MaşallahVay be % 3.03 helal olsun bana ben bene gurban olim
Umudumuz dönüşe kaldıTatil donusu verirsin abla
Torununa çok geçmiş olsun, ortanca kızını da tebrik ederim. Daha nice başarıları güzel günleri olsun inşallah.gunaydin kizlar
24 haziran
Sabah :sucuklu menemen 5 zeytin domates salatalık ceviz peynir cay iki dilim ekmek
Aksam saat 5 :sehriye çorbası bir tabak karnabahar yemegi
Spor :7000 adim 130 squat
25 haziran
Torunum düşmüş anaokulda alnini çarpmış onu al dr tekrar ev derken ortanca kızımın mezuniyet töreni vardi oraya git gelince ise git gel aksamda kızla damat geldi giremedim cok özür dilerim herkesden
Sabah :kaynamış yumurta 5 siyah zeytin beyaz peynir ceviz yarım simit çay domates salatalık
Aksam saat 5 :bir tabak karnabahar yemegi 1 tabak yeşil fasulye yogurt
Spor :5000 adım
Su :2 litre
Zipzip-
Mezuniyetini tebrik ediyorum canım, şimdi rahat kafayla daha iyi verirsin belki.yok canim buhafta oyle olmadi sinirlerim bozuldu
Teşekkür ederim canım inşallah 60görürümMezuniyetini tebrik ediyorum canım, şimdi rahat kafayla daha iyi verirsin belki.
kiz sen resim paylasmistin bir kere o musun ...balkon gibi bir yerdi ..çocuk bisiklet sürüyordu ...senin üstünde pembe pantolon mu pembe tişört mu ne vardı...75 kiloydun o zaman...ben takıma yeni gelmiştim...hatta koru bence demiştim....galiba dogru hatırlıyorum...Kız aldığım dönemler oldu ama ertesi gün artı görünce hemen devam ediyorum gidiyor 75.5 le.mezun oldum 7 hafta oldu 2 kilo verdim sadece bende diyete devam ediyorum menü paylaşıyorum tabiki listedeymisim gibi sadece artı geldiğim zaman listeyi etkilemiyorum
canim kızın nasıl oldu? Ateşi düştü mü? Test yapıldı mı? Çevrenizde korona vakası var mı? Neden şüphelendiniz?.. tekrar geçmiş olsun..Sağol canım
Güzel canım tebrikler
Eksi gelmiş olman da güzel canım tebrikler
Wayyy seni motive etmek için yarış yapmak lazımmış meğer
90 larla yarışmak stres mi yaptı herkeste....Listeye yapana kadar bittim
Tekrar kontrol edip paylasirim ortalama kotu bu hafta
Ben aydindayim, burda da hissedildi canım, avizeler sallanıyordu.Burada da hissedilmiş kardesim falan hissetmiş bursada ama ben hissetmedim kahvalti hazırlarken ayaktaydim ondandir
90 lar yendi diyebilirizkiz sen resim paylasmistin bir kere o musun ...balkon gibi bir yerdi ..çocuk bisiklet sürüyordu ...senin üstünde pembe pantolon mu pembe tişört mu ne vardı...75 kiloydun o zaman...ben takıma yeni gelmiştim...hatta koru bence demiştim....galiba dogru hatırlıyorum...
canim kızın nasıl oldu? Ateşi düştü mü? Test yapıldı mı? Çevrenizde korona vakası var mı? Neden şüphelendiniz?.. tekrar geçmiş olsun..
90 larla yarışmak stres mi yaptı herkeste....
90 larla rekabet ne durumda...
Ust liste alt liste sonuçta 23 kişi filaniz...alt listede kilo verimi daha fazla tabiki yeni üyenin ödem atımı ve mezun üyenin bünyesini tanıyıp kilo vermeye alışmış olması da önemli etken ....stres hormonu üst listede olumsuz mu etkiliyor...90 lar yendi diyebiliriz
Yarışmakdan ziyada son 3 haftada 1.2. 1.
olmanin sonucu diye dusunuyorum
Bazi kisilerde ust listede olmak olumsuz etkiliyor ,bazilarinda ise alt listede olmak olumsuz etkiliyor garip bir döngüUst liste alt liste sonuçta 23 kişi filaniz...alt listede kilo verimi daha fazla tabiki yeni üyenin ödem atımı ve mezun üyenin bünyesini tanıyıp kilo vermeye alışmış olması da önemli etken ....stres hormonu üst listede olumsuz mu etkiliyor...
Bonus canım tebrik ederimÖhööbi gün artı bi gün eksi gelen susuzluktan kuruyan ben dün 2,8 dukan çayıyla karışık su içti
Kilo bildirimi
Geçen hafta 110,6
Bu hafta 109,4
Fark -1,2
% 1,08
Teşekkür ederizBonus canım tebrik ederim
Tüm 6.takıma başarılar diliyorum listeniz gayet iyi gözüküyor umarım iyi sonuçlar gelir yarışmada
Çok geçmiş olsun canım,nesi var acaba. İnşallah bir an önce toparlanır.Selam kızlar ben hastanedeyim kızımın dünden beri ateşi var 40a çıktı gece ilaçla bile düşmedi kilom 70.9 +100 maalesef
Allah'ım esirgesin canım, inşallah basit bir şey çıkacak içini ferah tut.Sağolun kızlar. Boğazında lezyonları var muhtemelen ateş ondan kaynaklı ama korona olmadığından emin olmak için test yapmak zorundayız dedi doktor. Serum takıldık beklicez.
Lanet gelsin bu koronaya
Eki Görüntüle 2654670
Araya kahvaltı,çamaşır yerleştirme çocukla oyun oynama girdi derken yine çok gerilerdeyim canım malesef ama bitirmeye çalışıyorumGeçmişe gitte bukadar takimadan gel tamammi canim guzel eksiler var artılar sabitlerde var 1cilik bekleme ümitlenme tamami kuzucum
Herkesin canı sağolsun bu arada canımGeçmişe gitte bukadar takimadan gel tamammi canim guzel eksiler var artılar sabitlerde var 1cilik bekleme ümitlenme tamami kuzucum
Bonus canım tebrik ederim
Tüm 6.takıma başarılar diliyorum listeniz gayet iyi gözüküyor umarım iyi sonuçlar gelir yarışmada
Bugün bayağı karışık bir günSendemi izine ayriliyosunaman allahim takim sıyırdı izine ayrılan,mezun olan,artı gelen kilo veren buneeee
Mikser eltiKaptan sizi gözden çıkardı diyim size yeniler geldi eskilere yol gorundu haberiniz ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?