Eskiden yuzde 80 i yakalamak gerekiyordu sizin kilolar 80 alti olunca yuzde 90 i yakalamaniz gerekecekAa ben 69u gördüğüm an olurum diyordum
Gordum gordum hadi yine guzel sonuclar bekliyorum sendenAlt üst karıştırma banane yazdım orayada bende var olacam yeaaa
Nick degismissin canim bu kim dedim sonra profil resminden tanidimİyi akşamlar
Bugün ki spor puanım 120
2 lt su ve yediklerimin listesi ekte
Hemen bakip geleyimkaptanım elin değmişken benim hedefe de bir bakar mısın:)
kaç yazdığımı unuttum.
171 profesyonel ölçüm....ama 175 gibi duruyorum...heybetli olunca...yani kilolu....bazen bide 6 cm topuklu giyiyorum...Boyun kaç ki?
Benim 30 yıldır benden uzun sadece bir arkadaşım oldu öyle düşün
ben de işe yaramaz o taktikBu arada diş fırçalama ya alternatif buldum...
Hani yemekten sonra yememek için dış fırçalama tekniği vardı ya...
Ben ne yaptım....yemekten sonra suya dayanıklı olmayan ruj sürüp evde dolandim 2 gün....bu sayede ruj bulaşmasın diye bişey yiyip icemedim...
Msjı düzenledim ilk sorunu görmemişim171 profesyonel ölçüm....ama 175 gibi duruyorum...heybetli olunca...yani kilolu....bazen bide 6 cm topuklu giyiyorum...
Benim erken mezun olma isteme sebebim annemlere gidicem.. takımı ihmal ederim diye.. 69.9 a 3 kilo var.. verip mezun olim diyordumArkadaşlar E Elif_Eylul kilo verme hızı düştü, sabit geldiği için, takımın yüzdesi
Etkilenmesin diye mezun oldu, ne bu herkes mezun olma peşinde hedefine gelmeden
Mücbir sebep olmadan erken erken olmayalım mezun lütfen
Wc sorunu olmasaydi yine mezun etmezdim ,burasi icin ilac icmek ilerde bagirsaklarina zarar verebilirArkadaşlar E Elif_Eylul kilo verme hızı düştü, sabit geldiği için, takımın yüzdesi
genelde butun takımlara ya da eksik takımlara mi dağılıyor?Bugun iki kisi bildirim yapmamis ,biri hedefine yakin muhtemelen gelen olmaz
Belki toparlanirlar yeniden
ben de diyorum bu kim baktım bizim Leylaİyi akşamlar
Bugün ki spor puanım 120
2 lt su ve yediklerimin listesi ekte
ayy Ben çok üşengeç biriyim...yemeyi sevdiğim kadar iş yapmaya üşeniyorumben de işe yaramaz o taktik
yer içer siler yeniden sürerim
yok hocam ne mezunu kızma yahu :)Arkadaşlar E Elif_Eylul kilo verme hızı düştü, sabit geldiği için, takımın yüzdesi
Boyle durumlar da isteyen uye izne ayriliyor ya da istedigi takima transfer oluyorgenelde butun takımlara ya da eksik takımlara mi dağılıyor
Ulasmadan izne ayrilmak yok bu defauzun ince bir yoldayıımmm
gidiyorum gündüz gece
60 ne kızzyok hocam ne mezunu kızma yahu :)
hayal de mi kurmayak
aynen kaptanımUlasmadan izne ayrilmak yok bu defa
yazarken sarhoştuysam demek ki fazla atmışım60 ne kızz63 yazaydın yaa
Benim erken mezun olma isteme sebebim annemlere gidicem.. takımı ihmal ederim diye.. 69.9 a 3 kilo var.. verip mezun olim diyordum
Haftaya dedim ya soğuklara gelicem diye..Ne zaman gidiyosun annenlere, aslında orda da dikkat edebilirsin istersen , yine sen bilirsin tabi
Canimmm benimArkadaşlar E Elif_Eylul kilo verme hızı düştü, sabit geldiği için, takımın yüzdesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?