O ne ki :)))25 di 26 mi olmuş o
Bende kalan çorbamı an itibariyle koydum içicemBende yoğurt yicem icine keten tohumu ceviz chia falan
Nekiiii olan25 di 26 mi olmuş o
Gülümse nin başlığı giden 25 kilo diyordu 26 yazmış şimdiO ne ki :)))
Gecen tarti resmini gormedin miGülümse nin başlığı giden 25 kilo diyordu 26 yazmış şimdi
Neler kaçırdımGecen tarti resmini gormedin mi
Benim en az 1100 vermem lazımBenim verdiğim kilo bence
Doğru tahmin etmişimGülümse nin başlığı giden 25 kilo diyordu 26 yazmış şimdi
Bizimde elimiz armut toplamiyor zarrrrNeler kaçırdım
Benim en az 1100 vermem lazım
Kulüpten değil kuzum...Nereden taniyorsun kiz ilk baalangicim 2007 aralik annelerinidi cok fazla takilmadim birde simdi siz baska gecmisim yokki
Yakışır, gelmişken her yeri gezersinBir de Bağlarbaşı na binerim bak onu da öğrendim...dolana ay dolana çığıra çığıra hem de
Sevindim iyi birseydir galiba boyle hissetmek diye düşünüyorumKulüpten değil kuzum...
İnsan bazen ilk gördüğü birini çok önceden tanıyor hissini yaşar ya ...öyle bir şey
Bilmiyorum ama aspirinle yikasan açılır mı scabaAyyy bana yardım ediiinnnnn. Eşimin beyaz iş kıyafetlerinin arasına siyah karışmış hepsi gri olmuş. Ne b.k yicem şimdi ben ? Nasıl beyaz olur bunlar yarına kadar yıkayıp kurutmam lazım. Ayyy başıma gelenler
Safi beyazsa bas camasir suyuna sonra at o suula beraber makinaya kumasin cinsine gorede sicakligi yulsek tutmaya calisAyyy bana yardım ediiinnnnn. Eşimin beyaz iş kıyafetlerinin arasına siyah karışmış hepsi gri olmuş. Ne b.k yicem şimdi ben ? Nasıl beyaz olur bunlar yarına kadar yıkayıp kurutmam lazım. Ayyy başıma gelenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?