Günaydin canim ❤günaydın kızlar
Maşallah çenenizi arıyorum düşmüş olabilirmi Sabah sabah
ben ilk kez izliyorum hele 2 gün önce 3 kızı birden öldürdülerGunaydin canim ❤
Kanitin cogu bölümünu izlemisimdir guzel diziydi keske devami olsaydi
günaydın canımmmgünaydın kızlar
Maşallah çenenizi arıyorum düşmüş olabilirmi Sabah sabah
Afiyet olsun canim toplamda cok fazla yememissin yuruyusle erimistirDün ne yedim
Sabah
1 h.yumurta
Süzme peynir
2 zeytin
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Akşam
2 dilim pizza
2 cay
2 saat tempolu yürüyüş
2 saat ev işi
360 puan
Menüm olmadı farkındayım başka yemek yapamadım ve pizzayı çok severim özlemiştim bir dilim niyetiyle başladım 2 oldu bugün eliptik yapıp telafi edeceğim kızlar
4-5 yil once izledim galiba :))ben ilk kez izliyorum hele 2 gün önce 3 kızı birden öldürdüler
Çok korktum
eşime kızdım girmeyecektim ama kızımın kontrolü var ve kayınvalidem cocukları çok özledi onlar için gideceğim beni bu hafta izne ayır canımAfiyet olsun canim toplamda cok fazla yememissin yuruyusle erimistir
Tatil planiniz netlesti mi gidecek misiniz canim
Ooooo zeyno senelerin dizisi kiz o allah seni napmasinben ilk kez izliyorum hele 2 gün önce 3 kızı birden öldürdüler
Çok korktum
günaydın canımGünaydin canim ❤
Aaa ne zaman konusmusuz ki daha yeni basladik
Tamam canimeşime kızdım girmeyecektim ama kızımın kontrolü var ve kayınvalidem cocukları çok özledi onlar için gideceğim beni bu hafta izne ayır canım
ben hep kelime oyununu izlerim arkasından da o başlardı hiç izlemedim nasıl kacırmışım4-5 yil once izledim galiba :))
Ramazanda sahuru beklerken iyi oluyordu :)
Bir kisminida babami beklerken izliyordum
Belki bir kac kacirdigim bolum vardi :)
listeye girmek için izin kilosunda mı olmak gerekiyorTamam canim
Saglikla gidip gelin insallah sonrasi listeye aliriz
Valla en güzelini yapıyorsun canım çünkü evdeyken insanın uyku düzeni daha çabuk bozulabiliyor. Uyku düzenide her açıdan çok önemli diye düşünüyorum. Özellikle kilo verme ve sağlık açısından. Darısı başımaDukkani kapatmadan önce 1 di uyuma saatim simdi 11 e düştü ama uykum duzenli olunca daha rahat oluyorum
Ramazanda cok zorlandim bu sene saat 11 i geçince gozler kapaniyor uyusam ayri uyumasam ayri dertti neyse geldi gecti
bu günlerde keşfettim elifffOoooo zeyno senelerin dizisi kiz o allah seni napmasingunaydin cok severdim kendilerini
Aynen canim kac kiloyla ayrilirsan ya o kiloda ya da altinda olman gerekiyorlisteye girmek için izin kilosunda mı olmak gerekiyor
Amin canim insallahValla en güzelini yapıyorsun canım çünkü evdeyken insanın uyku düzeni daha çabuk bozulabiliyor. Uyku düzenide her açıdan çok önemli diye düşünüyorum. Özellikle kilo verme ve sağlık açısından. Darısı başıma
inşallah almam canım dikkat etmeye calışacagım yürüyüş yaparım mutlaka umarım almam artık canım çok yemek istemiyor 8 kilo gitti midem küçüldü hissediyorumAynen canim kac kiloyla ayrilirsan ya o kiloda ya da altinda olman gerekiyor
Ustune cikmamaya calis cikarsanda gelince izin kilona donmeye çalışırız
Her yastığı attiginda demekki icten içe adama kızıp dizileri kesfettinbu günlerde keşfettim elifff
Bunda eşimin katkısı büyük
aynen eşim yaşadığına şükretsinHer yastığı attiginda demekki icten içe adama kızıp dizileri kesfettin
Hemşehrim varmış,en sevdiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?