- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Çok geçmiş olsunKizlar mesajlara bakip anlamaya calisiyorum ama kafami bir turlu toplayipta anlayamiyorum hastalara sifa diliyorum.Depremi hisseden arkadaslarimada gecmis olsun @leydii18 tugcede manisada eger hala izmirde degilse canim sanada gecmis olsun.
Sabahki vucuda verilenn ilactan dolayimi bilmiyorum hic iyi degilim sabah 6 da kahvalti ettim 13 30 a kadar hala hastanedeydim orada yemek yemek istemedim ondanmi sekerim dustu yok damarimi bulamiyorlar fazla ugrastilar ve baya gerildim ondanmi bilmiyorum duzelmedim. Arabayi bile nasil surdum hic bilmiyorum eve sagsalim geldim ya sükürler olsun. Yataktayim ama sallaniyirum sanki surekli gozum avizede
ayy...bende yemek yemeyi çok seviyorum...yemeksiz bir hayat bana boş geliyor. .sanki yaşamanın anlamı yok gibi geliyor ..çocukken de öyleydi m....yemeyi çok severdim ... büyüdükçe damak tadı daha da gelişiyor.. .daha lezzetli tatlara alışıyor insan öğreniyor...yapıyor ... yiyor....Dukan birası iştah kesiyor diyorlar onu içtim 3 gün oda kesmedi iştahı....baş ağrısı sebebiyle bıraktım...bir yolunu bulucaz artık...Sanırım ben daha tanımıyorum. Oldum olası hep çok yemek yiyen biriydim herşeyi de yerdim ama en fazla gördüğüm 55 olurdu. Ne zamanki oturarak çalışmaya başladım kilo olmaya basladi
Songül çok cok geçmiş olsun...doğu batı her yerden sallanıyor...sel.bir yandan....Allah yardımcınız olsun.Ben o kadar etkilenmedim ama çocuklar çok korkuyor haliyle. Allah yaşatmasın bı daha.
Daha paylasmayan 2 takım var canim
Onlarda eglenceli canim bu hafta tanisirsinYa kesinlikle bağımlılık yapıyor....ben eskiden aşırı girerdim....yine öyle olacak gibime geliyor....herkesin elinde bir telefon zaten.... aileni bile arasan herkes meşgul...bazen konuşup derdini anlatacak birini bulmak ya da kafayı dağıtmak için birebir ... Farklı hayatlar. Farklı bakış açıları. ..en büyük ortak nokta kilo
90 lar gurubu neseli baya..
4.takim benim eski takım aslinda....ama benim zamanımdan hiç kimse kalmamıştır sanırım ..
3giremedikmiKizlar bu hafta 4.cuyuz kilo veren emek veren herkesi tebrik ederim
Haftaya daha güzel sonuclar alalim insallah
Bu yuzdeyle girmeyi beklemek zordu canim:))3giremedikmi
Tebrik etmeye gitcezmiBu yuzdeyle girmeyi beklemek zordu canim:))
1.2 ve 3 un yuzdeleri cok yakin 764 759 721 seklinde
Bu hafta 4.takim birinci oldu
baksen heleGittim ki
Gel sendebaksen hele
Yolu bulabilecek misindur gelimmm
Mezun olmak istedigini yazdimben simdi mezun oldummu
Mezun olmak istedigini yazdim
Cumartesi yada pazar etap raporunda yazar
Ama yuzdeyi sagliyorsun canim o yuzden sorun olmaz
85 uzerinde hedefin yuzde 80 i
Senin hedefin 65e inmekti 20 kilonun yuzde 80 i 16 yapiyor :)
85-16=69 ve asagisinda mezun olabiliyorsun
Matematigini anlatayim dedim deyüzdeyle gelmis ben neanlarim
Depremmi oldu iyimisin abla çok üzüldüm Allah afetten korusun çok geçmiş olsunKizlar mesajlara bakip anlamaya calisiyorum ama kafami bir turlu toplayipta anlayamiyorum hastalara sifa diliyorum.Depremi hisseden arkadaslarimada gecmis olsun @leydii18 tugcede manisada eger hala izmirde degilse canim sanada gecmis olsun.
Sabahki vucuda verilenn ilactan dolayimi bilmiyorum hic iyi degilim sabah 6 da kahvalti ettim 13 30 a kadar hala hastanedeydim orada yemek yemek istemedim ondanmi sekerim dustu yok damarimi bulamiyorlar fazla ugrastilar ve baya gerildim ondanmi bilmiyorum duzelmedim. Arabayi bile nasil surdum hic bilmiyorum eve sagsalim geldim ya sükürler olsun. Yataktayim ama sallaniyirum sanki surekli gozum avizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?