Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Börek yedim malesef canım, oğlum kaç gündür istiyordu, bugün yapayım dedim, kokuya da dayanamadım. Artık sporla eritecegim yapacak bişey yok eltim.
Yasak kaçta bitecek bugün, dikkat edin kendinize.
Afiyet olsun sanada yasak saat 15 de bitiyor sınav sebebiyle geçen gün köylerine misafir gittiğim arkadaşım eltim köyden gelmiş 3 aydır dişleri ağrıyordu tedavi olamadı doktor gel demiş amaliyatla çekecekler gitmeden görüşelim dedik

KK açık kalmıs o sirada eylul almis YouTube girmis ben süpürüp sildim heryeri kabak çorbasını yaptim patlicanlari sordum kizartcam sizde maşallah bir dedikodu gitmisiniz daga takimlara fisfirik atmaya gitmedim

KK açık kalmıs o sirada eylul almis YouTube girmis ben süpürüp sildim heryeri kabak çorbasını yaptim patlicanlari sordum kizartcam sizde maşallah bir dedikodu gitmisiniz daga takimlara fisfirik atmaya gitmedim
Patlıcan lara sormuşum kızarcakmisiniz diye

Kızım benim kıyamam. Serum sayesinde çok geçmeden yapar canım.
Çok geçmiş olsun canım
Kıyamam korona olmayınca bir oh çekiyoruz. İnşallah bir an önce iyileşir kuzucuk
Geçmiş olsun yavruna ❤
Çok geçmiş olsun abla Allah bol şifa versin
Cok geçmiş olsun cnm
madamhd çok geçmiş olsun minik kuzuya. İnşallah hemencik atlatır.

Sağolun kızlar

madamhd gunaydin canim kızın nasil.oldu ateşi varmi inmistir umarim

Günaydın canım gece yine sabaha kadar vardı ateşi. Hemşire dedi zaten antibiyotik etki etmeye başlayana kadar bikaç gün daha ateşi olur diye. Şimdi daha iyi çok şükür enerjisi yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…