Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslinda guncelleme yapilabilir istersen boyle kalsin duruma gorede ilerleyen haftalarda revize ederiz
Istersende 64.5 diyebiliriz daha yuksegi olmuyor
Tamam böyle kalsın madem. Gidisatima göre yeniden düzenleriz. Ben çok yavaş kilo veriyorum. Neden böyle oluyor ? Nerede yanlışım ? Ne yapmalıyım ? Tavsiyeye ihtiyacım var yeniden

Tamam böyle kalsın madem. Gidisatima göre yeniden düzenleriz. Ben çok yavaş kilo veriyorum. Neden böyle oluyor ? Nerede yanlışım ? Ne yapmalıyım ? Tavsiyeye ihtiyacım var yeniden
Bu hafta gayet guzel gitmis canim
Erken tartildigin icin sabah odem de oluyor olabilirsin
Sabah 7 ile 10 arasinda tartildigimda 1 kiloya yakin fark ediyor

Bu hafta gayet guzel gitmis canim
Erken tartildigin icin sabah odem de oluyor olabilirsin
Sabah 7 ile 10 arasinda tartildigimda 1 kiloya yakin fark ediyor
Bu hafta çok çok az yedim. Böyle gitmesi için hep az mı yemeliyim ? Benim bünyem için bu mu gerekli acaba ? 8 saat oturuyorum sonucta

Bu hafta çok çok az yedim. Böyle gitmesi için hep az mı yemeliyim ? Benim bünyem için bu mu gerekli acaba ? 8 saat oturuyorum sonucta
Normal yemege dikkat et persembeyi hafif tut canim
Aksam sporda yapiyorsun
Bazen cok az yemek de sıkıntı oluyor vücut direniyor
Kilo vermek cook zor degil ama kendi vucudumuzu taniyip ona gore yemegi ogrenmeliyiz

Normal yemege dikkat et persembeyi hafif tut canim
Aksam sporda yapiyorsun
Bazen cok az yemek de sıkıntı oluyor vücut direniyor
Kilo vermek cook zor degil ama kendi vucudumuzu taniyip ona gore yemegi ogrenmeliyiz
Sanırım ben daha tanımıyorum. Oldum olası hep çok yemek yiyen biriydim herşeyi de yerdim ama en fazla gördüğüm 55 olurdu. Ne zamanki oturarak çalışmaya başladım kilo olmaya basladi

Çok geçmiş olsun. Psikolojik olarak etkilemiş olabilir deprem. Ciddi bir sağlık problemi yoktur inşallah. Biraz yemek yiyip dinlenin. Geçmezse acile gidin. Hayır olsun üzüldüm.

Kiyamam yaaa geçen burda olduğunda da tugceyi uykudan kaldırdım ağlamıştı baya bende çok korkmuştum hayatim film şeridi gibi gözümün önünden geçti resmen
Ben o kadar etkilenmedim ama çocuklar çok korkuyor haliyle. Allah yaşatmasın bı daha.

Böyle diyince bi tırstım evlenmekten haberimiz olmadan Neler diyolardır daha evlenmicem ben
Selam kızlar ben hastanedeyim kızımın dünden beri ateşi var 40a çıktı gece ilaçla bile düşmedi kilom 70.9 +100 maalesef
Çok geçmiş olsun abla Allah bol şifa versin
Öhöö bi gün artı bi gün eksi gelen susuzluktan kuruyan ben dün 2,8 dukan çayıyla karışık su içti

Kilo bildirimi

Geçen hafta 110,6
Bu hafta 109,4
Fark -1,2
% 1,08
Tebrikler tebriklerrr
Şu dukan birasını bir ben deneyemedim bu hafta yapayım
Abla ben bir hafta içtim Ne kadar sevmesemde fayda etti bana Hem alıştım da denemekte yarar var

Ya kesinlikle bağımlılık yapıyor....ben eskiden aşırı girerdim....yine öyle olacak gibime geliyor....herkesin elinde bir telefon zaten.... aileni bile arasan herkes meşgul...bazen konuşup derdini anlatacak birini bulmak ya da kafayı dağıtmak için birebir ... Farklı hayatlar. Farklı bakış açıları. ..en büyük ortak nokta kilo

90 lar gurubu neseli baya..

4.takim benim eski takım aslinda....ama benim zamanımdan hiç kimse kalmamıştır sanırım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…