendiği için hevesimi de kaçırıyor :umursamaz:
daha çıkamadım trafiğe
senin maşallahın var hemen çıktın
işte benim eşimde tam tersi cnm,hatta dün onun muhabbeti oldu gittiğim bi yere,bi yere gidecek olunca hemen al arabayla git diyor bana dedimki araba pek yeni değil e hatunda 12 senelik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 adam toptan kurtulmaya çalışıyor bizden falan diye millet koptu kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana eşim çok destek oluyor,onunla birlikte bi yere gitsek dahi hep ben kullanıyorum tek başıma olmasamda,adam artık arabayı tek biyere giderken anca görüyo :roflol: saolsun hiç hevesimi kırmadı çok destek oldu,onunda desteğiyle heryere gidiyorum şimdi sanırım bendede pek panik yok çok rahatım yollarda,bi sorunla karşılaşsam bile kendi kendime salla gitsin sen acemisin beklesinler kardeşim diyorum kaydirigubbakcemile3 biraz cesaret lazım,inşallah sende üstesinden glirsin ama dedğim gibi eşlerin tutumu çok önemli a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?