Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi geceler size kıslar..
enişteniz yok ben buralardayım biraz daha montici kısların kilolarını ekleyeyim ... geçmişe bakayım azcık gündüz vaktin yok hazır enştenizde yokken .
yarın bende dışardayım ama bi ara bakarım .....

slm arkadaşlar bugünkü menümü yazayım:
sabah
1 dilim peynir
domates,salatalık
1 dilim kızarmış ekmek
şekersiz çay

öğle
az melemen
2 bardak ayran

akşam
4-5 kaşık yeşil fasulye
salata

aralarda:kaysı,erik,bol su

alkisalkisalkisafiyet olsun eylülcüm ...

oklavadan önce şaplak sana elif .gece gece ne o ara öyle ... ama bügünki menünle affettim hadi dövmeyim .eyvahedigeldismile
akşamın iyi olmuş tereyagdan uzak durdugun için .yerimseniben ekmegi o tereyaglı yemekle yesen o zaman tokatlanırdın ama .:1closedeyes:
yinede ilk gün için fena menü olmamış en azından pogaça yok .alkisalkisalkis

Son düzenleme:
keşke dememek adına güzel bir yazı sağğol elifim ...Şeniz
şu kavun karpuz olayı kötü ya

insan serin serin yemek istiyor yazın
evet ya bende çok seviyorum ama sabrediyorum ..

gözdem kıs daha reglolmadınmı hemen dr ra .

gece kuşunuz gidiyor . şimdiden hayırlı pazarlar sizlere .....
hiçde uykum gelmedi ya .

Sağol canımmm. Şeniz Yaw bu monticiler neyin yanında ekmek yiyebiliyor. kaydirigubbakcemile3 Gerçekten zor bişi bu monti sanırım. Vaktim olduğunda o topiği inceleyeceğim. Ancak gelip buralara yetişebiliyorum şimdilik.

100 gr'da 145 kalori 6.8 gr protein 9 gr yağ 9 gr karbonhidrat canım.

Kahvaltı : Tatil olduğu için 10:00

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr

Öğlen : 14:00

2 tane ızgara köfte
1 kase havuç salatası

Akşam : 18:30

1 patates 1 yumurta taze soğan ve 2 domatesten oluşan salata
1 tabak turp otu haşlaması
1 kase light yoğurt

Gece: 22:00

1 kase kiraz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 50 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

İyi gecelerrrr. a.s.

Bu arada bu akşam regl oldum. Dökülüyorummm. Ev işleri , bebişşş , sporun üstüne o da gelince acayip oldum. Allahtan yarın göbek basen topiğinde tatil günü. Onları yapmayınca kendimi daha iyi hissederim sanırım. Bir günlük tatil iyi gelir. Ama hullahop ve yürüyüşe devam tabi. sositososito

gÜnaydınnnn kızlarrrr

bu gÜnn Çook ıŞım var dÜn akŞamdan berı uĞraŞıyorum bıtıremedım bu gÜne

kaldı artıkk...ya bu erkekler azdan asla anlamıyorlar az bıŞey getırın mal dıyorum

yok ılla dolduruyolar gÖrsenız dÜkkan tıka basa dolu neyı nereye koycamı

ŞaŞırıyorum valla sınır oldumm...atıyolar baŞıma ne yapıyosan yap

off off bılseydım Şu ıŞe gırmezdım yaa satılmadımı elde kalıyor zıyan oluyor

CANLARIM BEN ŞUNLARI Bı HALLEDEYıM ÖPÜYORUM SıZı KOCAMANNNN

ıŞıM ÇOOOK BıR SÜRÜ YER DEĞıŞTıRMEM LAZIM YENı GELENLERı YERLEŞTıRMEK ıÇıN

HADıı GÖRÜŞÜRÜZZ olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile guclubacismile

bu arada d,kkatimi çeken bir şey var eski üyeler pek takılmıyor ve menü yazmıyor sanki..biz yeniler daha fazla takılıyoruz sanırım.eskiler yeniler hep birlikte takılsak birbirimizin tecrübelrinden faydalansak daha etkili olmaz mıydı?

İyi pazarlar kızlarrrrrrrr. hihoyyyt

Ev işleri ile uğraşıyorum ben de. Bebeğe babası bakıyor. Sonra babası temizliğe devam ediyor ben bebeğe bakıyorum. Pazarları ikimize de yatmak yok. kaydirigubbakcemile3

Hepinizi öpüyorum. Şeniz

pınarın labnesi galiba ...

zor deyil nozom montide sedece kahvaltıda ekmek yeniyor diger ögünlerde yok .
bu konuda tamamen haklısın eylülcüm .
ama diger kısların gözündende bakmak lazım . sizler diyete başlayalı yada takıma belki bi kaç hafta yada ay oldu ama bazı kıslar 2 seneyi aşkın burdalar . ve anlıycanız üzre eskisi kadar azim belkide sizin kadar hevesleri yok yada sabırları diyeyim ...yerimseniben
bazı üyelerimizde takım içinde izinli olabiliyorlar .

yanlız bir çogununda geçerli mazeretleri var olmayanlarıda uyarıyoruz mesele haftaya derya listeden çıkarılacak gibi görünüyor ..
menülere gelince .
birçok kişi liste veriyor ama hafta sonları pek kimse olmaz takımda ...
bazı cadılarda liste verecek yüzleri olmadıgından vermezler yani bilinki liste yoksa kaçamak yapmışlar yada düzensiz beslenmişlerdir .(istisnalar olabilir tabi).
bende bazan liste yazamıyorum ama tamamen fırsat bulamadıgımdan . bir kaç linkte yorum yaptıgımdan genelde diger menülere okumakla zamanım geçiyor birde 3 bebe artık evde olunca ancak pc sırası geliyor ...

bu uyarın içinde ayrıca teşekürler .opuyorumnanaktan. alınan üzerine bolcaaaa alınsın .kaydirigubbakcemile3

kolaygele nozom ...:1hug::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…