Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi akşamlar kızlar ...yatmadan bi bakayım dedim...eylülcüm aebenim aşağıda ikinizi görüyorum öpüyorum siziopuyorumnanaktan

aeben ablam iyi dileklerin için çok saol...Şeniz
Şeniz
:lepi::lepi::lepi:

iyi geceler canlar..ölüyorum bittimmm:bbo: bugün sabah 9dan akşam 5e kadar kemeraltında bi oyana bi buyana geberdim valla işlerimizi hallettik ama ayaklarım tabanlarım resmen yandı kramp girmeye başladı valla benneyaptımki tüm kıyafet işlerini hallettik yarın sünnetlik ve lokumdu çerezdi ıvır zıvır işler kaldı ama ben gitmicem evde temizlik yapıcam ayrıca kardeşim de geldiiidelikafadulden delikafadulden hihoyyyt nihayet okul bitti bir geldi 4 valiz 4 koli laptop kol çantası :1shok: :1shok: arabaya sığmadı eşyalar e geldi onlar boşaldı yerleşti kirliler temizler of off çok yorgunum menümü vereyim ama kaçamaklı oldu cısslar var menüde
sabah uyanınca hemen çıktığımız için yarım gevrek,öğlen kokoreç yaptırmış görümcem biz bakınırken çeyrek ekmeğin yarısını yedim,akşam 2 tabak yeşil mercimek,yoğurt,deniz börülcesi,semiz otu salatası akşama kadar yaklaşık 4 lt su belki fazla bile olablir.ve bilmiyorum kaç km oldu sabah 9tan akşam 5e kadar yürüyüş kaydirigubbakcemile3

bu arada kirazımın nişanı sözü olmuş Allah tamamına erdirsin bitanem..Şeniz
nazlım hastaymış geçmiş olsun gülüm sen bi bonun bi miden nazar değdi sana dikkat et bitanem kendine üşütmemeye çalış :teselli:
gözden kaçırdığım varsa kusuruma bakmayın hepinize kocamn öpücükler a.s.
bugünlükte bu kadar yarın evdeyim ama temzlik yapıcam mümkün olduğunca uğramaya çalışırım

Günaydın canlar, nasılsınız özledim sizleri Şeniz ben pek uğramayınca sessiz kalmışsınız car car konuşan kalmamış sempatiksalakcinni çok özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan

GÜNAYDINNNN KISLARRRR NASILSINIZZ AYY BU GÜN HAVA ÇOOK GÜZEL

EEE SıZDE NE VARR NE YOKK BAKALIM kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Günaydın kirazcım şekerciğim nazlım nerelerde bu saatte hep olurdu eyvahedigeldismile

DÜN ORUÇLUYDUM BURDA EZAN 8.45 DE OKUNUYOR

SAAT 9 DA Bı TABAK NAHUT YEMEĞı
BOL YEŞıLLıKLı SALATA
EEE BıRAZCIK DA PıLAV
EKMEK YEMEDıMM lülülülülülü lülülülülülülülülülülülü

EEE SAHURA DA KALKMADIM ıFTAR YEMEĞıMLE TEKRAR NıYETLENDıM KORKTUM GECE GECE YEMEK YERSEM ALIRIM YıNE DıYEE

GÜNAYDINNNN KISLARRRR NASILSINIZZ AYY BU GÜN HAVA ÇOOK GÜZEL

EEE SİZDE NE VARR NE YOKK BAKALIM kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

İstanbul anadolu yakası yanıyor 40 derecemidir nedir , nemde var bayıldım bayılmak üzereyim, birde regliyim daha sayayımmı sempatiksalakcinni he birde amcamlar bizdeler evde adım atmaya yer yok curcuna pööööf sempatiksalakcinni

Bende pazar günü recep 1 diye oruçluydum bizdede 20:44 de okundu , gece de 12 de birşeyler atıştırmıştım, susuzluktan ağlayacaktım akşam 8 den sonra, ay çok komiktim, allahım kimseyi susuz bırakmasın, açlığa dayanılıyor ama susuzluk akannehir allahım kabul etsin şekerciğim, perşembede kandil, o günde tutacaktım ama regliyim uyuz oldum akannehir

SımoŞ bende Özledım kız senı bırakma Öyle bızı gel hergÜn takıma ...

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bu hafta tartıdaki rakamla affettiririm inşallah ablam mafoldumben

canım ya hayırlı olsun dün dikkatimden kaçmış görmemişim bu mesajı.düğüne kadar zayıflarsın eminim.zaten düğünün stresi telaşı koşuşturması ister istemez zayıflatıyor.Allah tamamına erdirsin

bu arada herkese günaydınlar....çok heyecanlıyım bugün eşimin tayin durumu belli olacak.heyecanla bilgisayar başında bekliyoruz.

Bu aradaaaaa neslihanımmmmmm benim doğumgünümden 1 günnn sonramı evleniyorsunnn, ay süper ya rabbim tamamına erdirsin, bende istediğim rakamlara inebilirsem o ara nişan yapmayı düşünüyorum rabbim nasip ederse konuşmuştuk yaaabayanssulusmile kıyafetine de bayıldım çok güzel olmuşsun, gelinlik seçimine ne zaman başlayacağız bayılırım böyle şeylere, her türlü ahval ve şerait içerisinde yardıma hazırız sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…