- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
siz napiyonuz
Gündoğdu köyü yavrumOooyyy benim hemşehrilerim her yerde
E Elif_Eylul yıldırım osmangazi yakınlarındaysan bir işaret et hele
Elif kaptanım ne dükkananız vDukkani kapatmadan önce 1 di uyuma saatim simdi 11 e düştü ama uykum duzenli olunca daha rahat oluyorum
Ramazanda cok zorlandim bu sene saat 11 i geçince gozler kapaniyor uyusam ayri uyumasam ayri dertti neyse geldi gecti
bende bazen geceleri izliyorum çok sürükleyici cinayet falan işlersem lazım olur hesabıGunaydin canim ❤
Kanitin cogu bölümünu izlemisimdir guzel diziydi keske devami olsaydi
HoşgeldinizHemşehrim varmış,en sevdiğim
Benim yazdığım menüde sıkıntı var mı kaptanım? Umarım elle yazmam gerekmiyordur/gerekiyorsa yinede yazarımMenuler yine eksik yaziliyor
Menulere yorum da az yapiliyor
Buna bir çözüm bulmak gerekiyor
Yıldırım merkezGündoğdu köyü yavrum
Ortada bulusalim kent meydani cay icerizYıldırım merkez
Ben yarışmada olduğunu sonradan öğrendim ilk konuştuğunuz zaman oy kullanılacak anında topiğe gidip kullanmıştım oyumu sonra geri alamadım, umarım sen kazanırsın canımYer yok yer bizim 4+1 den 5+2 bir eve çıkmamız lazım
Kucuk bir market vardi canim da babam emekli olunca kapattik diyebilirimElif kaptanım ne dükkananız
Benim icin sıkıntı yok ama arkadaslar bakmakta zorlaniyorsa ellede yazabilirsinBenim yazdığım menüde sıkıntı var mı kaptanım? Umarım elle yazmam gerekmiyordur/gerekiyorsa yinede yazarım
Unutmayayım diye anlık yazıyorum programa
Ortada bulusalim kent meydani cay iceriz
Teşekkür ederim okumakta sıkıntı çeken arkadaşım varsa lütfen yorum yapsınKucuk bir market vardi canim da babam emekli olunca kapattik diyebilirim
Benim icin sıkıntı yok ama arkadaslar bakmakta zorlaniyorsa ellede yazabilirsin
Herkes yazsin fikrini olmazsa canim
Benim acimdan sorun yok canimTeşekkür ederim okumakta sıkıntı çeken arkadaşım varsa lütfen yorum yapsın
Dükkanın mı var derdin var, şu koronada ne kadar çok yer kapandı, emeklilik olup kapatmak daha iyiKucuk bir market vardi canim da babam emekli olunca kapattik diyebilirim
Ohhhh mis neguzel olur keske bizim gruptanda herkes bir yerde toplanabilsek cay kahve sohpet nede gözel olurdu
Gel baslayalim bugun
Kac kilosun yarismaya girdin mi daha once gidip bakayim
Sabahtan beri burdayim sen hoşgeldin
Iyiyim cok şükür sen nasilsin
[/QUOTEGruol
HoşbuldukGel baslayalim bugun
Kac kilosun yarismaya girdin mi daha once gidip bakayim
Sabahtan beri burdayim sen hoşgeldin
Iyiyim cok şükür sen nasilsin
Tam zamaninda kapatmisiz gerçekten en azindan karantina dönemi evde cok rahattik Allaha cok şükürDükkanın mı var derdin var, şu koronada ne kadar çok yer kapandı, emeklilik olup kapatmak daha iyi
Ne ara buldun yaaaa
Tşk ederim canım nasip bu işlerBen yarışmada olduğunu sonradan öğrendim ilk konuştuğunuz zaman oy kullanılacak anında topiğe gidip kullanmıştım oyumu sonra geri alamadım, umarım sen kazanırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?