Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun canım

Geçen cuma kg :66,4
Bu Cuma kg: 65,4
Fark:1,kg
Yüzde : 1,51
Canım süper bir başlangıç yaptın tebrikler

Spor yarışması bizi motive etsin, diyetimizi desteklesin, kaçamaklar karşısında spor yaparak bizi diyetten vazgeçirmesin diye yapıyoruz
Hem spor yaptıkça şahane inceliyoruz, vücut daha dinç, elastikiyeti kaybolmamış oluyor
Daha yazdırma bana yaz yaz bitmez

evet ilçesindeyiz
Adıyaman sevmedim çok düzensiz ve çok sıcak kaldığım yerle alakası yok
Sakinliği seviyorum ablacım 10 yıldır burdayız eşim öğretmen burada

Bu baslik cook guzelmis bakmanizi tavsiye ederim kizlar
Kaçamak yaptginizda ne kadar spor yapmaniz gerektigini söylüyor

Günaydın kızlar
Yeni uyandım biraz hareket edeyim sonra tartılayım çok heyecanlıyım bugün inş.eksi ile ayrılırım
sportie mezun mu oluyorsun şimdi ablacım

Daha 900 gr var verilecek önümüzdeki hafta regl olacak sanırım sonraki hafta mezun olurum herhalde

Çarşamba gideceğiz sanırım
Kızlar kv 80 yasında baya yaşlı eve süpürge bile tutamıyor ve ev 190 m2
Evin halini düşünemiyorum her sene gidince halıları hemen yıkamaya gönderiyoruz perdeleri atıyorum makinaya eşim takıyor ertesi günde bir kadın çağırıp temizletiyoruz öyle oturuyoruz bu dönemde kadın çağırmak ne kadar doğru cagırmasakta çok iş var

Bir yanım diyor ki her gün bir odayı temizle bir gün mutfak bir gün balkon harekette etmiş olurum

Nasıl etsem bilemiyorum

Gun gun temizlemek daha mantikli gorunuyor canım
Ne kadar kalacaktiniz orda biraz yorulacaksin ama

Ulen tatil diye anneme ne zaman gitsem totomun üstüne oturmadan temizlik yapıyorum bir gün bile oturmadan gün bitiyor geri geliyorum nere gitsem temizlik benim boynumun borcu sanki eve bı geliyorum eşim evi talan etmiş bide burayı temizliyorum tatil benim neyime otur oturduğun yerde demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…