Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bence menüler tek elde toplanmalı.. haftalık olarak biri ayarlansa...bütün hafta menülerde o kişi etiketlenir . tek seferde bütün menüleri yorumlar böylece eksikler belli olır
Cok kalabaligiz canim bir kisiye bu yuku vermek olmaz gibi
Yazmayanlar belli zaten canim kimlerin yazmadığını biliyoruz

Ben platesi sirt agrim icin yapmisdim. Burda salonlar acildi ama havuz bolumu hala acilmadi acilsaydi yazilacaktım yine yuzme hem sirt hem boyun agrima cok iyi geliyor 4 gozle bekliuorum ama hala ses yok

Tşk ederim zeyno kız sen hala eşimi nasıl ortadan kaldiririm diye planmi yapıyorsun her cinayet arkasında bir iz bırakır kusursuz bir cinayet yoktur aklında olsun ona göre ayağını denk al

Son düzenleme:
Bende 11 dedimi uyurum, aslinda hep gec yatardim taki bagisiklik sistemimi kuvlendirmem gerektigini ogrenene kadar suan duzene girdim sukur

Selamun aleyküm akıbetimiz hayr olsun Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın kötülerden korusun

Aleykum selam canim guzel dileklerin icinde Aminnn

Tartilar bile cok pahali artik soyle bir baktim en ucuzu sadece vatan da 65 lira
Buralardan alinca fisinle gidince garanti kapsamindan bakarlar ama iste marketlerde alinca sorun oluyor
Biz gecen sene bime tefal geldi almistik neyseki sorun yok

Bende fakir marka tartı var ama en az 1-1.5 kilo fazla tartıyor sinir oldum bende bimden tefal aldım şimdi onu kullanıyorum bende memnunum.

Menuler yine eksik yaziliyor
Menulere yorum da az yapiliyor
Buna bir çözüm bulmak gerekiyor

Günüm yoğun geçince geçmiş fazla birikiyor o zaman yorum yapamıyorum ama fırsat buldukça menü yorumlamaya dikkat ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…