Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok iyi canım tebrikler

Pazartesi de böyleydi sanki sonucun

Sağol canım

Çok iyi diyet devam pek gelemiyorsun ama güzel devam ediyorsun
Bütünleme sinavlarini yapıyoruz canım, sürekli ödev okuyorum. Bir de AÖF den mezun olacağım inşallah, kendi sinavima çalışıyorum. Oğlum da iyice mızmız oldu (8 yaşında) evde çok sıkıldı, illa onla oyun oynayayım istiyor, beyim sürekli yatıyor işler bana bakıyor, haftanın iki üç günü de okula gitmeye devam. İçim şişmiş nasıl da anlattım yine. Geçen gün biri daha sormuştu aynısı olmuştu çok diyet yapamıyorum ama mümkün olduğunca dikkat ediyorum canım

Çok geçmiş olsun canım saglik olsun siz iyi olunsa sorun değil
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm. Allah acil şifalar versin kızına.
Allah korusun tatlım ya... çabucak iyileşsin kuzum.

Sağolun
Koronayla alakamız yok çok şükür.
Enfeksiyon çıktı tahlillerinde idrarda da çıktı. İdrar enfeksiyonu olup olmadığına emin olmamız lazım dedi. Bir daha idrar bekliyoruz şimdi. sabah beri bişey yemedi içmedi ne zaman yapar Allah bilir

Korona yokmus cok şükür canim insallah bir an once yapar da eve gidersiniz

Canım çok geçmiş olsun bitanem
canim kızın nasıl oldu? Ateşi düştü mü? Test yapıldı mı? Çevrenizde korona vakası var mı? Neden şüphelendiniz?.. tekrar geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun canım,nesi var acaba. İnşallah bir an önce toparlanır.
Allah'ım esirgesin canım, inşallah basit bir şey çıkacak içini ferah tut.
Sağolun kızlar Çevremizde korona yok çok şükür. Biz koronadan şüphelenmedik. Sabaha kadar ateşi düşmediği için getirdim doktora. Enfeksiyon kaynaklı ateşi antibiyotik kullanacağız.

Canım artık kalori hesabı geçmişte kaldı, bazen yine kaloriye bakıyoruz tabi. Ona bakarsan benim beden kitle indeksim ve kilom düşük, yağ oranım alt sınırda. Ama ben daha ince olmak istiyorum. Diyetisyenimin verdiği liste çok daha düşük kalorili. Onu tam anlamıyla yapsaydım çoktan giderdi kilolar

Kızım benim kıyamam. Serum sayesinde çok geçmeden yapar canım.

Hic pembe pantolonum olmadı gızzz

Son düzenleme:
Öhöö bi gün artı bi gün eksi gelen susuzluktan kuruyan ben dün 2,8 dukan çayıyla karışık su içti

Kilo bildirimi

Geçen hafta 110,6
Bu hafta 109,4
Fark -1,2
% 1,08
Çoook tebrikler .... gördün mü su içince nasıl farkediyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…