Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kim acaba bende hatirlayamadim
Yaa....gerçekten mi....Ben daha kim kim onu çözemedim.... maşallah grubumuza ...daha 3 kişi 4 kişiyi adam gibi biliyorum....aklımda bazi resimler filan kalmış....yüklenen fotolar nereye gidiyor ..iyice merak ettim şimdi...

Sen iyi hesabını tutuyorsun bu kadar üyenin...

Bide başka takımlardakileri bile tanımaya başladım....misafir geliyorlar arada ..

Cogu vaktimi burda gecirince ogreniyorum
Nerdeyse 2 yildir aktifim buralarda :))
Fotograflar istenilirse mesaj suresi dolmadan geri kaldirilabiliyor
90 lar grubu ile yaris yaptigimiz icin misafirlerimiz vardi bu haftada 4.takim ile yarışacağız aksam gideriz belki
Afiyet olsum canim guzel menu

Kizlar mesajlara bakip anlamaya calisiyorum ama kafami bir turlu toplayipta anlayamiyorum hastalara sifa diliyorum.Depremi hisseden arkadaslarimada gecmis olsun leydii18 tugcede manisada eger hala izmirde degilse canim sanada gecmis olsun.
Sabahki vucuda verilenn ilactan dolayimi bilmiyorum hic iyi degilim sabah 6 da kahvalti ettim 13 30 a kadar hala hastanedeydim orada yemek yemek istemedim ondanmi sekerim dustu yok damarimi bulamiyorlar fazla ugrastilar ve baya gerildim ondanmi bilmiyorum duzelmedim. Arabayi bile nasil surdum hic bilmiyorum eve sagsalim geldim ya sükürler olsun. Yataktayim ama sallaniyirum sanki surekli gozum avizede

Cook geçmiş olsun canım keske yeseydin birseyler ya da yanında giderken disariya kuruyemiş tarzi birseyler goturebilirsin,sandevic de olabilirdi
Cok sukur eve gelmissin guzel dinlen canim

Kıyamam korona olmayınca bir oh çekiyoruz. İnşallah bir an önce iyileşir kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…