Selam.canimSelamlar herkese. Bugün iş yerinde baya yoğun ve zor bir gün geçirdim. Baya mesaj birikmiş. Nasılsınız hepiniz ? Ben yemegimi yedim dinlenmeye gectim
Bugün hiç bitmeyecek sandim. Çok sukuuurrrr bitti. Geçmiş 4 yılın raporunu hazırladım beynim yandı vallaSelam.canim
Mesain bittigine gore iyi dinlenmeler
Aslinda guncelleme yapilabilir istersen boyle kalsin duruma gorede ilerleyen haftalarda revize ederizUlasmak istediğim hedef 55 ama ilk etapta mesela 65 sonraki etapta 55 olarak güncelleme yapabiliyor muyum ?
Tamam böyle kalsın madem. Gidisatima göre yeniden düzenleriz. Ben çok yavaş kilo veriyorum. Neden böyle oluyor ? Nerede yanlışım ? Ne yapmalıyım ? Tavsiyeye ihtiyacım var yenidenAslinda guncelleme yapilabilir istersen boyle kalsin duruma gorede ilerleyen haftalarda revize ederiz
Istersende 64.5 diyebiliriz daha yuksegi olmuyor
Bu hafta gayet guzel gitmis canimTamam böyle kalsın madem. Gidisatima göre yeniden düzenleriz. Ben çok yavaş kilo veriyorum. Neden böyle oluyor ? Nerede yanlışım ? Ne yapmalıyım ? Tavsiyeye ihtiyacım var yeniden
Bu hafta çok çok az yedim. Böyle gitmesi için hep az mı yemeliyim ? Benim bünyem için bu mu gerekli acaba ? 8 saat oturuyorum sonuctaBu hafta gayet guzel gitmis canim
Erken tartildigin icin sabah odem de oluyor olabilirsin
Sabah 7 ile 10 arasinda tartildigimda 1 kiloya yakin fark ediyor
Normal yemege dikkat et persembeyi hafif tut canimBu hafta çok çok az yedim. Böyle gitmesi için hep az mı yemeliyim ? Benim bünyem için bu mu gerekli acaba ? 8 saat oturuyorum sonucta
Devam edebiliriz canim
Sanırım ben daha tanımıyorum. Oldum olası hep çok yemek yiyen biriydim herşeyi de yerdim ama en fazla gördüğüm 55 olurdu. Ne zamanki oturarak çalışmaya başladım kilo olmaya basladiNormal yemege dikkat et persembeyi hafif tut canim
Aksam sporda yapiyorsun
Bazen cok az yemek de sıkıntı oluyor vücut direniyor
Kilo vermek cook zor degil ama kendi vucudumuzu taniyip ona gore yemegi ogrenmeliyiz
Tanirsin zamanla canimSanırım ben daha tanımıyorum. Oldum olası hep çok yemek yiyen biriydim herşeyi de yerdim ama en fazla gördüğüm 55 olurdu. Ne zamanki oturarak çalışmaya başladım kilo olmaya basladi
Bekle haftaya gelicem o soğuklaraBende sıcak olsun diye havaya bakıp duruyorum bir güneş göremedik yağmur dolu selden
İnsallahhh yaa ben artık haftada 1 kilo vermek istiyorumTanirsin zamanla canim
Çok geçmiş olsun. Psikolojik olarak etkilemiş olabilir deprem. Ciddi bir sağlık problemi yoktur inşallah. Biraz yemek yiyip dinlenin. Geçmezse acile gidin. Hayır olsun üzüldüm.Kizlar mesajlara bakip anlamaya calisiyorum ama kafami bir turlu toplayipta anlayamiyorum hastalara sifa diliyorum.Depremi hisseden arkadaslarimada gecmis olsun @leydii18 tugcede manisada eger hala izmirde degilse canim sanada gecmis olsun.
Sabahki vucuda verilenn ilactan dolayimi bilmiyorum hic iyi degilim sabah 6 da kahvalti ettim 13 30 a kadar hala hastanedeydim orada yemek yemek istemedim ondanmi sekerim dustu yok damarimi bulamiyorlar fazla ugrastilar ve baya gerildim ondanmi bilmiyorum duzelmedim. Arabayi bile nasil surdum hic bilmiyorum eve sagsalim geldim ya sükürler olsun. Yataktayim ama sallaniyirum sanki surekli gozum avizede
Verirsin insallah canimİnsallahhh yaa ben artık haftada 1 kilo vermek istiyorum
Ben o kadar etkilenmedim ama çocuklar çok korkuyor haliyle. Allah yaşatmasın bı daha.Kiyamam yaaa geçen burda olduğunda da tugceyi uykudan kaldırdım ağlamıştı baya bende çok korkmuştum hayatim film şeridi gibi gözümün önünden geçti resmen
Böyle diyince bi tırstım evlenmekten haberimiz olmadan Neler diyolardır daha evlenmicem benKankim ben de senin gibi şanslıyım. İki kaynanam oldu ilkinin ağzı var dili yoktu. Allah sağlık versin doyamadım ona ...oğlunun boyu devrilsin. İkinci kaynanam garibimde vardı potansiyel ama ömrü yetmedi .
Benim gelinler başlarına gelecekten habersiz dudaklarını büzüp selfie cekiyordur şimdi
Çok geçmiş olsun abla Allah bol şifa versinSelam kızlar ben hastanedeyim kızımın dünden beri ateşi var 40a çıktı gece ilaçla bile düşmedi kilom 70.9 +100 maalesef
Tebrikler tebriklerrrÖhööbi gün artı bi gün eksi gelen susuzluktan kuruyan ben dün 2,8 dukan çayıyla karışık su içti
Kilo bildirimi
Geçen hafta 110,6
Bu hafta 109,4
Fark -1,2
% 1,08
Abla ben bir hafta içtim Ne kadar sevmesemde fayda etti bana Hem alıştım da denemekte yarar varŞu dukan birasını bir ben deneyemedim bu hafta yapayım
Yavrum sen bekardin di mi...Böyle diyince bi tırstım evlenmekten haberimiz olmadan Neler diyolardır daha evlenmicem ben
Ya kesinlikle bağımlılık yapıyor....ben eskiden aşırı girerdim....yine öyle olacak gibime geliyor....herkesin elinde bir telefon zaten.... aileni bile arasan herkes meşgul...bazen konuşup derdini anlatacak birini bulmak ya da kafayı dağıtmak için birebir ... Farklı hayatlar. Farklı bakış açıları. ..en büyük ortak nokta kiloCogu vaktimi burda gecirince ogreniyorum
Nerdeyse 2 yildir aktifim buralarda :))
Fotograflar istenilirse mesaj suresi dolmadan geri kaldirilabiliyor
90 lar grubu ile yaris yaptigimiz icin misafirlerimiz vardi bu haftada 4.takim ile yarışacağız aksam gideriz belki
Afiyet olsum canim guzel menu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?