Bütünleme sinavlarini yapıyoruz canım, sürekli ödev okuyorum. Bir de AÖF den mezun olacağım inşallah, kendi sinavima çalışıyorum. Oğlum da iyice mızmız oldu (8 yaşında) evde çok sıkıldı, illa onla oyun oynayayım istiyor, beyim sürekli yatıyor işler bana bakıyor, haftanın iki üç günü de okula gitmeye devam. İçim şişmiş nasıl da anlattım yine. Geçen gün biri daha sormuştu aynısı olmuştuÇok iyi canım tebrikler
Pazartesi de böyleydi sanki sonucun
Sağol canım
Çok iyi diyet devam pek gelemiyorsun ama güzel devam ediyorsun
Ay hiç sorma topic coştu coştusizinde var mı tartı günü? Dün kazenin bildirimiyle koptu gitti :))
Çok geçmiş olsun canım saglik olsun siz iyi olunsa sorun değil
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm. Allah acil şifalar versin kızına.
Allah korusun tatlım ya... çabucak iyileşsin kuzum.
Korona yokmus cok şükür canim insallah bir an once yapar da eve gidersinizSağolun
Koronayla alakamız yok çok şükür.
Enfeksiyon çıktı tahlillerinde idrarda da çıktı. İdrar enfeksiyonu olup olmadığına emin olmamız lazım dedi. Bir daha idrar bekliyoruz şimdi. sabah beri bişey yemedi içmedi ne zaman yapar Allah bilir
Canım çok geçmiş olsun bitanem
canim kızın nasıl oldu? Ateşi düştü mü? Test yapıldı mı? Çevrenizde korona vakası var mı? Neden şüphelendiniz?.. tekrar geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun canım,nesi var acaba. İnşallah bir an önce toparlanır.
Sağolun kızlarAllah'ım esirgesin canım, inşallah basit bir şey çıkacak içini ferah tut.
Korona yokmus cok şükür canim insallah bir an once yapar da eve gidersiniz
Gorusuruz canımİnşallah. Uydu şimdi. Çok ağladı gidelim gidelim diye. Hastanenin kapısına geldik mi başlıyo ağlamaya. Şarjım da bitti. Akşama gelirim nasipse.
Herkes birkaç haftadır çok iyi kilo veriyordu, azalması gayet normal. Haftaya yine iyi olur bence.90 lar yendi diyebiliriz
Yarışmakdan ziyada son 3 haftada 1.2. 1.
olmanin sonucu diye dusunuyorum
Kesinlikle canim haftaya daha guzel olur yinede listemiz guzel kotu degilHerkes birkaç haftadır çok iyi kilo veriyordu, azalması gayet normal. Haftaya yine iyi olur bence.
Lili inanamıyorum seni nüfusa erken yazdırmışlar sokakta görsem 20 falan derim
2 fincandan çok tüketmemek gerek şeker veya tansiyonu düşürebilir canım
Çok iyi vermişsin bravo
Çok güzel böyle şeyler duymak tebrik ederim darısı başımıza
mesajın başında ve sonunda quote yazıyor sonrasında cevabını yazabiliyorsun alıntı yap + basıp sonra alıntıları ekliyorsun
Çok uğraştın ama hallettin sanırım bunun için sana ekstra puan versinler
Bu menüler hep bana çok düşük kalorili geliyor menün kaç kalori acaba?
Sakın pes etme birden verebilirsin
Akşam menünü çok sevdim
bu detoks menüsü mü? Bana az geliyor tüm menüler nedense
Yarına hazırlık sanırım, bol eksili bir hafta olmuştur umarım
Kızım benim kıyamam. Serum sayesinde çok geçmeden yapar canım.Sağolun
Koronayla alakamız yok çok şükür.
Enfeksiyon çıktı tahlillerinde idrarda da çıktı. İdrar enfeksiyonu olup olmadığına emin olmamız lazım dedi. Bir daha idrar bekliyoruz şimdi. sabah beri bişey yemedi içmedi ne zaman yapar Allah bilir
Hic pembe pantolonum olmadı gızzzkiz sen resim paylasmistin bir kere o musun ...balkon gibi bir yerdi ..çocuk bisiklet sürüyordu ...senin üstünde pembe pantolon mu pembe tişört mu ne vardı...75 kiloydun o zaman...ben takıma yeni gelmiştim...hatta koru bence demiştim....galiba dogru hatırlıyorum...
canim kızın nasıl oldu? Ateşi düştü mü? Test yapıldı mı? Çevrenizde korona vakası var mı? Neden şüphelendiniz?.. tekrar geçmiş olsun..
90 larla yarışmak stres mi yaptı herkeste....
90 larla rekabet ne durumda...
Çok geçmiş olsun eltim rabbim bir daha göstermesinBen aydindayim, burda da hissedildi canım, avizeler sallanıyordu.
Çok geçmiş olsun canımSağolun kızlar. Boğazında lezyonları var muhtemelen ateş ondan kaynaklı ama korona olmadığından emin olmak için test yapmak zorundayız dedi doktor. Serum takıldık beklicez.
Lanet gelsin bu koronaya
Eki Görüntüle 2654670
Tebrikler canım.....Demek ki neymiş çalışınca oluyormuş.Cumartesi 68.1
Bugün 67.4
Fark -700
oran %1.03
Amin canım, oğlum çok korktu. Bayağı ağladı falan, okula göndermedi beni.Çok geçmiş olsun eltim rabbim bir daha göstermesin
Aynen öyle canım, bı de şu iştahı bir kapatabilsek.Tebrikler canım.....Demek ki neymiş çalışınca oluyormuş.
Kiyamam yaaa geçen burda olduğunda da tugceyi uykudan kaldırdım ağlamıştı baya bende çok korkmuştum hayatim film şeridi gibi gözümün önünden geçti resmenAmin canım, oğlum çok korktu. Bayağı ağladı falan, okula göndermedi beni.
Çoook tebriklerÖhööbi gün artı bi gün eksi gelen susuzluktan kuruyan ben dün 2,8 dukan çayıyla karışık su içti
Kilo bildirimi
Geçen hafta 110,6
Bu hafta 109,4
Fark -1,2
% 1,08
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?