- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Geçen cuma 67.700
Bu cuma 67.100
Fark - 600 gr
% 0,9
Şuan regl oldugumdan, sanirim bu hafta veremedim☹☹
Geçen cuma kg :66,4
Bu Cuma kg: 65,4
Fark:1,kg
Yüzde : 1,51
Selamun aleyküm akıbetimiz hayr cumamız nur olsun
Tartımı şeyyy daha çıkamadım
Günaydın günaydın günaydın
Bu kadar güzel bir sabaha uyanacağımı tahmin etmezdim yerimde duramıyorum resmen
Kabak çorbam tacı hakediyor sonuna kadar
3 kere tartıya indim çıktım veee
Eki Görüntüle 2654564
Geçen hafta 58,900
Bu hafta 57,900
Fark 1,000
% 1,70
Yuppii. Zipzip- E Elif_Eylul
Guzel eksi tebrik ederim canımGeçen hafta 67.4
Güncel 67.0
Fark - 400
Bunu kime yazdin acaba üstümemi alinsamKız 3 kilo daha verip mezun olaydın
alıntı yaptıgımı sanıyordumBunu kime yazdin acaba üstümemi alinsam
Regle ragmen eksi gelmen guzel canımGeçen hafta 76.2
Bu hafta 76.1
Fark -100
Regliye yakalandık
Zipzip-
Canım ben izne ayrılmak istiyorum
bu Arada şükür iyileştim iyiyim ama diyetten sıkıldım artık biraz ara vermek istiyorum istediğim kiloya gelemedim ama bu stres beni yordu ama salmıyorum tabiki öyle oturup tabak tabak yemicem dikkat edicem ama eğer ki gene kilo almaya devam edersem buraya gelip gene seni rahat bırakmıcammm❤
Öhööbi gün artı bi gün eksi gelen susuzluktan kuruyan ben dün 2,8 dukan çayıyla karışık su içti
Kilo bildirimi
Geçen hafta 110,6
Bu hafta 109,4
Fark -1,2
% 1,08
Bu hafta pazara gidemedim kabağım yoktu olsa bende deneyecektim belki eksi gelirdim. Neyse artık sonra denerim inşallah.Artık formülü biliyorum iç kabağı gönder ne varsa
Evet gerçekten öyle diyetisyeni bırakınca da güzel kilo verdim mesela belki ara versem daha hızlı kilo vericem ama biraz ara bana iyi gelecekRegle ragmen eksi gelmen guzel canım
Arada bir degisiklige ihtiyac var belki listede olmayinca daha rahat kilo verirsin
Her zaman bekliyorum canim ❤
Insallah canim gel arada ugra yineEvet gerçekten öyle diyetisyeni bırakınca da güzel kilo verdim mesela belki ara versem daha hızlı kilo vericem ama biraz ara bana iyi gelecek
Çok geçmiş olsun canım saglik olsun siz iyi olunsa sorun değilSelam kızlar ben hastanedeyim kızımın dünden beri ateşi var 40a çıktı gece ilaçla bile düşmedi kilom 70.9 +100 maalesef
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinSağolun kızlar. Boğazında lezyonları var muhtemelen ateş ondan kaynaklı ama korona olmadığından emin olmak için test yapmak zorundayız dedi doktor. Serum takıldık beklicez.
Lanet gelsin bu koronaya
Eki Görüntüle 2654670
Kızlarrrrr geldi 73
Geçen hafta 74.1
Bugün 73.6
-500
Kaplumbaga hızı ile ilerler benim için güzel bir sonuççok mutluyum inş. almadan dönerim
Ben yine bir utanç kilosu ile geldim geçen hafta verdiğimi geri aldım
Geçen hafta cumadan 700 gr artıdayım
Geçen cuma 76.7
Bugün 77.4
Nasıl böyle aynısını aldım bilemiyorum uzun uzun bişeyler yazıp gözlerinizide yormuycam. Üzgünüm ilk haftadan böyle olsun istemezdim. Cezama razıyımZipzip- kes biletimi
Bundan sonra belki gram veririm belkide birden gider emin olamadim listeyi etkilemek istemiyorum arti wc probleminden dolayi surekli hap kullandığım icin mezun olmak en mantıklı si geldi canımalıntı yaptıgımı sanıyordum
Evet sana dedim canım
vayyy vayyyy simdiye kadar boyle kararlı görmemiştim seni bonussss gazlami yürüyosun sen anlamadımÖhööbi gün artı bi gün eksi gelen susuzluktan kuruyan ben dün 2,8 dukan çayıyla karışık su içti
Kilo bildirimi
Geçen hafta 110,6
Bu hafta 109,4
Fark -1,2
% 1,08
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?