Afiyet olsun sanada yasak saat 15 de bitiyor sınav sebebiyle geçen gün köylerine misafir gittiğim arkadaşım eltim köyden gelmiş 3 aydır dişleri ağrıyordu tedavi olamadı doktor gel demiş amaliyatla çekecekler gitmeden görüşelim dedikBörek yedim malesef canım, oğlum kaç gündür istiyordu, bugün yapayım dedim, kokuya da dayanamadım. Artık sporla eritecegim yapacak bişey yok eltim.
Yasak kaçta bitecek bugün, dikkat edin kendinize.
Siz şimdi acıkmamak için wc de gitmezsinizKilomuzuda vermiyoruz kimseye
Afiyet olsun canım, ben de günlerdir aseriyorum resmen. Canım türlü türlü şeyler çekiyor.Ben bugün kendime izin verdim canım biber kizartmasi istiyor onu yapicam yiyim ikindi çayına resmen hamile kadınlar gibi burnumda tütiyor
Niye tuvalet iştah mı açıyor?Siz şimdi acıkmamak için wc de gitmezsiniz
Diyete ilk basladigin günler olduğu için normal zamanla düzeliyor sabretAfiyet olsun canım, ben de günlerdir aseriyorum resmen. Canım türlü türlü şeyler çekiyor.
Öğlen yemeğine sizdeyim ona göreNiye tuvalet iştah mı açıyor?
Diyerek kaçıyorum, ohhh alın size kötü espiri
Patlıcan lara sormuşum kızarcakmisiniz diyeKK açık kalmıs o sirada eylul almis YouTube girmis ben süpürüp sildim heryeri kabak çorbasını yaptim patlicanlari sordum kizartcam sizde maşallah bir dedikodu gitmisiniz daga takimlara fisfirik atmaya gitmedim
Ay bilsem trendyoldan alırdım , 2 ayda farketmeye başlıyor birde tabi yeme düzeni de düzgün olacalCnm trendyol da ilacın 3 lüsü 157 tl gördün mü cidden işe yarıyor mu
Teşekkür ederiz, liderimizBonus herşey onun için
Kız sana söylemediler mi biz grupça cimriyiz , sabah kahvaltıda domates yiyerek kutladık
Sporlarım hep aynı 80 dk tempolu yürüyüş. Hemen aklımdaki menüleri yazıcam birazdanfattylamb94 canım senin 24/6 çarş. 25/6 perş ve hatta bugünün menü ve spor bildirimin yok, spor varsa bana yazarmısın
Çaktırma bonusum , yalandan domates dedimBöyle şeyleri özelden yazsan bana domates yiycez diye
Öğlen yemeğine sizdeyim ona göre
Kızım benim kıyamam. Serum sayesinde çok geçmeden yapar canım.
Çok geçmiş olsun canım
Kıyamam korona olmayınca bir oh çekiyoruz. İnşallah bir an önce iyileşir kuzucuk
Geçmiş olsun yavruna ❤
Çok geçmiş olsun abla Allah bol şifa versin
Cok geçmiş olsun cnm
Gunaydin canim ❤
Kizin nasil oldu daha iyidir insallah
Kızın nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?