- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
bende kendimi izne ayrılmış gibi değilde mezun olmuş gibi hissediyorumBundan sonra belki gram veririm belkide birden gider emin olamadim listeyi etkilemek istemiyorum arti wc probleminden dolayi surekli hap kullandığım icin mezun olmak en mantıklı si geldi canım
Yazayım artık
Cuma: 59.8
Güncel: 59
Fark: 0.8
Yüzde: 1.33
Regliye rağmen iyi diye düşünüyorum
Sabiti kırmana sevindim canım gerçekten azmettinEki Görüntüle 2654605
Geçen hafta hatta önceki hafta 73.3
Bugün 72.8
Fark 500 gr..
Valla sabitten sonra sevindim yalan yok.. nı hafta sporsuz günüm yoktu.. dikkatte ettim...böyle işte..
geçen hafta 72.2
bugün 70.9
fark 1.3
%1.80
Herkese merhaba
Geçtiğimiz hafta cuma 59.7
Bugün 59.3
Fark - 400 gr
Yüzde 0.7
Sendemi izine ayriliyosunbende kendimi izne ayrılmış gibi değilde mezun olmuş gibi hissediyorum
Perşembe sebze hafif ve çok hafif sporlu geçerse cuma güzel tartı olur, protein kas demek o yüzden proteinlerimizi cumaya bırakalım
Kiz gercekten sinirlerim bozuldu yesemde kilo veremedim desem tamam ama bukadar dikkat ederken vermemek beni düşürüyooo biraz icimden birsey yapmak.gelmiyo sonrada neden diyorum makarna pilav ekmek seker tuz hayatimda olmazken sitres beni tetikliyo kimseye zarar vermeden sahaların dışında kalmak en mantiklisi
Bu hafta oyle yapicam vurucam kırbacı vurucam kırbacı dagilsin vucutBelkide hayatında olmayanları kısmen sokmalısın hayatına.
Ablam 2 hafta veremedi dr 3.hafta fıstık ezmesi ve ekmek vermiş şaşırtmak için.
Aynı düzene çok alışınca oluyo sanırım.
Bu hafta oyle yapicam vurucam kırbacı vurucam kırbacı dagilsin vucut
Hepinize geçmiş olsun canım, inşallah güzel sonuçlar alırsınız.Kuzum hastane isim varya kalktim dus aldim kahvalyi hazirlandimm simdi annemlere geldim annemle babamida alip hastaneye gidicem onlarada sira almisdim O yüzden erken oldu aksilik isde bugüne denk gelmesi☹
Ama cok uykum var 4 20 de kalktim, babam hala uyuyor bana oğlenn oldu gibi geliyorsanki
evet ya hiç sormaSendemi izine ayriliyosunaman allahim takim sıyırdı izine ayrılan,mezun olan,artı gelen kilo veren buneeee
Kaptan sizi gözden çıkardı diyim size yeniler geldi eskilere yol gorundu haberiniz olaSendemi izine ayriliyosunaman allahim takim sıyırdı izine ayrılan,mezun olan,artı gelen kilo veren buneeee
öyle mi gercekten bu nasıl olurKaptan sizi gözden çıkardı diyim size yeniler geldi eskilere yol gorundu haberiniz ola
Artikin listede değilsin beneneeeeGulumse24 bana bir fikir versene beeeee neyiyimmm sen nasil veriyon anlamadim ben yemiyorum diyemi gitmiyo
Artikin listede değilsin beneneeee
Sensiz olmaz hacıBu hafta 4.takımla yarışıyomuş 6.takım bende varım aga banane bende takımdayım
Günaydın
Geçen hafta 81.7
Bugün 80.7
Fark 1
YuZde 100/81,7=1,22
Zipzip- canım listeye 74.8 olana kadar alma beni
....biraZ mücadele vereyim...spor yapsam boğazımi tutamıyorum ....boğazımi tutsam sporu yapmıyorum ....bana ders olsun...
Gulumse24 in dediği gibi alt listede kilo verme çabalarına devam....hem sizden de kopmamis olurum...
Cuma sabah bildirimimide yapayim
Gecen cuma gunu kilom : 80
Bu Cuma bildirimi 79
Fark : -1
Yuzde : 1.25
Zipzip-
Sağol canımCook gecmis olsun canim Allah sifa versin çabucak iyilesir insalllah
Cumartesi 68.1
Bugün 67.4
Fark -700
oran %1.03
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?