- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bende dediğin gibi blendir seti almistim premiyer oda tarti hediyesi varmis 4sene oldu maşallah diyim benim oglani tartiyosa sorun yok demektir1 ay kullanacağı bir ürüne 50 lira vereceğine 100 lira versin senelik alsın bende 4 yıl önce aldım 50 TL ye hala kullaniyorum şans işi bu işler ben gördüğümü söyluyorum bilgi almak için googleye yazdım direk şikayet.var çıktı karşıma çoğu.kişi mağdur olmuş a101 iade de almiyormuş servisine gotureceksiniz.bizimle.isiniz yok demiş falan filan iste
Canım veremiyorum denedim doktora gitmem lazım:)Kendini hazır hissettiğinde başlarsın sen şuan çok ciddi fazlan yok demekki
evetSende mezun olursun inşallah canim kackiloydun sen profildekimi kilon
afiyet olsunYinede az cok dikkat ediyorum canım yediklerime
Normalde ailemle yasiyorum su an yanimda yoklar kahvaltida kendime ozel tabak hazırlıyorum birde aksam 6 gibi yiyorum
Arada dukan birasida yapiyorum
Bugun form cay ictim
Şans kesinlikle büyük faktör...zincir marketten king marka baskül almıştım 10 yıl filan dayandı belki daha fazla...bir kez pili bitti o kadar....10 yılın sonunda bozuldu....aprilla konusunda 4 ay oldu....umarım dayanır ..öylesine almıştım .. 100 liraya da iyi baskül yoktu zaten ....ama aprilla nin tıraş makinesi oğlanın var memnunuz..1 ay kullanacağı bir ürüne 50 lira vereceğine 100 lira versin senelik alsın bende 4 yıl önce aldım 50 TL ye hala kullaniyorum şans işi bu işler ben gördüğümü söyluyorum bilgi almak için googleye yazdım direk şikayet.var çıktı karşıma çoğu.kişi mağdur olmuş a101 iade de almiyormuş servisine gotureceksiniz.bizimle.isiniz yok demiş falan filan iste
Yazarım bugün ne yediğimi canım. Sabah seni dinledim yumurta yedimGenelde cuma günü olabiliyor ama yine de kaptana sormalısın cnm
Evet cnm inceltiyor
3 yıldan fazladır yapıyorum
Ve bence bu spor sayesinde hiçbir zmn iri görünmedim
Sen ne yedin bakalım
Mutlu yıllar canımKahve icicem simdi yaa cunku gunum yine okadar yogunduki birde okadar isin icine carsi isi cikti kosturmaca anca dinlendim birde boostedimi yapicam sonrada yaticam insaAllah
Sıkılaşmaya yardımcı olsun diye yapıyorum. Yanlış mı yapıyorumCanım pilates ağır bir spordur, mantık “en zayıf kasın kadar güçlüsün “
Amaç en çalışmayan kasları hedef alır ve böylelikle güçlendirir, kasları şişirmeye değil uzatmaya yöneliktir.
Bana göre pilates kilosu fazla olanların yapacağı bir spor değil, naçizane.
Süpeeeeeeeeer teşekkür ederimmmOlculu olduktan sonra yiyebilirsin canim
Tesekkur ederiz bilgi icinde
medusares
@Queen mom
Kizlar tarti geliyormus a101 e
Öğle yemeklerini fabrikada yiyorum herkesin hakkı 2 kofteymis daha fazlasını vermiyorlar. Maalesef. Ben de doymak için piyazi da tercih ettim.Afiyet olsun canım
Dondurma kavun hiç olmasalarmış iyimiş spor da yok
Canım bence tarın akşam mercimek yeme, sebze yoğurt tercih edersen daha iyi
Olur, canım Allah zihin açıklığı versin
❤
Afiyet olsun sporda şahane❤
Akşam sadece çorba iyi
Olmuş ama öğle çok fazla mesela piyaza gerek yoktu, çorba çok az olup köfte daha fazla olabilirdi
Yinede güzel spor da güzel
Abla yeni kategoride etiket isterimKategorilerimiz,sürpriz oluyor.Oda sizin için:)
Herkes aynı zamanda öğrendin,hazırlansın önceden uapmasın
Selam hosgeldinSelamlar saygılar
Ne guzel kpss ye calismaya başlamışsın
Herkes kotu yorum yazmis alma canim:))Süpeeeeeeeeer teşekkür ederimmm
Gunaydin canim ❤Gunaydııınnnnn. Gününüz güzel geçsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?