Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın harika 6. Takım

Bugün perşembe , bugün kaçamak yok , çok hafif besleniyoruz, akşam hafif yiyoruz, ağır spor yapmıyoruz, bugün herşey hafif, yarın sabaha iyice hafiflemiş kalkıyoruz
Sirkeli limonlu ılık suyumu içiyorum spor kaptanım bugün ağır temizlikte yok inşaAllah ayaklarım zonkluyor hala

Abla ve spor salonuna giderken cuma günleri 45 dk plates yapiyorduk neneler bile vardı ya o zamanlar 83 kiloydum benden kilolu olanlarda vardı hocamız hiç öyle bişey demedi

Kahve icicem simdi yaa cunku gunum yine okadar yogunduki birde okadar isin icine carsi isi cikti kosturmaca anca dinlendim birde boostedimi yapicam sonrada yaticam insaAllah
Kahve içicem çünkü günümü doğum günüm anlamışım iyi mi? Olsun canım sana da hepimize de musmutlu yıllar dilerim

Günaydın hayırlı sabahlarrrrrr
sağolasın canım oyumu sana ve Youlost16 a verdim bu sabah. Sunumuna da ayrıca bayıldım

Ebru şallı da zayıflatır diyor ona inandım ben de
Bence haftanın 1 günü yapa bilirsin ben kendimi çok dinç hissediyordum yaparken hınç yaptıktan sonra dinçkendimi yerlere seriyordum topun üstüne yatıyordum yapamayanlar çok komikti ya onlara gülmekten bende yapamiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…