günaydın şekerciğim
Bugün de iç aylarımıza girdik artık onları karşılamak için 4 gün oruç tutcam tabii
rengli olmazsam ama çok istiyorum tutmayıı
Dün akşam saat 11 de yemek zorunda kaldım oruç tutacağım için
soğanlı domatesli semiz otu kavurması
yoğurt
ee ufacık bişi çavdar ekmeğii annem zorladı bütün gün nasıl durcan diye eyvahedigeldismile
benim boyum 1.66cm canım.
günaydın fıstıklar...yoğun geçen bi haftosunun ardından işe başlamak felaket bişi yaa...off bugün bitermi bilmiyorum işler yığılmışakannehirakannehir
ama herşeye rağmen çok güzel bi haftasonu geçirdik,söz nişan bir arada oldu,aile arasında...herşey istediğimiz gibiydi...bu arada düğün günümüzde belli oldu 02.10.2010 delikafaduldenüstelik nikah düğün herşey çorumda olucak,onun için mutluluğum 2 kat dahada arttı
yani kızlar düğüne tam 110 günüm var ve benim bunu çok iyi değerlendirmem lazım...bu haftasonu bol kalorili geçti ama bugün hafif şeylerle toparlamaya çalışıcam...3 gündür ara verdiğim sporuma akşam tekrar başlıcam...düğüne kadar çıtır bi gelin olmam lazımmmbayanssulusmile
ALLAH kabul etsin canım .
kirazım hayırlı olsun canımcım ,Allah tamamına erdirsin
şekercim Allah kabul etsin
nazlişkom üşütüyosun heralde
yaz geldi pikeler gecelikler, camlar açık yatıyoruz ,bende üşüttüm galiba ki çok sancılı bir adet geçiriyorum
ablam günaydın sana da
senin boyun uzunmuş canım . benim tek fazlalığım göbek ve çevresi ayrıca basenler . onun dışında belim çok ince öylede olunca alt kısım kötü duruyor . sinir oluyorum .
naz bir gün boynun tutulur diğer gün karnın şişerr
fıstıkımm üşütüyosun senn a.s
ıslak saçlarla felan yatağamı yatıyosun neee :sm_confused:
günaydın fıstıklar...yoğun geçen bi haftosunun ardından işe başlamak felaket bişi yaa...off bugün bitermi bilmiyorum işler yığılmışakannehirakannehir
ama herşeye rağmen çok güzel bi haftasonu geçirdik,söz nişan bir arada oldu,aile arasında...herşey istediğimiz gibiydi...bu arada düğün günümüzde belli oldu 02.10.2010 delikafaduldenüstelik nikah düğün herşey çorumda olucak,onun için mutluluğum 2 kat dahada arttı
yani kızlar düğüne tam 110 günüm var ve benim bunu çok iyi değerlendirmem lazım...bu haftasonu bol kalorili geçti ama bugün hafif şeylerle toparlamaya çalışıcam...3 gündür ara verdiğim sporuma akşam tekrar başlıcam...düğüne kadar çıtır bi gelin olmam lazımmmbayanssulusmile
kızlar 2 gündür çok kötüyüm . miğdem çok fena sanki içime kocaman bir gaz bombası atmışlar . karnımın ve miğdemin ağrısı sırtıma vuruyor. sabahta yüzüm gözüm şiş bir şekilde uyandım .
canım hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. şeniz
çok geçmiş olsun canım. Senin de aksilikler peşini bırakmıyor. Nazar mı değiyor acaba sana. A.s.
geçmiş olsun dileklerin için sağol nazocuğum . Geçen haftadan beri hep bişeyler oldu boynum tutuldu şimdide bu gaz sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?