- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Ben katılmadım ki.. kardeşim katıldıgördüm gördüm ordan girdim burdan girdim nasıl oldu bilmiyorum ama gülümseninkini de gördüm .Gulumse24 canım ellerine sağlık güzel olmuş, çok bilndik olduğu için tercih etmedim maalesef
ben bilmedenretro_hippo ya oy vermişim ellerine sağlık canım
Canın sağ olsun kankim. Ayaklarına sağlık ziyarete geldin ya o bile mutluluk verici.ancak çözebildim, herkesin adı yazıyomuş ilk sayfada ben oy kullanırken ben o sayfayı görmedim ki
Bana ceza ver neler yediğimi söylemeye utanıyorumcanım kahvaltına 1 yumurta daha ilave edebilirsin, salatalarını biraz daha bol tut, ve yoğurdu aynı şekilde bir de böyle dene bakalım
takıma geri döndün mü :)göreceğiz
Abla inat ne demek sizin takimdan @Eliff Eylull bizim üyelere gelip çay yani kek ikram ediyor
Şaşkınım, ama çokta şalırmadım çünkü o kadar az beslendinki vücut isyan edecektiBana ceza ver neler yediğimi söylemeye utanıyorum
Yok canım 90 lar dayim bonus latakıma geri döndün mü :)
Bu arada yaz bakalım , bilelim ki ona göre bişeler yapalımBana ceza ver neler yediğimi söylemeye utanıyorum
Ama buralarda açık yeşil kabak yok koyu renk olsa olurmuŞaşkınım, ama çokta şalırmadım çünkü o kadar az beslendinki vücut isyan edecekti
Hiç sorun değil akşam 3 kaşık yoğurt istediğin gibi baharatlandır salatalık ta koyabilirsin
Bol su iç
Yarın kabak çorbası yapıp öğle ve akşam sınırsız içiyosun cuma gelsin eksiler
Sabah leblebiyle kahvenin üstüne 11.30 gibi bundan yedim 14.30 gibi 3 erik 10 kiraz yedim 16.00da bi tabak salçalı makarna yedimBu arada yaz bakalım , bilelim ki ona göre bişeler yapalım
Hepsi olur kabak olsundaAma buralarda açık yeşil kabak yok koyu renk olsa olurmu
Bundan yediğim ne foto yokSabah leblebiyle kahvenin üstüne 11.30 gibi bundan yedim 14.30 gibi 3 erik 10 kiraz yedim 16.00da bi tabak salçalı makarna yedimtemizlik başımı yedi mutfağı temizliyorum sabahtan beri balkonla
Özelden attım milletin canı bari çekmesin ben yandım onlar yanmasınBundan yediğim ne foto yok
Tesekkur ederiim canim, ama ayagim icin gitmedim benim iltihapli romatizma kontrolüm vardi. Tahlillerin çıkması uzun sürüyorşeker varsa ölçmen lazım canım açlık tokluk baş dönmesi başka sebeplede olabilir ihmal etme canım
geçmiş olsun hiç birşey demedi mi canım 7 temmuza kadar bekleyecek misin? Ayakkabı değiştirmen işe yarar mı denedim mi canım
Hoşgeldin
Gülümse25 bilişim danışmanımız çok iyi düşündün süpersin
Acaba bir ağzını mı yoklasa hayır derse daha çok sıkıntı olmasın sonra, niye bu kadar müdahale biz bekarlar anlamayız ama
Queen çok şirinmiş bayıldım❤
Afiyet olsun
Bunu gibi mi en organigindenAma buralarda açık yeşil kabak yok koyu renk olsa olurmu
Abla kendileri veriyorlar tarifi ben secmedimgördüm gördüm ordan girdim burdan girdim nasıl oldu bilmiyorum ama gülümseninkini de gördüm .Gulumse24 canım ellerine sağlık güzel olmuş, çok bilndik olduğu için tercih etmedim maalesef
ben bilmedenretro_hippo ya oy vermişim ellerine sağlık canım
Takımda iç savaş çıkar gızzzzHep birlikte katilalim Bari
Madamim çok tşk ederim bana oy vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?