GunaydinGünaydın harika 6. Takım
Bugün perşembe , bugün kaçamak yok , çok hafif besleniyoruz, akşam hafif yiyoruz, ağır spor yapmıyoruz, bugün herşey hafif, yarın sabaha iyice hafiflemiş kalkıyoruz
Iyi yapmissin canım yakinda bime ya da soka gelir tarti :))Zipzip- uygun fiyatliymis diye sevindiydim ben de. Kayinvalidemler köyde öyle olunca gittim onların tartisini aldım
İnşaAllah ciddi birşey yokturCanım veremiyorum denedim doktora gitmem lazım:)
Sirkeli limonlu ılık suyumu içiyorum spor kaptanımGünaydın harika 6. Takım
Bugün perşembe , bugün kaçamak yok , çok hafif besleniyoruz, akşam hafif yiyoruz, ağır spor yapmıyoruz, bugün herşey hafif, yarın sabaha iyice hafiflemiş kalkıyoruz
Saygılar bizden nenem hoşgeldinSelamlar saygılar
Aleykum selam amin canimSelamun aleyküm akıbetimiz hayr olsunAllah hepimizi iyilerle karşılaştırsın kötülerden korusun
Abla ve spor salonuna giderken cuma günleri 45 dk plates yapiyorduk neneler bile vardı ya o zamanlar 83 kiloydum benden kilolu olanlarda vardı hocamız hiç öyle bişey demediCanım pilates ağır bir spordur, mantık “en zayıf kasın kadar güçlüsün “
Amaç en çalışmayan kasları hedef alır ve böylelikle güçlendirir, kasları şişirmeye değil uzatmaya yöneliktir.
Bana göre pilates kilosu fazla olanların yapacağı bir spor değil, naçizane.
Kahve içicem çünkü günümü doğum günüm anlamışım iyi mi? Olsun canım sana da hepimize de musmutlu yıllar dilerimKahve icicem simdi yaa cunku gunum yine okadar yogunduki birde okadar isin icine carsi isi cikti kosturmaca anca dinlendim birde boostedimi yapicam sonrada yaticam insaAllah
Gelsin de hemencik alayım. Kayinvalideminki de eski usul tartı. Doğru tartiyor diyor ama bilemiyorum artık. İnternetten baktığımda da hep sevkiyatı ileri tarihlerdeIyi yapmissin canım yakinda bime ya da soka gelir tarti :))
Canım pilates ağır bir spordur, mantık “en zayıf kasın kadar güçlüsün “
Amaç en çalışmayan kasları hedef alır ve böylelikle güçlendirir, kasları şişirmeye değil uzatmaya yöneliktir.
Bana göre pilates kilosu fazla olanların yapacağı bir spor değil, naçizane.
[/QUOT
sağolasın canım oyumu sana veGünaydın hayırlı sabahlarrrrrr
Ebru şallı da zayıflatır diyor ona inandım ben deAbla ve spor salonuna giderken cuma günleri 45 dk plates yapiyorduk neneler bile vardı ya o zamanlar 83 kiloydum benden kilolu olanlarda vardı hocamız hiç öyle bişey demedi
Şimdi Gördüm canım çok tşk ederim ellerin dert görmesin
Ben kime verdim acabaa
Bence haftanın 1 günü yapa bilirsin ben kendimi çok dinç hissediyordum yaparken hınç yaptıktan sonra dinçEbru şallı da zayıflatır diyor ona inandım ben de
Kime kısmetse ona gitmiştir canim nasip bu işlerBen kime verdim acabaaben de hiç bilmiyordum yapanların göründüğünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?