Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün yazan olmamışş fazla hemen okudum geçmişii kaydirigubbakcemile5

kimseler uğrayamıyor sanırımm sengözlerimebaksanab

kendi adıma acayip yoğunum bu aralarr
oğlan geldi kızlar bu hafta sonu sınava gireceklerr bebelerin keyfine dönmekten anam ağlıyorrr

tüm bedenim tutuldu eror veriyorrr yorgunluktann :bbo:

bir kusurum gözden kaçırdığım olursa afffalo kızlarrr
fırsat bulur bulmaz yanınızdayımm a.s

abowww burası ilk defa sessizzz nazarmı değdirdiler takımımızaa

bende birazdan kapatıcam eve çıkcam bu akşamlık yeterrr yaa oruç tutcam tutmasına da korkuyorum geç saatlerde yemek yediğim için az yiyorum ama yinede tedirgin oluyorum neyse Allah'ım kabul etsinde 4 gün sabretcez artık bu hafta inşallah kilo vermiş olurum bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

iyi akşamlar fıstıklar .
sabah biraz rahatsızdım regl sancısı diyeyim birde dün güneş çarptı biraz galiba şimdi iyiyim ,3 saatirde pc sırası bekliyorum valla .....

Bende burdayım canım bugün halsizim biraz ablamın yakında nişanı var ona havlu işliyorum pullardan çok güzell :sm_cool:

ne güzel canım kolay gelsin.ben de eskiden yapardım öyle işler,üniversiteden sonra hiç fırsat olmadı.ama kışın arada atkı falan örüyorum.
ablana da hayırlı olsun.bak aklıma ne geldi benim ablam nişanlanırken ben 78 kiloydum baktım nişandaki en şişman kız benim düğüne kadar hırs yapmıştım 63 kiloya düşmüştüm.şimdi de yazın kardeşimin düğünü var onun için zayıflama hırsı geldi bu sefer.bakalım yine vereceğim baya galiba.yani ablanın nişanı düğünü falan sende de hırs yapabilir.malum biz bayanlar düğüne aylar kala ne giyeceğim derdine düşeriz.

nazlım geçmiş olsun fıstık .....

eylülcüm evde olunca inasnın canı sürekli bişi çekiyor bu çok güzel bir tespit ben hep derim ben çalışan bir hatun olsam çok zayıf olurdum çalışırken yemek aklıma hiç gelmez ....
seni burda daha sık görmek çok güzel ama ..yerimseniben
diyetisyen bilgilerine gelince valla tüm yazdıklarım tecrübe, gördüklerim canım ve montiden edindigim bilgiler ... önceden tüm diyetisyenler hep kl. hesabı yapardı artık onlarda bilinçleniyor . kilo vermenin yemek miktarıyla deyilde ne yendigiyle ilgili oldugunu artık söylüyorlar.. bu hem sevindirici hem geç kalınmasından dolayıda üzücü... monti amcam bunda 20 sene önce yazmış bunları..:çok üzgünüm:

şekerim kolaygelsin havlu işleniyormuş . arkadaşlarla kaçamak yapılmış afiyet olsun bakalım ...

suram gelmemiş gelirdi o izinide bitti ...

liliş ablam sende yogunsun ogluş seni ablukaya aldı herhal .aklinialirimsmile

kirazım ALLAH tamamına erdirsin canım senin adına çok seviniyorum inan ...olumunekankayizsmile

yumukumda sünnet telaşinda ...:hulya:

sultanım yine yok tabi eger bu yazımı okursa böyle olmuyor artık tam dayaklk oldu :1closedeyes:
ben geldim, yogunun, gidiyorum ,son yazdıgı 10 mesaj bu 1 aydan fazladırda menüsünü görmedim ..Çok üzgünüm çoook.. sultanım kilo vermekden vazmı geçtin .??

derya zaten terki diyar ..bu hafta mazeret bildirmesse liste dışı .üzgümüm .:çok üzgünüm:

gözde cadısıda ugramamış ....

eddoras ablamda yogun anesi var ...:hulya:

unuttugum kaldıyse özür ...

geldik sana elifim . ne diyim ben sana ...
nerde bize verdigin söz .:çok üzgünüm:
akşam balıkla salata neyine yetmedi gittin lavaş yedin .... daha 3 gün önce söz aldım senden ....alsanaalsanasmile

yorum yok nasıl afetirirsin kendini bilmem . üzgünüm . bunları yiyince mutlu oldunmu bari ????:1closedeyes:

şekercim yazmayı unutmuşum canım ALLAH kabul etsin orucunu .....

