pınarın labnesi galiba ...
zor deyil nozom montide sedece kahvaltıda ekmek yeniyor diger ögünlerde yok .
opuyorumnanaktanMONTıCı OLMASAN BıLE NAZOM GENEL BıLGıLERı BıR HAYAT BOYU LAZIM GERÇEKTEN ÇÜNKı MONTıDE AMAÇ SADECE KıLO VERMEK DEYıL SAGLIKLI YAŞAMAK ...Evet canım doğru bildin. :lepi: alkisalkisalkis
Hala inceleme fırsatım olmadı canım ama baya ilgimi çekiyor. Monti monti ismi de güzel. ınceleyince bakarsın ben de montici olurum. kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanMONTİCİ OLMASAN BİLE NAZOM GENEL BİLGİLERİ BİR HAYAT BOYU LAZIM GERÇEKTEN ÇÜNKİ MONTİDE AMAÇ SADECE KİLO VERMEK DEYİL SAGLIKLI YAŞAMAK ...
BEN KALKAYIM GECE KUŞUNUZ KAÇTI ..a.s.
Nazcım günaydın...dakkatimi bişey çekti ikimizin vücut kitle indeksleri de 24 civarında ikimiz boylarımıza göre hemen hemen aynı mıyız acaba?
günaydın fıstıklar...yoğun geçen bi haftosunun ardından işe başlamak felaket bişi yaa...off bugün bitermi bilmiyorum işler yığılmışakannehirakannehir
ama herşeye rağmen çok güzel bi haftasonu geçirdik,söz nişan bir arada oldu,aile arasında...herşey istediğimiz gibiydi...bu arada düğün günümüzde belli oldu 02.10.2010 delikafaduldenüstelik nikah düğün herşey çorumda olucak,onun için mutluluğum 2 kat dahada arttı
yani kızlar düğüne tam 110 günüm var ve benim bunu çok iyi değerlendirmem lazım...bu haftasonu bol kalorili geçti ama bugün hafif şeylerle toparlamaya çalışıcam...3 gündür ara verdiğim sporuma akşam tekrar başlıcam...düğüne kadar çıtır bi gelin olmam lazımmmbayanssulusmile
Günaydınnn kızlarrr
yaa dün çok işim var dı giremedimm kuusra bakmayınnnn
Arkadaslarım bana süpriz yaptılar çok mutlu oldumm pikniğe gidiyolardı benı de davet etmişlerdi dükkan
oldugundan dolayı çıkamam dedım onlarda almışlar börekleri poğçaları kahvaltıya benım yanıma geldiler
çook sevındım....Yedim ama az yedim abartmadım ayıp olmasın dıye maleseff :kedi: :kedi: :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?