Nasıl ya o hatırladığım sen değil misin?Hic pembe pantolonum olmadı gızzz
Kim acaba bende hatirlayamadimNasıl ya o hatırladığım sen değil misin?
Yaa....gerçekten mi....Ben daha kim kim onu çözemedim.... maşallah grubumuza ...daha 3 kişi 4 kişiyi adam gibi biliyorum....aklımda bazi resimler filan kalmış....yüklenen fotolar nereye gidiyor ..iyice merak ettim şimdi...Kim acaba bende hatirlayamadim
İnşallah canımselammm:)
87,7 gördüm toparlamam lazimmm
Cogu vaktimi burda gecirince ogreniyorumYaa....gerçekten mi....Ben daha kim kim onu çözemedim.... maşallah grubumuza ...daha 3 kişi 4 kişiyi adam gibi biliyorum....aklımda bazi resimler filan kalmış....yüklenen fotolar nereye gidiyor ..iyice merak ettim şimdi...
Sen iyi hesabını tutuyorsun bu kadar üyenin...
Bide başka takımlardakileri bile tanımaya başladım....misafir geliyorlar arada ..
Afiyet olsum canim guzel menuMenü verim
Kahvaltı 11de..
2 kaşık menemen
1 dilim yumurtalı ekmek
Salatalık
Süzme peynir
3-4 parça karpuz
Ara
Türk kahvesi
3 kare bitter
Ara
Küçük boy nektarin
Akşam 16.30
Fırında türlü
1 kase yoğurt
Su 2 lt fazla oldu şimdiden...
Spor yapıcam inş eklerim..
Zipzip-
Cook geçmiş olsun canım keske yeseydin birseyler ya da yanında giderken disariya kuruyemiş tarzi birseyler goturebilirsin,sandevic de olabilirdiMizlar mmsajlara bakip anlmaya cakisiyorum ama afami hir turlu yoplayipta anlayamiyorum hastalara sifa diliyorum.Depremi hisseden arkadaslarimada gecmis olsunleydii18 tugcede manisada eger hala izmirde degilse canim sanada gecmis olsun.
Sabahki vucuda verilenn ilactan dolayimi bilmiyorum hic iyi degilim sabah 6 da kahvalti ettim 13 30 a kadar hala hastanedeydim orada yemek yemek istemedim ondanmi sekerim dustu yok damarimi bulamiyorlar fazla ugrastilar ve baya gerildim ondanmi bilmiyorum duzelmedim. Arabayi bile nasil surdum hic bilmiyorum eve sagsalim geldim ya sükürler olsun. Yataktayim ama sallaniyirum sanki surekli gozum avizede
Cok tesekkur ederim canim, aslinda cerezlik aklımdaydı ama unutmusumCook geçmiş olsun canım keske yeseydin birseyler ya da yanında giderken disariya kuruyemiş tarzi birseyler goturebilirsin,sandevic de olabilirdi
Cok sukur eve gelmissin guzel dinlen canim
Sağolun
Koronayla alakamız yok çok şükür.
Enfeksiyon çıktı tahlillerinde idrarda da çıktı. İdrar enfeksiyonu olup olmadığına emin olmamız lazım dedi. Bir daha idrar bekliyoruz şimdi. sabah beri bişey yemedi içmedi ne zaman yapar Allah bilir
Geçmiş olsun yavruna ❤Sağolun kızlarÇevremizde korona yok çok şükür. Biz koronadan şüphelenmedik. Sabaha kadar ateşi düşmediği için getirdim doktora. Enfeksiyon kaynaklı ateşi antibiyotik kullanacağız.
Bizim burda daha tam isinmadi canim seni buraya alalimBugün çok sıcak burası ya..
Bende sıcak olsun diye havaya bakıp duruyorum bir güneş göremedik yağmur dolu seldenBugün çok sıcak burası ya..
Ulasmak istediğim hedef 55 ama ilk etapta mesela 65 sonraki etapta 55 olarak güncelleme yapabiliyor muyum ?medusares Canim hedefine 55 demisiz o sekilde kalsin mi yukseltelim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?