Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende dediğin gibi blendir seti almistim premiyer oda tarti hediyesi varmis 4sene oldu maşallah diyim benim oglani tartiyosa sorun yok demektir

Sende mezun olursun inşallah canim kackiloydun sen profildekimi kilon
evet
Yinede az cok dikkat ediyorum canım yediklerime
Normalde ailemle yasiyorum su an yanimda yoklar kahvaltida kendime ozel tabak hazırlıyorum birde aksam 6 gibi yiyorum
Arada dukan birasida yapiyorum
Bugun form cay ictim
afiyet olsun
Şans kesinlikle büyük faktör...zincir marketten king marka baskül almıştım 10 yıl filan dayandı belki daha fazla...bir kez pili bitti o kadar....10 yılın sonunda bozuldu....aprilla konusunda 4 ay oldu....umarım dayanır ..öylesine almıştım .. 100 liraya da iyi baskül yoktu zaten ....ama aprilla nin tıraş makinesi oğlanın var memnunuz..

24 Haziran Çarşamba

Kahvaltı yapmadım bugün fırsatım olmadı canım da istemedi. Bir iki parça karpuz attım ağzıma.

14.00
4 yk et sote
1 kase mercimek çorbası
2 yk pirinç pilavı

18.00
1 kase cacık

spor yok maalesef yine hareketli bir gündü ama tlf hep üstümde değildi adım 4200 de kalmış.

Genelde cuma günü olabiliyor ama yine de kaptana sormalısın cnm

Evet cnm inceltiyor
3 yıldan fazladır yapıyorum
Ve bence bu spor sayesinde hiçbir zmn iri görünmedim
Sen ne yedin bakalım
Yazarım bugün ne yediğimi canım. Sabah seni dinledim yumurta yedim

Sıkılaşmaya yardımcı olsun diye yapıyorum. Yanlış mı yapıyorum

Öğle yemeklerini fabrikada yiyorum herkesin hakkı 2 kofteymis daha fazlasını vermiyorlar. Maalesef. Ben de doymak için piyazi da tercih ettim.

Selamlar saygılar
Selam hosgeldin
Cumadan saliya kadar yokum ben Zipzip- uzayadabilir
Birde kpss tekrar başladım çok gelemiyorum
Ne guzel kpss ye calismaya başlamışsın
Izine ayiralim istersen cuma gunu sinav sonrasi yine listeye aliriz
Süpeeeeeeeeer teşekkür ederimmm
Herkes kotu yorum yazmis alma canim:))
Gunaydııınnnnn. Gününüz güzel geçsin inşallah.
Gunaydin canim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…