Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın hayırlı sabahlarrrrrr
Gunaydin canim ❤
Gelsin de hemencik alayım. Kayinvalideminki de eski usul tartı. Doğru tartiyor diyor ama bilemiyorum artık. İnternetten baktığımda da hep sevkiyatı ileri tarihlerde
Avm ye gidiyor musun ya da yakın avm var mi canim
Vatan,teknosa,media markt gibi magazalarda da var fiyati 65 di geçen baktigimda

Gunaydin canim ❤

Avm ye gidiyor musun ya da yakın avm var mi canim
Vatan,teknosa,media markt gibi magazalarda da var fiyati 65 di geçen baktigimda
Oralardan almak daha mantıklı geliyor bana en azından bir sıkıntı çıkınca iade garantisi var marketlerde sıkıntı olunca kendin gidip garanti yerini araştırıp veriyorsun sattıktan sonra marketler ilgilenmiyor

Abla ve spor salonuna giderken cuma günleri 45 dk plates yapiyorduk neneler bile vardı ya o zamanlar 83 kiloydum benden kilolu olanlarda vardı hocamız hiç öyle bişey demedi

İyi bir hoca değilmiş, birde para gelecek ben yapmak istiyorum dese yok gelme mi der gel der tabi. Tam randımanlı yapıldığını pek zannetmiyorum, ben bununu eğitimini hem amerikalı hocalardan, hemde türkiye cimnastik fedarasyonundan aldım, değil istanbulun, türkiyenin en iyi spor salonlarına gittim, ezbere yazdığım bişey değil , bunu diyen hoca da istanbul üniversitesi spor hocasıydı, benim ilk pilates hocam, bende spor hikayeleri çok
yaz yaz bitmez
Tabi ki hiçbirşey yapmamaktan iyidir, tabi ki sıkılaştırır, birsürü faydası var, ama yüksek kilolar için öncelikli tercih edilecek bir spor değil, onu diyorum. Ama kişi ben bundan mutluyum diyorsa elbette yapar

Tartilar bile cok pahali artik soyle bir baktim en ucuzu sadece vatan da 65 lira
Buralardan alinca fisinle gidince garanti kapsamindan bakarlar ama iste marketlerde alinca sorun oluyor
Biz gecen sene bime tefal geldi almistik neyseki sorun yok

Abla dediğinde çok haklısın kimse bende dahil beceremiyordu kimsede yapmak istemiyordu ama benim için çok eğlenceli geçiyordu aslında başlasam iyi olur hareketler ezberimde aletlerimde var ama bı fırsatım olmuyor ki ancak düzene oturtuyorum evi bugün temizlik yapicam yarın akşam yemeğine misafir var eşimin sınıf arkadaslari gelicek evi taşımaya yardım ettikleri için yemeğe davet etti eşim yazda geldi ancak yürüyüş le geçer kışın evde artık yaparım

Senin şu erken uyumana bayılıyorum ya ben 6da kalktığım halde 2 den önce uyuyamıyorum
Dukkani kapatmadan önce 1 di uyuma saatim simdi 11 e düştü ama uykum duzenli olunca daha rahat oluyorum
Ramazanda cok zorlandim bu sene saat 11 i geçince gozler kapaniyor uyusam ayri uyumasam ayri dertti neyse geldi gecti

Gunaydin canim ❤
Kanitin cogu bölümünu izlemisimdir guzel diziydi keske devami olsaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…