benim eşim biraz sabırsız ve asabi bir insan
o bişey söyleyince bende hemen arabayı durdurup iniyorum
böyle yaptıkça kullanamıyorum tabi
aslında sabah alcam arabayı çıkçam en iyisi ama tek başıma cesaret gelmedi daha sempatiksalakcinni
ŞenizŞenizŞeniz:lepi::lepi::lepi::lepi:bugün yediklerimi de yazayım
09:00 1 dl tb.ekmeği ,peynir
13:30 1 kepçe taze fasulye, 1 domates, 1 ayran
16:30 bikaç kiraz (çok acıkmıştım )
17:00 1 kase yoğurt ,salata ,et kavurma (yağsız et ,akşam et yasak biliyorum ama 2 gündür et istedi canım öğlen yapçaktım ama işten geç çıktım)
gece de kiraz yerim
karpuz dolapta buz gibi bekliyor ama cızzzlmaz:
ŞenizŞenizŞeniz:lepi::lepi::lepi::lepi:
elifim akşam et yasak deyil canım helede öylen yemediysen ve yagsızsa.yerimseniben zaten yedigin saatte gayet makul bir saat .....olumunekankayizsmile
aferin fıstıgıma ....
kirazı bi kaç deyil daha fazla yiyebilirdin sorun yok canım ... ögünde sebze varmış ve 3 sat geçmiş üstünden .. yerimseniben
kavaltında ekmekle yeşilik yemeye çalış . yeşil zeytinde yiyebilirsin .kaydirigubbakcemile5
KAHVALTI
[1 domates
1 salata
1 k.k peynir
4-5 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
ÖĞLEN
Naneli tavuk çorbası
Salata,lahana,havuç turşusu
ARA
1 ekşi yeşil elma
AKŞAM
1 büyük kase cacık
3 kaşık patlıcan yemeği
yarın bütün gün dışardayız, yemekleri seçerek yerim artık
önce kahvaltı yapçaz ,öğlende ızgara tarzı bişeyler yerim salata ve ayranla
elifim bende yarın aynen dışardayım kahvaltı evde yapıcaz ondan hergünki kahvaltımdan yaparım ama öğlen ızgara ve salata inş. zaten extra bişey yapıp götüremicez içeri yiyecek sokmak yasak güzel bi gün olur inş.
durumunu biliyorum elifim ona göre yorum yapıyorum zaten ama eksikleri yanlışlarıda söyleyimde otursun monti iyce .olumunekankayizsmilehoşgeldin ablam opuyorumnanaktan
sabah nasıl çıktım evden bir görsen ,geç kalmıştım hemen buzdolabı poşetine 1 dl ekmekle peynir attım çıktım kaydirigubbakcemile3
yarın bekle bizi izmir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tam da sıcak günü bulduk akannehir
bende bu durumu tosuncukta yaşıyorum 10 yaşında ama 14 . 16 yaş alıyorum .aklinialirimsmileben geldim..kimsecikler yokmu şekerim,bende bi dolaştım geldim.yarın arkadaşlarda pikniğe gidecekmişiz gideceğimiz yerde elifim sen bilirsin çoban eti içinde havuz falan var şimdi çocuklar havuza girmek isterler benim kızda maşşallah tosuncuk kaydirigubbakcemile3 ona mayo yada bikini bakayım dedim çocuklara göre olanlar imkansız ötesi bişeydi kaydirigubbakcemile3 büyüklerin 36 bedeninden göğüslerin süngerlerini çıkarttık etekli bi bikini aldım ama zor buldum valla 10 yaşında ama boy uzun eh acık tombişte sayılır hiçbişey olmuyo yav kafamçokkarıştı
:lepi::lepi::lepi:yarın bütün gün dışardayız, yemekleri seçerek yerim artık
önce kahvaltı yapçaz ,öğlende ızgara tarzı bişeyler yerim salata ve ayranla
harika bir menü olmuş yumukum ...alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:iyi akşamlar...bende menümü vereyim hemen;
sabah:
10:30
2 katı yumurta,marul,maydonoz,domates ve peynirden oluşan salata
şekersiz çay
öğlen:
15:00
1 tabak nohut
yoğurt
marul,maydonoz
17:00
1 avuç leblebi
akşam:
19:00
1 tabak bamya
yoğurt
marul,maydonoz
2lt su şimdilik ve bol bol yürüyüş mecburen kaydirigubbakcemile3
bende bu durumu tosuncukta yaşıyorum 10 yaşında ama 14 . 16 yaş alıyorum .aklinialirimsmilebizim evde tamkarışık bir durum var abla 11 yaşında 33 kilo oglan 10 yaşında 44 kilo ohaoldumsmile inanın birne ye birine yeme diye ugraşıyorum ....ohaoldumsmileohaoldumsmile
:lepi::lepi::lepi:
harika bir menü olmuş yumukum ...alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
yanlız meyev yememişin şekerini meyveden alacaksın . şu ikindi yedigin leblebi meyve yapsak .yerimseniben aslında hiç yapmasakda olurmuş o rayı . çümki öylenden 2 saat sonra bi ögün daha yemişin gibi olmuş .. öyleninle akşam arası tam 4 saatmiş iki ögün arası için çok iyiymiş bu leblebler fazladan olmuş .yerimseniben
afiyet olsun nozocum çok güzel bir menü olmuş....Kahvaltı : Klasik evde - 07:30
Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta
Ara : 11:00
2 kayısı
Öğlen : Evde - 14:00 - Süt izni kullandım öğleden sonra izinliydim
Light Ton Balığı
1 tabak Salata
Akşam : 18:30
Az z.yağlı taze fasülye yarım tabak
Yarım tabak közlenmiş kırmızı biber
1 kase light yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Gece: 22:00
4 dilim karpuz
Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100
Aktiviteler :
1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.
2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2
3-Koşu bandında 50 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.
İyi gecelerrrr. a.s.
:lepi:zemuszemusaebenim dışarlarda dolanmaktan feleğim şaştı inanki acıkmışım aklıma meyve falan gelmedi leblebiyi avuçladım gene dışarı kaydirigubbakcemile3buara demiştim sünnete bi hafta kaldı çok yoğunum bunlar iyi günler haftaya belki hiç uğrayamam bile akşamdan akşama anca ama diyeti bozmamaya kararlıyım nolursa olsun inşallah :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?