- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Kime kız bu mükemmel sofra...
Pasta yok güllaçla kuruyemiş var pasta ağır olur masraf etmeAmaaaa yaaaa çokkk teşekkür ederim pastayida alip geliyoz
Eşimin sınıf arkadaşlarlari evi taşırken yardımcı oldukları için yemeğe davet ettikKime kız bu mükemmel sofra...
Alt üstü 25kisiyiz ne masrafiPasta yok güllaçla kuruyemiş var pasta ağır olur masraf etme
Herkes aç kaç pasta lazım 1. Pastayı 5 kişi yese 5 tane pasta lazım sen 5 katlı al gel madem gittin Ağa'nın eli tutulmazAlt üstü 25kisiyiz ne masrafi
Masanın büyüklüğüne ve muhtesemligine bakar mısın
Masanın büyüklüğüne ve muhtesemligine bakar mısın
Ayy neguldumHerkes aç kaç pasta lazım 1. Pastayı 5 kişi yese 5 tane pasta lazım sen 5 katlı al gel madem gittin Ağa'nın eli tutulmaz
Mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun cağnim arkadaşımAyy neguldum
Canim kaptanim benim kilom enaz kac olursa mezun olabiliyorum6 kisi ekledim ust listeye ortalam 0.817 yapiyor
Bak boyle olsa normal listedede birinci olurduk
Kontrol edeyim abla hemenCanim kaptanim benim kilom enaz kac olursa mezun olabiliyorum
Teşekkür ederim canım benim inşallah hedefime ulaşırız hep birlikteMezuniyetin hayırlı uğurlu olsun cağnim arkadaşım
Tabiki mezun oldun diye bırakıp gitmek yok kaldığımız yerden devam edeceğizTeşekkür ederim canım benim inşallah hedefime ulaşırız hep birlikte
68.9 ile mezun olabiliyorsjn hedefin 68 mis ablacimCanim kaptanim benim kilom enaz kac olursa mezun olabiliyorum
Tabiki canim sizi birakmam ne mümkün ulasicam yavasta olsa hedefime ulasicamTabiki mezun oldun diye bırakıp gitmek yok kaldığımız yerden devam edeceğiz
Hedefimi 65 yapabiliyozmu68.9 ile mezun olabiliyorsjn hedefin 68 mis ablacim
bizmi gelmeyelim anlamadimE Elif_Eylul kiz sen mezunmu oldun oyyyy hayirli olsun gidenler asla gelmesin birdaha, kep atma toreni yapcenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?