Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aslında sana bişey diyimmi ben tekbaşıma kullanırken daha iyiyim,insanlar kendi yaptıklarını görmezler başkası yapınca farkederlya nerde bi çukura girsem yada bi hata yapsam sakinde olsa uyarıyo kendisi rallide gibi kullanır ama oturduğun yerde bi sağa bi sola için dışına çıkar,yalnız kullanmayı daha çok seviyorum ben uyarı yok tmm hiç sinirli asabi tavırlar göstermez ama o çukur dedikçe direksiyon hakimiyetimi kaybediyorum girmiyim diye mesela maşşallah izmirinde çukursuz yolu yok napıyom yahu kaydirigubbakcemile3

KAHVALTI
1 domates
1 salata
1 k.k peynir
4-5 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

ÖĞLEN
Naneli tavuk çorbası
Salata,lahana,havuç turşusu

ARA
1 ekşi yeşil elma

AKŞAM
1 büyük kase cacık
3 kaşık patlıcan yemeği

ben geldim..kimsecikler yokmu şekerim,bende bi dolaştım geldim.yarın arkadaşlarda pikniğe gidecekmişiz gideceğimiz yerde elifim sen bilirsin çoban eti içinde havuz falan var şimdi çocuklar havuza girmek isterler benim kızda maşşallah tosuncuk kaydirigubbakcemile3 ona mayo yada bikini bakayım dedim çocuklara göre olanlar imkansız ötesi bişeydi kaydirigubbakcemile3 büyüklerin 36 bedeninden göğüslerin süngerlerini çıkarttık etekli bi bikini aldım ama zor buldum valla 10 yaşında ama boy uzun eh acık tombişte sayılır hiçbişey olmuyo yav kafamçokkarıştı

bugün yediklerimi de yazayım

09:00 1 dl tb.ekmeği ,peynir

13:30 1 kepçe taze fasulye, 1 domates, 1 ayran

16:30 bikaç kiraz (çok acıkmıştım )

17:00 1 kase yoğurt ,salata ,et kavurma (yağsız et ,akşam et yasak biliyorum ama 2 gündür et istedi canım öğlen yapçaktım ama işten geç çıktım)

gece de kiraz yerim

karpuz dolapta buz gibi bekliyor ama cızzz lmaz:

ŞenizŞenizŞeniz:lepi::lepi::lepi::lepi:
elifim akşam et yasak deyil canım helede öylen yemediysen ve yagsızsa.yerimseniben zaten yedigin saatte gayet makul bir saat .....olumunekankayizsmile
aferin fıstıgıma ....

kirazı bi kaç deyil daha fazla yiyebilirdin sorun yok canım ... ögünde sebze varmış ve 3 sat geçmiş üstünden .. yerimseniben
kavaltında ekmekle yeşilik yemeye çalış . yeşil zeytinde yiyebilirsin .kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin ablam opuyorumnanaktan

sabah nasıl çıktım evden bir görsen ,geç kalmıştım hemen buzdolabı poşetine 1 dl ekmekle peynir attım çıktım kaydirigubbakcemile3

şekericim senin menülerin tam monti menüsü oluyor . harika ... bu hafta hazırlan 7 li rakamlar seni bekliyorrrrrrr.kaydirigubbakcemile5:içelim:

yarın bütün gün dışardayız, yemekleri seçerek yerim artık

önce kahvaltı yapçaz ,öğlende ızgara tarzı bişeyler yerim salata ve ayranla

iyi akşamlar...bende menümü vereyim hemen;

sabah:
10:30
2 katı yumurta,marul,maydonoz,domates ve peynirden oluşan salata
şekersiz çay

öğlen:
15:00
1 tabak nohut
yoğurt
marul,maydonoz

17:00
1 avuç leblebi

akşam:
19:00
1 tabak bamya
yoğurt
marul,maydonoz

2lt su şimdilik ve bol bol yürüyüş mecburen kaydirigubbakcemile3

elifim bende yarın aynen dışardayım kahvaltı evde yapıcaz ondan hergünki kahvaltımdan yaparım ama öğlen ızgara ve salata inş. zaten extra bişey yapıp götüremicez içeri yiyecek sokmak yasak güzel bi gün olur inş.

yarın bekle bizi izmir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tam da sıcak günü bulduk akannehir

hoşgeldin ablam opuyorumnanaktan

sabah nasıl çıktım evden bir görsen ,geç kalmıştım hemen buzdolabı poşetine 1 dl ekmekle peynir attım çıktım kaydirigubbakcemile3
durumunu biliyorum elifim ona göre yorum yapıyorum zaten ama eksikleri yanlışlarıda söyleyimde otursun monti iyce .olumunekankayizsmile
bi kere daha aferin sana gel öpem Şenizolacak bu sefer .:lepi::lepi:

yarın bekle bizi izmir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tam da sıcak günü bulduk akannehir

sorma valla berbat bugün öldüm dolaşırken tamda öğlen sıcağında çıkmışım izmirin herşeyi güzelde işte şu sıcağıda olmasa ama yinede antalyadansa izmir cennet gibi kaydirigubbakcemile3

elifcim şirinceye gidecektiniz demi,bak selçuk yolu dümdüz çok güzeldir araba kullanmak için ideal yarın bi dene bence şirince yolunda olmazda çok virajlı ve uçurumludur kaydirigubbakcemile5

selçuk'a geçenlerde gitmiştik biliyorum çok düz yolu

arkadaşlarla gitçez onlara rezil olmıyayım

bende bu durumu tosuncukta yaşıyorum 10 yaşında ama 14 . 16 yaş alıyorum .aklinialirimsmilebizim evde tamkarışık bir durum var abla 11 yaşında 33 kilo oglan 10 yaşında 44 kilo ohaoldumsmile inanın birne ye birine yeme diye ugraşıyorum ....ohaoldumsmileohaoldumsmile

:lepi::lepi::lepi:
harika bir menü olmuş yumukum ...alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:
yanlız meyev yememişin şekerini meyveden alacaksın . şu ikindi yedigin leblebi meyve yapsak .yerimseniben aslında hiç yapmasakda olurmuş o rayı . çümki öylenden 2 saat sonra bi ögün daha yemişin gibi olmuş .. öyleninle akşam arası tam 4 saatmiş iki ögün arası için çok iyiymiş bu leblebler fazladan olmuş .yerimseniben

aebenim dışarlarda dolanmaktan feleğim şaştı inanki acıkmışım aklıma meyve falan gelmedi leblebiyi avuçladım gene dışarı kaydirigubbakcemile3buara demiştim sünnete bi hafta kaldı çok yoğunum bunlar iyi günler haftaya belki hiç uğrayamam bile akşamdan akşama anca ama diyeti bozmamaya kararlıyım nolursa olsun inşallah :lepi:

afiyet olsun nozocum çok güzel bir menü olmuş....
sebzenin yanında ekmegi görmem bile .:jeyyarmonticiler duymasın ama .)kaydirigubbakcemile3

sporun içinde bi alkış .alkisalkisalkisalkisalkisalkis

nozocum sana bişi sorabilirmiyim kahvaltıda kulandıgın krem peynirin yağ oranı nedir .?

:lepi:zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…