Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

en güzel saat gençlik hormonu salgılanıyormuş o saatte ki uykuda ondan yaşlanmıyorsun işte
Bu kanıt beni yaşlandıracak
4-5 yil hatta daha oncesinde gece sabaha kadar otururdum 5-6 saat uyurdum
Uyku düzenim yeni yeni oturuyor diyebilirim

Net problemin yoksa internetten izlesene canim geceyi beklemezsin

kv evine gidince bende öyleyim büyük temizliği kadın yapıyor ama her gün süpür wc yıka yemek yap ee cocuklar zaten yetiyor ne yapalım mecbur olacak işte

Ev kirlenmesin ben aç kalmaya raziyim bende bağırsak tembelliği var canım 5 yıldır 1 hafta wc gitmedigimi bilirim

4-5 yil hatta daha oncesinde gece sabaha kadar otururdum 5-6 saat uyurdum
Uyku düzenim yeni yeni oturuyor diyebilirim

Net problemin yoksa internetten izlesene canim geceyi beklemezsin
net var evde de gündüz bebeler bırakmaz gelir benle izlerler oda cocukların izleyeceği bişey değil ilk izlediğim gün 3 kızı öldürdüler
Korkudan uyuyamadım

kv evine gidince bende öyleyim büyük temizliği kadın yapıyor ama her gün süpür wc yıka yemek yap ee cocuklar zaten yetiyor ne yapalım mecbur olacak işte
Hayırlı gelinsin vesselam valla herkes kayın valideye tatile giderken evi otel gibi kullanıp dönüyor tebrik ederim

Çok üzüldüm canım..Ama gülümse ilaç sende bağımlılık yaptı bence. Doktora bi git istersen
İlaçtan önce 1 hafta çıkmıyorum davul gibi oluyorum canım diyette olmadığım için o 1 haftayı önemsemiyordum dediğin gibi gitmem lazım şimdi randevu sistemi var artık randevu alıp bir gideyim iyi aklıma getirdin sağol canım

Hayırlı gelinsin vesselam valla herkes kayın valideye tatile giderken evi otel gibi kullanıp dönüyor tebrik ederim
yok canım ya kadın çok yaslı ufak tefek işlerini zar zor yapıyor dün konuştuk ağladı en son şubatta görüştük bu korona yüzünden oda çok sıkıldı cocuklar burnumda tütüyor diyor kp geçen sene öldü iyice psikolojısı bozuldu

Artık formülü biliyorum iç kabağı gönder ne varsa
ben bir kere kabak çorbası yapmıştım enfesti
Bol tereyagında unu kavurdum
Kabakları koydum tuz karabiber pişirdim blenderdan geçirdim
Tabi diyette değildim o zaman
Sen nasıl yapıyorsun ablacım

Perşembe sebze hafif ve çok hafif sporlu geçerse cuma güzel tartı olur, protein kas demek o yüzden proteinlerimizi cumaya bırakalım
Perşembe yemedim cnm çarşamba yedim.. kv çağırmıştı ya son dk.. yoksa çarşamba perşembe hep hafif beslenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…