Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi gecler,çok güzel bir günün ardından yorgun ve bi'tap bir haldeyim..kaydirigubbakcemile3
neler yediğimide kısaca geçeyim :1ninca:
sabah
1 katı yumurta
marul
maydonoz
taze nane
ve peynirden oluşan salata
şekersiz çay

piknikte,15:00
ızgara tavuk 2 bardak kola 2 çatal doğum günü pastası okadar sıcaktıki kola içtim evet hatalıyım ama bu kadarına bile şükrediyorum
bu saatten sonra yemek yemedim evde gece bi iki çubuk kraker yedim okadar yiyecek bişey bulamadım meyvede kalmamış bugünlük bu kadar bol bolda su tabiki..

ayrıca eylulumun mesajını gördüm,aslında burası çok yoğundur ve sayfalar akar gider,ama yaza girdik okullar tatil yoğunluklar mümkün olduğu kadar şahsım adına uğramaya çalışıyorum diğer arkadaşları bilemem ve bir eski üye olarak aebenimin dediğine katılıyorum ara vermeyince sürekli devam edince takımda diyet yapmaya bi şekilde asıyo insan bazen boshayallersmile bu hafta yarından itibaren ben geceleri gelebileceğim mesela sonrası içinde söz veremiyorum yukarısı kalabalık görümcemler düğün için gelip yazı burda geçirecekler e evimi taşıma planlarım toparlanma süreci mümkün olduğunca burdayım ama şimdiden katılımım azalırsa hepinizden özür diliyorum a.s

pınarın labnesi galiba ...

zor deyil nozom montide sedece kahvaltıda ekmek yeniyor diger ögünlerde yok .

Evet canım doğru bildin. :lepi: alkisalkisalkis

Hala inceleme fırsatım olmadı canım ama baya ilgimi çekiyor. Monti monti ismi de güzel. İnceleyince bakarsın ben de montici olurum. kaydirigubbakcemile3

Evet canım doğru bildin. :lepi: alkisalkisalkis

Hala inceleme fırsatım olmadı canım ama baya ilgimi çekiyor. Monti monti ismi de güzel. ınceleyince bakarsın ben de montici olurum. kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanMONTıCı OLMASAN BıLE NAZOM GENEL BıLGıLERı BıR HAYAT BOYU LAZIM GERÇEKTEN ÇÜNKı MONTıDE AMAÇ SADECE KıLO VERMEK DEYıL SAGLIKLI YAŞAMAK ...

BEN KALKAYIM GECE KUŞUNUZ KAÇTI ..a.s.

Kahvaltı : Tatil olduğu için 10:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : 15:00

1 kase marul maydanoz nane dereotundan oluşan salata
50 gr light ton balığı
1 dilim karpuz

Akşam : 19:00

Yarım kase mercimek çorbası
Közlenmiş patlıcan salatası
Bir dilim tam buğday ekmeği

Gece: 22:00

2 kayısı

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğinde bugün tatildi. Yapmadım. Dinlenmeye ihtiyacım vardı.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2 2. aparatı da ekledim. guclubacismile

3-Koşu bandında 55 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

İyi gecelerrrr. a.s.

Süper o zaman. İşyerinde eğer yine siteyi açarsa ve fırsatım olursa incelemeye başlayayım o zaman canım..

İyi geceler sana. Ben de çıkıyorummm
.

Nazcım günaydın...dakkatimi bişey çekti ikimizin vücut kitle indeksleri de 24 civarında ikimiz boylarımıza göre hemen hemen aynı mıyız acaba?

Nazcım günaydın...dakkatimi bişey çekti ikimizin vücut kitle indeksleri de 24 civarında ikimiz boylarımıza göre hemen hemen aynı mıyız acaba?

benim boyum 1,58 civarında canım . senin boyun kaçtı eylülcüğüm . bu arada günaydın canım .

gelelim dünkü menüme

dün adet olmamın etkisiyle biraz kaçamaklı bir gün oldu malesef ,bütün gün dışardaydık

10:00 klasik kahvaltı (peynir, domates, salatalık, zeytin, 1 kaşık reçel)

14:00 dondurma :kedi:

16:00 yarım levrek ,salata ,biraz lavaş :kedi:

20:00 kiraz

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar...yoğun geçen bi haftosunun ardından işe başlamak felaket bişi yaa...off bugün bitermi bilmiyorum işler yığılmışakannehirakannehir

ama herşeye rağmen çok güzel bi haftasonu geçirdik,söz nişan bir arada oldu,aile arasında...herşey istediğimiz gibiydi...bu arada düğün günümüzde belli oldu 02.10.2010 delikafaduldenüstelik nikah düğün herşey çorumda olucak,onun için mutluluğum 2 kat dahada arttı

yani kızlar düğüne tam 110 günüm var ve benim bunu çok iyi değerlendirmem lazım...bu haftasonu bol kalorili geçti ama bugün hafif şeylerle toparlamaya çalışıcam...3 gündür ara verdiğim sporuma akşam tekrar başlıcam...düğüne kadar çıtır bi gelin olmam lazımmmbayanssulusmile

şimdilik kaçıyorum,işler beni bekler,geçmişide okuyamadım,umarım herkes iyidir ..cuma neler oldu merak ediyorum,fırsat bulunca tekrar gelirim..öpüyorum kızlarr

Günaydınnn kızlarrr

yaa dün çok işim var dı giremedimm kuusra bakmayınnnn

Arkadaslarım bana süpriz yaptılar çok mutlu oldumm pikniğe gidiyolardı benı de davet etmişlerdi dükkan

oldugundan dolayı çıkamam dedım onlarda almışlar börekleri poğçaları kahvaltıya benım yanıma geldiler

çook sevındım....Yedim ama az yedim abartmadım ayıp olmasın dıye maleseff :kedi: :kedi: :kedi:

hayırlı olsun kirazım . ALLAH bir yastıkta kocatsın canım İNŞALLAH çok sevindim senin adına .............

günaydın şekerciğim

Bugün de iç aylarımıza girdik artık onları karşılamak için 4 gün oruç tutcam tabii

rengli olmazsam ama çok istiyorum tutmayıı

Dün akşam saat 11 de yemek zorunda kaldım oruç tutacağım için

soğanlı domatesli semiz otu kavurması

yoğurt

ee ufacık bişi çavdar ekmeğii annem zorladı bütün gün nasıl durcan diye eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…