Calisirken yemek yapmak zor oluyordurAnca geldim eve hiç kimsede yemeğe yardım edeyim dememiş bende gelince direk yerim diye düşünmüştüm geçe kaldı yine yemek
Manisada olmus canim bugunDepremmi oldu iyimisin abla çok üzüldüm Allah afetten korusun çok geçmiş olsun
Yeni gördüm parktaydıkManisada olmus canim bugun
Verdikleri ilac radyasyon bebegine falan yaklasma 24 saat diyorlar yani vucudun etkilenmeside normal oluyor bu durumda canim Allah razi olsun sonuçlar bir haftaya cikarÇok geçmiş olsun. Psikolojik olarak etkilemiş olabilir deprem. Ciddi bir sağlık problemi yoktur inşallah. Biraz yemek yiyip dinlenin. Geçmezse acile gidin. Hayır olsun üzüldüm.
Cook korkmuslar ama iyiler canim oglen gibi oldu deprem 5.5 siddetinde olmus istanbul ,bursa ,aydin cogu yerde hissedilmisYeni gördüm parktaydık
Allah beterinden korusun nasıl bir yıl oldu böyle hayırlısıyla bi biteydiCook korkmuslar ama iyiler canim oglen gibi oldu deprem 5.5 siddetinde olmus istanbul ,bursa ,aydin cogu yerde hissedilmis
Amin canimAllah beterinden korusun nasıl bir yıl oldu böyle hayırlısıyla bi biteydi
Suan ayni durumdayim ilkkez diyete girmis biri olarak aslında durulabiliyormuş diyorum asla diyet yapamam diyen ben@sudem34 ben de hayatımda ilk defa bu kadar kendime hakim oluyorum. Çok zorlandım tabi ki ama şimdi bunları yemesem de oluyormuş modundayim
Yok kuzum burda olmadi ama icimde oluyor galiba durdugum yerde sallaniyorum saniyordum suan daha iyiyim hatta bir saat yurusem iyi gelebilir diye düşünüyorumDepremmi oldu iyimisin abla çok üzüldüm Allah afetten korusun çok geçmiş olsun
Bugun dinlen canim yarin yuru hastaneye gittin yoruldunYok kuzum burda olmadi ama icimde oluyor galiba durdugum yerde sallaniyorum saniyordum suan daha iyiyim hatta bir saat yurusem iyi gelebilir diye düşünüyorum
Vertigo falanmı var sende yoksa tansiyonmu ?evet açık hava çok iyi gelir inşaAllah .. çok doğal yıl başından beri başımıza gelmeyen kalmadı psikolojik olarak çok etkilendik Allah beterinden korusun çok geçmiş olsunYok kuzum burda olmadi ama icimde oluyor galiba durdugum yerde sallaniyorum saniyordum suan daha iyiyim hatta bir saat yurusem iyi gelebilir diye düşünüyorum
Hastanede 1 bucuk saat kosturmusum o sayilirmiki nukleer tip, fizik, göz arasinda mekik dokudum kacar sefer koca sehir hastanesiBugun dinlen canim yarin yuru hastaneye gittin yoruldun
Sayılır benceHastanede 1 bucuk saat kosturmusum o sayilirmiki nukleer tip, fizik, göz arasinda mekik dokudum kacar sefer koca sehir hastanesi
Allah razi olsun kuzumVertigo falanmı var sende yoksa tansiyonmu ?evet açık hava çok iyi gelir inşaAllah .. çok doğal yıl başından beri başımıza gelmeyen kalmadı psikolojik olarak çok etkilendik Allah beterinden korusun çok geçmiş olsun
Oglen bazlama cok diyecektim aksam yememissin gec olmadan yogurdu yemelisin canimSabah 6 00
2 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 zeytin
Salatalik
2 dilim kepekli
Sekersiz cay
Öğle 13 45 annemde yedim
Yumurtali menemen
1 dilim peynir
2 3 catal tereyag recel
Taze nane, taze reyhan
Bir bazlama
14 30 eve geldim
Diyet kahve
Badem, altin cilek ,kuru dut
Aksam yok
2 3 kasik baharatli yoğurt belki yerim
Su 4 litreyi gecmistir
1 bardak maydanoz suyu
Spor hastane tempolu kosturma halinde oldugum 1 bucuk saat sayarsansportie Zipzip-
Hic acikmadim uyurum zaten gec olmadan yemeyim ozaman yogurtOglen bazlama cok diyecektim aksam yememissin gec olmadan yogurdu yemelisin canim
Yogurttan birsey olmaz canim ac mi kalacaksin hatta simdi yada yatarken bile yiyebilirisnHic acikmadim uyurum zaten gec olmadan yemeyim ozaman yogurt
90larin oranı ne çıktı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?