Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dün ne yedim
Sabah
1 h.yumurta
Süzme peynir
2 zeytin
Domates salatalık
2 dilim ekmek

Akşam
2 dilim pizza
2 cay

2 saat tempolu yürüyüş
2 saat ev işi
360 puan

Menüm olmadı farkındayım başka yemek yapamadım ve pizzayı çok severim özlemiştim bir dilim niyetiyle başladım 2 oldu bugün eliptik yapıp telafi edeceğim kızlar

Afiyet olsun canim toplamda cok fazla yememissin yuruyusle erimistir
Tatil planiniz netlesti mi gidecek misiniz canim

Afiyet olsun canim toplamda cok fazla yememissin yuruyusle erimistir
Tatil planiniz netlesti mi gidecek misiniz canim
eşime kızdım girmeyecektim ama kızımın kontrolü var ve kayınvalidem cocukları çok özledi onlar için gideceğim beni bu hafta izne ayır canım

4-5 yil once izledim galiba :))
Ramazanda sahuru beklerken iyi oluyordu :)
Bir kisminida babami beklerken izliyordum
Belki bir kac kacirdigim bolum vardi :)
ben hep kelime oyununu izlerim arkasından da o başlardı hiç izlemedim nasıl kacırmışım

Dukkani kapatmadan önce 1 di uyuma saatim simdi 11 e düştü ama uykum duzenli olunca daha rahat oluyorum
Ramazanda cok zorlandim bu sene saat 11 i geçince gozler kapaniyor uyusam ayri uyumasam ayri dertti neyse geldi gecti
Valla en güzelini yapıyorsun canım çünkü evdeyken insanın uyku düzeni daha çabuk bozulabiliyor. Uyku düzenide her açıdan çok önemli diye düşünüyorum. Özellikle kilo verme ve sağlık açısından. Darısı başıma

Amin canim insallah
Kilo korumamda en buyuk etkenlerden biri olabilir
Duzensiz uyku uyudugumda yada cok uyudugumda kilo olarak donus alıyorum

Aynen canim kac kiloyla ayrilirsan ya o kiloda ya da altinda olman gerekiyor
Ustune cikmamaya calis cikarsanda gelince izin kilona donmeye çalışırız
inşallah almam canım dikkat etmeye calışacagım yürüyüş yaparım mutlaka umarım almam artık canım çok yemek istemiyor 8 kilo gitti midem küçüldü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…