4-5 yil hatta daha oncesinde gece sabaha kadar otururdum 5-6 saat uyurdumen güzel saat gençlik hormonu salgılanıyormuş o saatte ki uykuda ondan yaşlanmıyorsun işte
Bu kanıt beni yaşlandıracak
kv evine gidince bende öyleyim büyük temizliği kadın yapıyor ama her gün süpür wc yıka yemek yap ee cocuklar zaten yetiyor ne yapalım mecbur olacak işteUlen tatil diye anneme ne zaman gitsem totomun üstüne oturmadan temizlik yapıyorum bir gün bile oturmadan gün bitiyor geri geliyorum nere gitsem temizlik benim boynumun borcu sanki eve bı geliyorum eşim evi talan etmiş bide burayı temizliyorum tatil benim neyime otur oturduğun yerde demi
Ev kirlenmesin ben aç kalmaya raziyimkiz bağırsak florana zarar verebilirsin...daha yaşın genç...sabah aç karnına iki bardak ılık su ve 2 kayısı ye...veya 1 çay kaşığı zeytinyağı iç....kalıcı hasarlar verme vücuduna....ne ilacı içiyorsun...
haklısın....1 litre içiliyor diye başladım...3.gun mahfetti... bıraktım...gitti...
kiz sende nelere takıyon.... eniştemin bir lafı var.....kokar mokar tok tutar ..
Tebrik ederim çok güzel eksiGünaydın günaydın günaydın
Bu kadar güzel bir sabaha uyanacağımı tahmin etmezdim yerimde duramıyorum resmen
Kabak çorbam tacı hakediyor sonuna kadar
3 kere tartıya indim çıktım veee
Eki Görüntüle 2654564
Geçen hafta 58,900
Bu hafta 57,900
Fark 1,000
% 1,70
Yuppii. Zipzip- E Elif_Eylul
net var evde de gündüz bebeler bırakmaz gelir benle izlerler oda cocukların izleyeceği bişey değil ilk izlediğim gün 3 kızı öldürdüler4-5 yil hatta daha oncesinde gece sabaha kadar otururdum 5-6 saat uyurdum
Uyku düzenim yeni yeni oturuyor diyebilirim
Net problemin yoksa internetten izlesene canim geceyi beklemezsin
InsaAllah canimCanım regl olmana rağmen güzel bir eksidesin, böyle devam edersen önümüzdeki hafta çok daha güzel bir sonuç alırsın ❤
Tebrikler
Dogru o zaman sen geceyi bekle yinenet var evde de gündüz bebeler bırakmaz gelir benle izlerler oda cocukların izleyeceği bişey değil ilk izlediğim gün 3 kızı öldürdüler
Korkudan uyuyamadım
Hayırlı gelinsin vesselam valla herkes kayın valideye tatile giderken evi otel gibi kullanıp dönüyor tebrik ederimkv evine gidince bende öyleyim büyük temizliği kadın yapıyor ama her gün süpür wc yıka yemek yap ee cocuklar zaten yetiyor ne yapalım mecbur olacak işte
İlaçtan önce 1 hafta çıkmıyorum davul gibi oluyorum canım diyette olmadığım için o 1 haftayı önemsemiyordum dediğin gibi gitmem lazım şimdi randevu sistemi var artık randevu alıp bir gideyim iyi aklıma getirdin sağol canımÇok üzüldüm canım..Ama gülümse ilaç sende bağımlılık yaptı bence. Doktora bi git istersen
Gunaydin canim hayirli cumalar ❤Geçmiş bittigine göre
Günaydın kizlar hayirli cumalar bol eksili bir gün olmasi dilegiyle aksam erken uyumusum sabah 7de kalktığı için bebe sinirlerimi bozuyo camdan aticam birazdan
22 yasindami oğlun hay bin maşallah keşke benim olsa hazır büyümüş arkadaş gibi benim sıpalar daha 12+11 yaşındalarCanim herkes der yasimi hic göstermedigimi ama 20de olmaz heralde oğlum 22
Günaydın günaydın günaydın
Bu kadar güzel bir sabaha uyanacağımı tahmin etmezdim yerimde duramıyorum resmen
Kabak çorbam tacı hakediyor sonuna kadar
3 kere tartıya indim çıktım veee
Eki Görüntüle 2654564
Geçen hafta 58,900
Bu hafta 57,900
Fark 1,000
% 1,70
Yuppii. Zipzip- E Elif_Eylul
yok canım ya kadın çok yaslı ufak tefek işlerini zar zor yapıyor dün konuştuk ağladı en son şubatta görüştük bu korona yüzünden oda çok sıkıldı cocuklar burnumda tütüyor diyorHayırlı gelinsin vesselam valla herkes kayın valideye tatile giderken evi otel gibi kullanıp dönüyor tebrik ederim
ben bir kere kabak çorbası yapmıştım enfestiArtık formülü biliyorum iç kabağı gönder ne varsa
Perşembe yemedim cnm çarşamba yedim.. kv çağırmıştı ya son dk.. yoksa çarşamba perşembe hep hafif beslenirimPerşembe sebze hafif ve çok hafif sporlu geçerse cuma güzel tartı olur, protein kas demek o yüzden proteinlerimizi cumaya bırakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?