ablam biliyorsun pazrtesileri ögleden sonra dersanem oluyodu şimdide sınva 1 ay kaldı diye dersleri sıkıstrdılar fazladan ders koyuyolar sürekliakannehir biliyorum sizleirnde cok işi var yinede giriyorsunuz kendimi savunamam bu noktadabilmiyorumkismile
ama dedigin gibi hevesimde kalmadı kimsenin hakkına girip listeye grmek isteyen azimli arkdslarda engel olmak istemem kesnlikle eger bu noktada takım içi skıntı olucaksa bn bi süreligine takımdan ayrılabilirim ablacım:1rolleyes:

bunu kendinmi istiyorsun ???biz kızdıgımız içinmi?
kendin izin istiyorsan bi süreligine eyvallah sultanım ....
AMA .. popon sıkıya gelmediginden kaçaçak yer arıyorson işte buna kızarım nerde hani hevesli sultan .kaydirigubbakcemile58 senin için yeterlimi?..

yokda 1 ay sonra hevesle giri gelirimmi diyorsun ...?

ablacım uzun zamndr dsnüyordum bn zaten kurallar geregi yeterince paylsımda bulanamıyorum menü vermiyorum malum sebeplerden dolayı vs vs.. kimsenin hakkına girmek istemiyorum sununda farkındayım burdan ne kadr uzak diyetten de bi o kadr uzak olucam bu yüzden erteliyırdum bu fikri acaba toplayabilir miiym kendimi diye ama su günlerde cok mümkün görünmüyor 1 ay cok fazla bi zamn zaten sen sınva için 1 ay diye dsnmüssündr belki ama bnm sınvım eylül sonunda yani sınvdan kurtulus yok ama dersne temmzda dersleri bitircegi için bu kadr yogunlastı

velhasıl kelam arkdsların ve tabi takım kapatını nazda onaylarsa bi süreligine belki bi 15 gün bilemiyorum listeden cıkmam en iyisi olcak gibi

hım anladım sultanım .......önemli olan senin ne düşündügün burası her zaman sana acık biliyorsun ....sen nasıl rahat edeceksen .Şeniz
ama listeden çıktım diyede salma bak kendini bozuşuruz o zaman .lmaz:

anlayısın için tsk ederim aebenim yarın kızlarada sorar bu hafta listeden cıkarım burdan ayrılmayı inan bende istemiyorum merak etme dikkt edicem daha azimli dönücem insl:jeyyar:

anlayısın için tsk ederim aebenim yarın kızlarada sorar bu hafta listeden cıkarım burdan ayrılmayı inan bende istemiyorum merak etme dikkt edicem daha azimli dönücem insl:jeyyar:
BEN SENİ LİSTEDEN ÇIKMIŞ GİBİ DEYİL İZİNLİ OLRAK GÖRÜYORUM TAMAMMI O YÜZDEN ARKANI UNUTMA ..kaydirigubbakcemileŞeniz

fırsat varken menümüde yazayım ....

regl gene bi gecede şişirdi beni. 5. güne iniyorum genelde cumaya inerim inşallah ....

pazar..

8 30.
3 kayısı 3 kiraz .

10 30.
3 dl ekmek ..peynir ...domates . 3 yş. zeytin ....

13:00 ... 10 fındık 2 kayısı ...(dışarda )

16 00.. 3 altın başak .. 1 kutu süt (yagsız )

19 00.
.adana (sadece köftesi)
salata ..y.b ayran ..az peynir .

21..00.....misafirler yerken 1 ısırık bitter .

40 dk yürüyüş .....

pazartesi..

3 kiraz ...
9 30.
2 yumurtayla .lorlu omlet...(acele çıktm yeşilik unutmuşum )

13 30 .
büyük ks. salata (tonlu .lorlu )

15 30.... 4 ceviz .

16 30..
3 dl ekmek .. 50 gr peynir .(yagsız )
1 domtes . salatalık ...
marmelad 4 yş zeytin ...

21.00 ..
1 kş yogurt .

bu günüm kahvaltı ve akşam tam tersi oldu ... şişlik insin dedim ama zaten halsizim karbonhidrat almayınca iyce sarstı ekmegi yiyince gözüm açıldı valla ...

bugün 60 dk yrüyüş ...

ben de menümü yazayım

sabah
1 yumurt haşlanmış
1 dilim peynir
domates salatalık
şekersiz çay

öğle
közlenmiş patlıcan,biber
domates
yoğurt

akşam
yarım tabaktan az kuru fasülye
2 kaşık yoğurt
salata

yine harikasın eylülcüm ..alkisalkisalkis

iyi akşamlar kızlar ...yatmadan bi bakayım dedim...eylülcüm aebenim aşağıda ikinizi görüyorum öpüyorum siziopuyorumnanaktan

aeben ablam iyi dileklerin için çok saol...Şeniz

bu arada bende yarından itibaren menülerimi vermeye başlarım...geçen hafta çok iyi gidiyodum ama tamer gelince cozuttum,diyetimi sabote etti resmen...o yüzden son 2 gün tartıya yansımadı...haftasonuda öle oldu sayılır...

o yüzden bugünü hafif şeylerle geçirdim,yarın tekrar düzenli beslenmeye kaldığım yerden devam,tabi sporada...tamm 110 günüm var önümde... bu sefer kendim için zayıflıcamm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…