Cok kalabaligiz canim bir kisiye bu yuku vermek olmaz gibibence menüler tek elde toplanmalı.. haftalık olarak biri ayarlansa...bütün hafta menülerde o kişi etiketlenir . tek seferde bütün menüleri yorumlar böylece eksikler belli olır
Gunaydin canim ❤Günaydın
Ben platesi sirt agrim icin yapmisdim. Burda salonlar acildi ama havuz bolumu hala acilmadi acilsaydi yazilacaktım yine yuzme hem sirt hem boyun agrima cok iyi geliyor 4 gozle bekliuorum ama hala ses yokİyi bir hoca değilmiş, birde para gelecek ben yapmak istiyorum dese yok gelme mi der gel der tabi. Tam randımanlı yapıldığını pek zannetmiyorum, ben bununu eğitimini hem amerikalı hocalardan, hemde türkiye cimnastik fedarasyonundan aldım, değil istanbulun, türkiyenin en iyi spor salonlarına gittim, ezbere yazdığım bişey değil , bunu diyen hoca da istanbul üniversitesi spor hocasıydı, benim ilk pilates hocam, bende spor hikayeleri çok
yaz yaz bitmez
Tabi ki hiçbirşey yapmamaktan iyidir, tabi ki sıkılaştırır, birsürü faydası var, ama yüksek kilolar için öncelikli tercih edilecek bir spor değil, onu diyorum. Ama kişi ben bundan mutluyum diyorsa elbette yapar
Canim dun ben oy verdim ama kime verdim bilmiuorum sana denk gelmis olsa bariiEşime kahvaltı hazırladım yedi gitti az daha uyusam iyi olur
Tşk ederim zeyno
Bende 11 dedimi uyurum, aslinda hep gec yatardim taki bagisiklik sistemimi kuvlendirmem gerektigini ogrenene kadar suan duzene girdim sukur
Bende o zamanlar sahura kadar doktorlari izliyordum4-5 yil once izledim galiba :))
Ramazanda sahuru beklerken iyi oluyordu :)
Bir kisminida babami beklerken izliyordum
Belki bir kac kacirdigim bolum vardi :)
Paylaşmayı unutmuşum 2 bebeyle fırsatım dahi olmadı girmeyeCanım senin 23/6 sporunu menünü kaydetmemişim, bana spor puanını bildirir misin
Günaydın harika 6. Takım
Bugün perşembe , bugün kaçamak yok , çok hafif besleniyoruz, akşam hafif yiyoruz, ağır spor yapmıyoruz, bugün herşey hafif, yarın sabaha iyice hafiflemiş kalkıyoruz
Canim bugün bende hafif takilmak istiyorum 1 saat huruyus yeterlimi cunku odemli gibi hiseediuorum kendimi regl bir turlu gelemedi
Selamun aleyküm akıbetimiz hayr olsunAllah hepimizi iyilerle karşılaştırsın kötülerden korusun
Aleykum selam canim guzel dileklerin icinde Aminnn
Yok canım bana denk gelmemiş sağlık olsun yaptığımı görenler bile oy vermedi sıkıntı yokCanim dun ben oy verdim ama kime verdim bilmiuorum sana denk gelmis olsa barii
Tartilar bile cok pahali artik soyle bir baktim en ucuzu sadece vatan da 65 lira
Buralardan alinca fisinle gidince garanti kapsamindan bakarlar ama iste marketlerde alinca sorun oluyor
Biz gecen sene bime tefal geldi almistik neyseki sorun yok
Menuler yine eksik yaziliyor
Menulere yorum da az yapiliyor
Buna bir çözüm bulmak gerekiyor
Sadece valideyemi gideceksinizeşime kızdım girmeyecektim ama kızımın kontrolü var ve kayınvalidem cocukları çok özledi onlar için gideceğim beni bu hafta izne ayır canım
Enee hangisi senindi yaaa kol boregi senindir diye verdim sporti demisdiya alisildik diye dedim heralde buuuYok canım bana denk gelmemiş sağlık olsun yaptığımı görenler bile oy vermedi sıkıntı yok
Aaa alinti yapmayi çödümmmm
Enee hangisi senindi yaaa kol boregi senindir diye verdim sporti demisdiya alisildik diye dedim heralde buuu
Evet izin kilosunun altında oda pek mümkün olmayacağı için tatilin tadını çıkar Zeyno boşverlisteye girmek için izin kilosunda mı olmak gerekiyor
Himm tmm canim ogrenicizz kurallariOylama bitmeden söyleyemez canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?