- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
alkisalkisalkisafiyet olsun eylülcüm ...slm arkadaşlar bugünkü menümü yazayım:
sabah
1 dilim peynir
domates,salatalık
1 dilim kızarmış ekmek
şekersiz çay
öğle
az melemen
2 bardak ayran
akşam
4-5 kaşık yeşil fasulye
salata
aralarda:kaysı,erik,bol su
oklavadan önce şaplak sana elif .gece gece ne o ara öyle ... ama bügünki menünle affettim hadi dövmeyim .eyvahedigeldismilemenümü de yazayım ,çok abuk sabuk bir menü oldu ama
sabah : 1 kuru kayısı
kahvaltı :1 dl t.b. ekmeği , peynir ,domates , 2 şekersiz çay
öğle : 1 ayran ,9 fındık ,3 çilek
ara : 3 fındık , 3 çilek (acıkmıştım :kedi: )
akşam : 1 kase salata , biraz peynir , yarım dilim t.b ekmeği (taze fasulyeyi kociş istedi diye tereyağlı yağmıştım hiç cazip gelmedi :bbo: bende ona bıraktım )
gece : 1 avuç kadar leblebi ve çekirdek , 1 salatalık
oklavaları bekliyorum ablam eyvahedigeldismile
keşke dememek adına güzel bir yazı sağğol elifim ...ŞenizToprağı üzerimden atarak, altmışlı yaşlarında kendi halinde bir nine olsaydım. Gün geçtikçe kendimi daha iyi hissetseydim. Vücudumdaki tüm hastalıklar yavaş yavaş azalmaya başlasaydı. Ellili yaşlarıma geldiğimde benden önce ölen eşimle tekrar birlikte olsaydım. İkimiz mutlu mesut olsaydık. Zaman geriye doğru geçse kırklı yaşlarıma gelseydim. Rahat rahat gezip dolaşabilen komşularıyla eğlenebilen bir kadın olsaydım. Önce özür dilesem gönüllerini alsam daha sonra kırsaydım. Otuzlarıma gelip çocuklarımın okuldan gelişini heyecanla bekleseydim. Ailecek gezmelere cıksak, akşam birlikte oturup televizyon izleyebilsek… iş hayatımda önce hatalarımın bedelini ödesem kaybetsem, zarara uğrasam, ekonomik sıkıntılar çeksem sonraysa kazansam, ekonomik hiçbir sıkıntım olmasa… Önce kız kardeşimin mezarına gidip ağlasam, sızlasam… Daha sonraysa kız kardeşimle tekrar yaşasam. Kim bilir değerlerini ne kadar iyi bilirdim kaybettiklerimin… Yirmili yaşlarıma gelsem eşimle ilk tanıştığım zamanları yaşasam. Üniversiteli olsam önce sınıfı geçsem sonra rahat rahat çalışsam… Üniversitedeki arkadaşlarımla gezip eğlensem sonra zaman geçse onlarla yeni tanışsam daha da geçse zaman, kaldığım bir seneki derslerin finallerini versem sonra yaşasam rahatça… On sekizli yaşlara gidip deli dolu zamanlar geçirsem… Önce üzülsem aşklar için sonra yaşasam aşklarımı. Liseli olsam önce azar işitip sonra okulu assam, önce karneyi alıp notlarıma göre ders çalışsam. İlkokula başlasam masumlaşsam iyice. Dışarı çıkıp sokaktaki çocuklarla seksek oynasam. Eve gitsem annem yemeği hazırlamış olsa yesem… küçülsem küçülsem okuma-yazmayı unutsam. Annem üzerimi giydirse, ayakkabımın bağcıklarımı bağlasa. Zaman geçse yürümeyi unutsam, kucağa alınmaya başlasam. Konuşamayı bıraksam ağlayıp pışpışlansam. Herkes beni çok sevse… Küçülsem yeni doğduğum zamanlara gitsem. Bir hastanede annemin karnına yerleştirilsem, dokuz ay sonra yok olsam. Ah! Ne güzel olurdu hayatı tersten yaşasam…
Alıntıdır..
şu kavun karpuz olayı kötü ya
insan serin serin yemek istiyor yazın
hangi konuda??yardım istiyorummmmmmmm
afiyet olsun nozocum çok güzel bir menü olmuş....
sebzenin yanında ekmegi görmem bile .:jeyyarmonticiler duymasın ama .)kaydirigubbakcemile3
sporun içinde bi alkış .alkisalkisalkisalkisalkisalkis
nozocum sana bişi sorabilirmiyim kahvaltıda kulandıgın krem peynirin yağ oranı nedir .?
pınarın labnesi galiba ...Sağol canımmm. Şeniz Yaw bu monticiler neyin yanında ekmek yiyebiliyor. kaydirigubbakcemile3 Gerçekten zor bişi bu monti sanırım. Vaktim olduğunda o topiği inceleyeceğim.Ancak gelip buralara yetişebiliyorum şimdilik.
100 gr'da 145 kalori 6.8 gr protein 9 gr yağ 9 gr karbonhidrat canım.
bu konuda tamamen haklısın eylülcüm .bu arada d,kkatimi çeken bir şey var eski üyeler pek takılmıyor ve menü yazmıyor sanki..biz yeniler daha fazla takılıyoruz sanırım.eskiler yeniler hep birlikte takılsak birbirimizin tecrübelrinden faydalansak daha etkili olmaz mıydı?
kolaygele nozom ...:1hug::ecrin_bebek:ıyi pazarlar kızlarrrrrrrr. hihoyyyt
Ev işleri ile uğraşıyorum ben de. Bebeğe babası bakıyor. Sonra babası temizliğe devam ediyor ben bebeğe bakıyorum. Pazarları ikimize de yatmak yok. kaydirigubbakcemile3
Hepinizi öpüyorum. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?