Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen cuma 67.700
Bu cuma 67.100
Fark - 600 gr
% 0,9
Şuan regl oldugumdan, sanirim bu hafta veremedim☹☹

600gr gayet iyi canım bu verememiş halin mi

Oraya bir 69.5 yazmanızı rica ediciiimmmm. Geçen hafta 70,3. Giden 800 Gr Zipzip-

Güzel canım tebrikler

Geçen cuma kg :66,4
Bu Cuma kg: 65,4
Fark:1,kg
Yüzde : 1,51

Çok iyi canım tebrikler

Kilo bildirimi
73.7 - sabit Zipzip-

Son zamanlarda çok iyi verdin canım gayet normal

Selamun aleyküm akıbetimiz hayr cumamız nur olsun
Tartımı şeyyy daha çıkamadım

Aleyküm selam canım.

Wayy babaan canını yiyim bu nasıl bir güzel sonuç maşallah

Geçen hafta 76.2
Bu hafta 76.1
Fark -100
Regliye yakalandık

Zipzip-
Canım ben izne ayrılmak istiyorum
bu Arada şükür iyileştim iyiyim ama diyetten sıkıldım artık biraz ara vermek istiyorum istediğim kiloya gelemedim ama bu stres beni yordu ama salmıyorum tabiki öyle oturup tabak tabak yemicem dikkat edicem ama eğer ki gene kilo almaya devam edersem buraya gelip gene seni rahat bırakmıcammm

Regle ragmen eksi gelmen guzel canım
Arada bir degisiklige ihtiyac var belki listede olmayinca daha rahat kilo verirsin
Her zaman bekliyorum canim ❤
Öhöö bi gün artı bi gün eksi gelen susuzluktan kuruyan ben dün 2,8 dukan çayıyla karışık su içti

Kilo bildirimi

Geçen hafta 110,6
Bu hafta 109,4
Fark -1,2
% 1,08

Regle ragmen eksi gelmen guzel canım
Arada bir degisiklige ihtiyac var belki listede olmayinca daha rahat kilo verirsin
Her zaman bekliyorum canim ❤

Evet gerçekten öyle diyetisyeni bırakınca da güzel kilo verdim mesela belki ara versem daha hızlı kilo vericem ama biraz ara bana iyi gelecek

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Kızlarrrrr geldi 73

Geçen hafta 74.1
Bugün 73.6
-500

Kaplumbaga hızı ile ilerler benim için güzel bir sonuç çok mutluyum inş. almadan dönerim

Tebrikler canım gayet güzel

Niye böyle oldu ki canım menülerin güzeldi diye hatırlıyorum.

Way babaan canını yiyim napıyon sen kızım yetiştin beni Listedeyken böyle gitmiyodu

alıntı yaptıgımı sanıyordum
Evet sana dedim canım
Bundan sonra belki gram veririm belkide birden gider emin olamadim listeyi etkilemek istemiyorum arti wc probleminden dolayi surekli hap kullandığım icin mezun olmak en mantıklı si geldi canım

Öhöö bi gün artı bi gün eksi gelen susuzluktan kuruyan ben dün 2,8 dukan çayıyla karışık su içti

Kilo bildirimi

Geçen hafta 110,6
Bu hafta 109,4
Fark -1,2
% 1,08
vayyy vayyyy simdiye kadar boyle kararlı görmemiştim seni bonussss gazlami yürüyosun sen anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…