Geçen cuma 67.700
Bu cuma 67.100
Fark - 600 gr
% 0,9
Şuan regl oldugumdan, sanirim bu hafta veremedim☹☹
Çok geçmiş olsun canımKuzum hastane isim varya kalktim dus aldim kahvalyi hazirlandimm simdi annemlere geldim annemle babamida alip hastaneye gidicem onlarada sira almisdim O yüzden erken oldu aksilik isde bugüne denk gelmesi☹
Ama cok uykum var 4 20 de kalktim, babam hala uyuyor bana oğlenn oldu gibi geliyorsanki
Canım süper bir başlangıç yaptın tebriklerGeçen cuma kg :66,4
Bu Cuma kg: 65,4
Fark:1,kg
Yüzde : 1,51
Kabak çorbamı ayın sultanı seçiyorumGünaydın abla
Hafta sonundan sonra bu kadar eksi gormeni tebrik ediyorum supersin
evet ilçesindeyizDemek adıyamandasın, bir ara adıyaman tekstil firmasında çalışmıştım, fabrika adıyaman da ofis istanbuldaydı, ayda 1-2 kere gelirdim
Adıyaman deyince benim aklıma osdo baklavacı geliyor, üzerine tanımam
Ne güzel mutluysanevet ilçesindeyiz
Adıyaman sevmedim çok düzensiz ve çok sıcak kaldığım yerle alakası yok
Sakinliği seviyorum ablacım 10 yıldır burdayız eşim öğretmen burada
Günaydın kızlar
Yeni uyandım biraz hareket edeyim sonra tartılayım çok heyecanlıyım bugün inş.eksi ile ayrılırım
sportie mezun mu oluyorsun şimdi ablacım
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar
Yeni uyandım biraz hareket edeyim sonra tartılayım çok heyecanlıyım bugün inş.eksi ile ayrılırım
sportie mezun mu oluyorsun şimdi ablacım
Eloş avatardaki kadının da eline fırça çekbas hiç yakıştıramadımbugün perşembe olması hasebiyle kefir hurma detoksu yaptım :)
inşallah yarın yüzüm güler,yüzümüz güler
su 3 lt yi geçmiştir
spor 3 saat halı yıkadım puan eder mi bilmem
sportie
Gun gun temizlemek daha mantikli gorunuyor canımÇarşamba gideceğiz sanırım
Kızlar kv 80 yasında baya yaşlı eve süpürge bile tutamıyor ve ev 190 m2
Evin halini düşünemiyorum her sene gidince halıları hemen yıkamaya gönderiyoruz perdeleri atıyorum makinaya eşim takıyor ertesi günde bir kadın çağırıp temizletiyoruz öyle oturuyoruz bu dönemde kadın çağırmak ne kadar doğru cagırmasakta çok iş var
Bir yanım diyor ki her gün bir odayı temizle bir gün mutfak bir gün balkon harekette etmiş olurum
Nasıl etsem bilemiyorum
bayramıda orda geciririzGun gun temizlemek daha mantikli gorunuyor canım
Ne kadar kalacaktiniz orda biraz yorulacaksin ama
10 dan sonra gelemedim canım 11 de uyuyorum
Uzun sure kalacaksiniz o zaman gun gun yaparsin zor olmazbayramıda orda geciririz
en güzel saat gençlik hormonu salgılanıyormuş o saatte ki uykuda ondan yaşlanmıyorsun işte10 dan sonra gelemedim canım 11 de uyuyorum
Ulen tatil diye anneme ne zaman gitsem totomun üstüne oturmadan temizlik yapıyorum bir gün bile oturmadan gün bitiyor geri geliyorum nere gitsem temizlik benim boynumun borcu sanki eve bı geliyorum eşim evi talan etmiş bide burayı temizliyorum tatil benim neyime otur oturduğun yerde demiÇarşamba gideceğiz sanırım
Kızlar kv 80 yasında baya yaşlı eve süpürge bile tutamıyor ve ev 190 m2
Evin halini düşünemiyorum her sene gidince halıları hemen yıkamaya gönderiyoruz perdeleri atıyorum makinaya eşim takıyor ertesi günde bir kadın çağırıp temizletiyoruz öyle oturuyoruz bu dönemde kadın çağırmak ne kadar doğru cagırmasakta çok iş var
Bir yanım diyor ki her gün bir odayı temizle bir gün mutfak bir gün balkon harekette etmiş olurum
Nasıl etsem bilemiyorum
öyle olacak gibi bakalımUzun sure kalacaksiniz o zaman gun gun yaparsin zor olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?