Hayırdır ins AllahHayır yani, canım ananas çekiyor. Hayatımda bir kere yedim sadece
Boğazına dizilmeye açık açık söyleme.bari hiç gizlimiz saklimiz yok.masallah sağır sultan duyuyorsonngulen
Gulumse24
@retro_hippo
@Elalis
Lili 38
@Themarginal
@fattylamb94
@medusares
Başka kimdi listede @Eliff Eylull sen bu hafta yarışmıyosun dimi bak patlıcanları duymuşlar
Benimki de 8 yaşında. 10.30da yatağa gidiyor 1 saat döne döne uyuyamiyor.eee emeklilik filan nasıl olacak ...istifa
bende iş yapmaya üşeniyorum...gezme de yeme de hiç usenmem...
8 yaşında...erken yatıyor bu ara...eskiden geç yatıyordu 11 de kalkıyordu...
canim atesi antibiotic den sonra 3 gün içinde gezmeSe mutlaka tekrar git... influenza filan sa dikkat et .... influenza testi yapıldı mı....
Kalan kemikleri tekrar kaynatıp çorba yapacağız
Ayda kaç koli yimirta aliyom Allah bilir Allah'tan ucuzEvet canim yumurta kirmassan yumuttasiz oluuorAblamlar yumurtasiz yer menemen dedigin yumurtali olur yaaa
Ben yumurtasiz yasayamam eskiden sabahlari peynirli 3 yumurta ve birden fazla ekemek yerdim. Hey gidi genclik heyyyYakinda yimirtilican derlerdi
Ben hastanede yatiyorsunuz zannettim canım, çok şükür evdesiniz galiba.yok canım yaptırmadık. İdrar kulturu verdik onun sonucu 3-4 güne çıkıyormuş o çıkınca tekrar gideceğiz zaten
Sağol canım
Bonusum yaptın mı spor. Ben yürüyüşe çıkacam inşallah.sonngulen
Gulumse24
@retro_hippo
@Elalis
Lili 38
@Themarginal
@fattylamb94
@medusares
Başka kimdi listede @Eliff Eylull sen bu hafta yarışmıyosun dimi bak patlıcanları duymuşlar
Bonuscum şimdi senin durum ne kadar karışık farkında mısın. 6.takim üyesi olarak 4.takima karşı üstün gelmemiz lazım, yani bizim iyi kilo vermemizi istersin.Bu hafta yiycen adamı hasta etme yemeden vucut şaşırırmıymış?
Bonusum yaptın mı spor. Ben yürüyüşe çıkacam inşallah.
Bu mesajını okumadan benzer şeyler yazmışımBonussss sen 6 takımda mı 4takimdami 90lardamisin kiz kilo bildirimini hangi takima yapiyon
Bonuscum şimdi senin durum ne kadar karışık farkında mısın. 6.takim üyesi olarak 4.takima karşı üstün gelmemiz lazım, yani bizim iyi kilo vermemizi istersin.
6. Takım olarak 90lara da rakibiz, bu durumda da bizim yenilmemizi istersin. Sen bu denklemde tam olarak nerdesin
Heyyy maşallah sen bu hafta beni ezcen galiba3 mil lesli 15 dk bölgesel yaptım öğlen
Heyyy maşallah sen bu hafta beni ezcen galiba
Kız amannnn hiç öyle der miyimAyıb olmuyomu sanki 100 kiloymuşum gibi
Isde ben buyuklerimden gördüğümü duyduğumu bilirim yumurtasiz menemen derler demekki onlara gore menemenin ham maddesi domates biberEğer yumurta yoksa menemen olmaz ki, menemen bir çeşit yumurta yemeğidir onun için şaşırdım
Bilmemmi ben sigaradan beynime bu düşünceleri düzenli ve itina ile empoze ederek kurtuldumO mesajlar kesinlikle doğru daha uyandığında doyucam dersen doyarsın doymıycam dersen ne yesen ye doymazsın , pozitif düşünce çok önemli
Hosgeldin kaptanim ❤Huu huu nasilsiniz 6. takim, bir ziyaret edeyim, bakayim neler yapiyorsunuz dedim...
Dipnot: Yooo gecmisinizi okuyup , yarisma planlariniza falan bakmadim, hic yok oyle bir sey..
Hic soylemeyim yediklerimi dayak yerimUyku basması yediğin carbonla alakaliymiş bunuda öğrendim ağırlık cokuyorsa yemekten sonra sağlıklı yemek değilmiş ne yidinnn
Liste bu kadar degil daha 10 kisi var galiba :))sonngulen
Gulumse24
@retro_hippo
@Elalis
Lili 38
@Themarginal
@fattylamb94
@medusares
Eksik yazmis bonus :))Nolmuş kız? liste bu kdr mı kalmış
Annemlerle oturuyordum canim cok bakamadim buraya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?