Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Torununa çok geçmiş olsun, ortanca kızını da tebrik ederim. Daha nice başarıları güzel günleri olsun inşallah.

kiz sen resim paylasmistin bir kere o musun ...balkon gibi bir yerdi ..çocuk bisiklet sürüyordu ...senin üstünde pembe pantolon mu pembe tişört mu ne vardı...75 kiloydun o zaman...ben takıma yeni gelmiştim...hatta koru bence demiştim....galiba dogru hatırlıyorum...
Sağol canım

Güzel canım tebrikler

Eksi gelmiş olman da güzel canım tebrikler

Wayyy seni motive etmek için yarış yapmak lazımmış meğer
canim kızın nasıl oldu? Ateşi düştü mü? Test yapıldı mı? Çevrenizde korona vakası var mı? Neden şüphelendiniz?.. tekrar geçmiş olsun..
Listeye yapana kadar bittim
Tekrar kontrol edip paylasirim ortalama kotu bu hafta
90 larla yarışmak stres mi yaptı herkeste....
90 larla rekabet ne durumda...

90 lar yendi diyebiliriz
Yarışmakdan ziyada son 3 haftada 1.2. 1.
olmanin sonucu diye dusunuyorum

90 lar yendi diyebiliriz
Yarışmakdan ziyada son 3 haftada 1.2. 1.
olmanin sonucu diye dusunuyorum
Ust liste alt liste sonuçta 23 kişi filaniz...alt listede kilo verimi daha fazla tabiki yeni üyenin ödem atımı ve mezun üyenin bünyesini tanıyıp kilo vermeye alışmış olması da önemli etken ....stres hormonu üst listede olumsuz mu etkiliyor...

Bazi kisilerde ust listede olmak olumsuz etkiliyor ,bazilarinda ise alt listede olmak olumsuz etkiliyor garip bir döngü
Yinede 0.30 un altina düşmedigimiz surece sıkıntı degil
Her hafta mukemmel kilolar veremeyiz

Öhöö bi gün artı bi gün eksi gelen susuzluktan kuruyan ben dün 2,8 dukan çayıyla karışık su içti

Kilo bildirimi

Geçen hafta 110,6
Bu hafta 109,4
Fark -1,2
% 1,08
Bonus canım tebrik ederim
Tüm 6.takıma başarılar diliyorum listeniz gayet iyi gözüküyor umarım iyi sonuçlar gelir yarışmada

Allah'ım esirgesin canım, inşallah basit bir şey çıkacak içini ferah tut.

Geçmişe gitte bukadar takimadan gel tamammi canim guzel eksiler var artılar sabitlerde var 1cilik bekleme ümitlenme tamami kuzucum
Araya kahvaltı,çamaşır yerleştirme çocukla oyun oynama girdi derken yine çok gerilerdeyim canım malesef ama bitirmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…