Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun. Psikolojik olarak etkilemiş olabilir deprem. Ciddi bir sağlık problemi yoktur inşallah. Biraz yemek yiyip dinlenin. Geçmezse acile gidin. Hayır olsun üzüldüm.
Verdikleri ilac radyasyon bebegine falan yaklasma 24 saat diyorlar yani vucudun etkilenmeside normal oluyor bu durumda canim Allah razi olsun sonuçlar bir haftaya cikar

@sudem34 ben de hayatımda ilk defa bu kadar kendime hakim oluyorum. Çok zorlandım tabi ki ama şimdi bunları yemesem de oluyormuş modundayim
Suan ayni durumdayim ilkkez diyete girmis biri olarak aslında durulabiliyormuş diyorum asla diyet yapamam diyen ben

Yok kuzum burda olmadi ama icimde oluyor galiba durdugum yerde sallaniyorum saniyordum suan daha iyiyim hatta bir saat yurusem iyi gelebilir diye düşünüyorum
Vertigo falanmı var sende yoksa tansiyonmu ?evet açık hava çok iyi gelir inşaAllah .. çok doğal yıl başından beri başımıza gelmeyen kalmadı psikolojik olarak çok etkilendik Allah beterinden korusun çok geçmiş olsun

Sabah 6 00
2 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 zeytin
Salatalik
2 dilim kepekli
Sekersiz cay

Öğle 13 45 annemde yedim
Yumurtali menemen
1 dilim peynir
2 3 catal tereyag recel
Taze nane, taze reyhan
2 ceviz
Bir bazlama

14 30 eve geldim
Diyet kahve
Badem, altin cilek ,kuru dut

Aksam yok
2 3 kasik baharatli yoğurt belki yerim

Su 4 litreyi gecmistir
1 bardak maydanoz suyu
Spor hastane tempolu kosturma halinde oldugum 1 bucuk saat sayarsan sportie Zipzip-

Oglen bazlama cok diyecektim aksam yememissin gec olmadan yogurdu yemelisin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…