Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar 2 gündür çok kötüyüm . miğdem çok fena sanki içime kocaman bir gaz bombası atmışlar . karnımın ve miğdemin ağrısı sırtıma vuruyor. sabahta yüzüm gözüm şiş bir şekilde uyandım .

ALLAH kabul etsin canım .

CANIM ÇOOK SEVİNDİM ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN

İNŞALLAH BİR ÖMÜR İLK GÜN Kİ HEYECANINIZLA YAŞARSINIZZ opuyorumnanaktan

naz bir gün boynun tutulur diğer gün karnın şişerr

fıstıkımm üşütüyosun senn a.s

ıslak saçlarla felan yatağamı yatıyosun neee :sm_confused:

kirazım hayırlı olsun canımcım ,Allah tamamına erdirsin

şekercim Allah kabul etsin

nazlişkom üşütüyosun heralde

yaz geldi pikeler gecelikler, camlar açık yatıyoruz ,bende üşüttüm galiba ki çok sancılı bir adet geçiriyorum

ablam günaydın sana da

günaydın melekimmm Şeniz

senin boyun uzunmuş canım . benim tek fazlalığım göbek ve çevresi ayrıca basenler . onun dışında belim çok ince öylede olunca alt kısım kötü duruyor . sinir oluyorum .

hiç sorma ya benim de bel ince basen fazla.klasik türk kadını tipi.armut tipi oluyor sanırım.az önce televizyonda izledim armut tipi kadınlar daha zor kilo verirmiş.

naz bir gün boynun tutulur diğer gün karnın şişerr

fıstıkımm üşütüyosun senn a.s

ıslak saçlarla felan yatağamı yatıyosun neee :sm_confused:

yok ablam hiç ıslak saçla yatmam saçlarımı kuruturum hep ... Bende anlamadım neden böyle oluyor . çürük elme oldum iyice

Son düzenleme:
hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim canlarım benim...rabbim herkesin gönlüne göre versin

bi kaç resim ekledim bu arada bekliyorum yorumlarınızı

ben burdayım nazcım....bugün sen ve ben nöbetçiyiz burda sanırım.
bu arada tvde taylan kümeli vardı diyetisyen onu dinledim,onun tavsiyeleri de hep aebenin tavsiyeleriyle aynıydı.yani diyetisyen olmak için illaki okumak gerekmiyormuş.kilo,diyet tecrübeleri tabi monti insana baya bişeyler öğretiyormuş.

ben de bu aralar evdeyimm öğrenciler gelmediği için okul bitti ama bu benim işime gelmedi evde diyet yapmak çok zor sıkıntıdan bişeyler yemek istiyor insan.ama ben yememek için direniyorumtabiki.

Canım hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Şeniz

Çok geçmiş olsun canım. Senin de aksilikler peşini bırakmıyor. Nazar mı değiyor acaba sana. a.s.

canım hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. şeniz

çok geçmiş olsun canım. Senin de aksilikler peşini bırakmıyor. Nazar mı değiyor acaba sana. A.s.

geçmiş olsun dileklerin için sağol nazocuğum . Geçen haftadan beri hep bişeyler oldu boynum tutuldu şimdide bu gaz sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…