Bu hafta 90larla yarış için kilo verdim benDevam edebiliriz canim
Ailenle mi yaşıyorsun canım.Anca geldim eve hiç kimsede yemeğe yardım edeyim dememiş bende gelince direk yerim diye düşünmüştüm geçe kaldı yine yemek
Yok canim ortlaama hesaplamadim yaaBu hafta 90larla yarış için kilo verdim benbeni dahil ettiniz mi canım.
Burasıda 40 dereceBugün çok sıcak burası ya..
Bence de iyi gelir canım, hareket ilacı atmani kolaylaştırır.Yok kuzum burda olmadi ama icimde oluyor galiba durdugum yerde sallaniyorum saniyordum suan daha iyiyim hatta bir saat yurusem iyi gelebilir diye düşünüyorum
Havai fişşeklerimi alayım çin malı olmasın...biraz paraya kiyayim olmadıben simdi mezun oldummu
Ora nere?Burasıda 40 derece
Ayy ben de öyleyim dünyaya yemek yemeye gelmişim sankiSuan ayni durumdayim ilkkez diyete girmis biri olarak aslında durulabiliyormuş diyorum asla diyet yapamam diyen ben
Belki yenmisizdir öyleyse. İkimiz de hafta başı katilacagimizi söylemiştikYok canim ortlaama hesaplamadim yaa
Gülümse ile senin ortalama kurtarir belki
Bizim listenin ust tarafini hesapladım da alt tarafina bakmadimBelki yenmisizdir öyleyse. İkimiz de hafta başı katilacagimizi söylemiştik
Almanya köln sıcağı hiç çekilmiyor yapis yapisOra nere?
6 kisi ekledim ust listeye ortalam 0.817 yapiyorBelki yenmisizdir öyleyse. İkimiz de hafta başı katilacagimizi söylemiştik
Eline saglik canim
Afiyet olsun +90 la 4.takım görmesinEline saglik canim
Amaaaa yaaaa çokkk teşekkür ederim pastayida alip geliyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?