Biliyorum canım sen genelde yorum yapiyorsun menulereGünüm yoğun geçince geçmiş fazla birikiyor o zaman yorum yapamıyorum ama fırsat buldukça menü yorumlamaya dikkat ediyorum.
Tarti fazla tartinca sinir ediyor insani :))Bende fakir marka tartı var ama en az 1-1.5 kilo fazla tartıyor sinir oldum bende bimden tefal aldım şimdi onu kullanıyorum bende memnunum.
Alinti yaparken QUOTE yazisina dikkat ederek yazarsan mesajlar ic ice gorunmezAaa alinti yapmayi çödümmmm
yazısından sonra yazacaksınAma yanlış yere yazdın
Tmm dikkat edicimmBiliyorum canım sen genelde yorum yapiyorsun menulere
Tarti fazla tartinca sinir ediyor insani :))
Bizde birde bozulan tarti var tefal oda eksik tartiyor o tartiyi seviyorum ama kaldirdim sonra moralim bozuluyor
Alinti yaparken QUOTE yazisina dikkat ederek yazarsan mesajlar ic ice gorunmez
Ouoteden hemen sonra yazacaskin mesaji canim
+90 git yakınca bura sana baya uzak yorulma.hergun bu yolu git gel zor olurBugun diete mi başlasam acaba
Hoş geldin derken biz başka bir yeremi uçtuk asıl sen hoş geldin
suan deneme amacli alintiladimYok canım bana denk gelmemiş sağlık olsun yaptığımı görenler bile oy vermedi sıkıntı yok
yazısından sonra yazacaksınAma yanlış yere yazdın
Gel baslayalim bugunBugun diete mi başlasam acaba
Kac kilosun yarismaya girdin mi daha once gidip bakayimyıllardır diyetteyimağlanacak halime gülüyorum
Sabahtan beri burdayim sen hoşgeldin
+90 git yakınca bura sana baya uzak yorulma.hergun bu yolu git gel zor olurvalla yer yok kapi arkasına bile yatak seriyoz
Her geleni kovma kizzz+90 git yakınca bura sana baya uzak yorulma.hergun bu yolu git gel zor olurvalla yer yok kapi arkasına bile yatak seriyoz
madam oldumu aceba bir baksana canimcimsuan deneme amacli alintiladim
yazısından sonra yazacaksın
Sen zannediyorsun bizim hiç bozulmuyormu bozulduğu yerden Devam ediyoruz sonra bu hep böyle malesefOlmuyor işte bir anda bozuluveriyor
Nasil yani?yazısından sonra yazacaksın
Yer yok yer bizim 4+1 den 5+2 bir eve çıkmamız lazımHer geleni kovma kizzz
Ben sana denk getirmemismiyimYok canım bana denk gelmemiş sağlık olsun yaptığımı görenler bile oy vermedi sıkıntı yok
Gelmiş gelmiş oylama sonunda toplu tşk edeceğimBen sana denk getirmemismiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?