Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benimki de 8 yaşında. 10.30da yatağa gidiyor 1 saat döne döne uyuyamiyor.

Ayda kaç koli yimirta aliyom Allah bilir Allah'tan ucuz

Bu hafta yiycen adamı hasta etme yemeden vucut şaşırırmıymış?
Bonuscum şimdi senin durum ne kadar karışık farkında mısın. 6.takim üyesi olarak 4.takima karşı üstün gelmemiz lazım, yani bizim iyi kilo vermemizi istersin.
6. Takım olarak 90lara da rakibiz, bu durumda da bizim yenilmemizi istersin. Sen bu denklemde tam olarak nerdesin

Eğer yumurta yoksa menemen olmaz ki, menemen bir çeşit yumurta yemeğidir onun için şaşırdım
Isde ben buyuklerimden gördüğümü duyduğumu bilirim yumurtasiz menemen derler demekki onlara gore menemenin ham maddesi domates biber

Son düzenleme:
Huu huu nasilsiniz 6. takim, bir ziyaret edeyim, bakayim neler yapiyorsunuz dedim...

Dipnot: Yooo gecmisinizi okuyup , yarisma planlariniza falan bakmadim, hic yok oyle bir sey..
Hosgeldin kaptanim ❤
Zipzip- kaptanim operim yanaklarindan..

Uyku basması yediğin carbonla alakaliymiş bunuda öğrendim ağırlık cokuyorsa yemekten sonra sağlıklı yemek değilmiş ne yidinnn
Hic soylemeyim yediklerimi dayak yerim
sonngulen
Gulumse24
@retro_hippo
@Elalis
Lili 38
@Themarginal
@fattylamb94
@medusares

Başka kimdi listede @Eliff Eylull sen bu hafta yarışmıyosun dimi bak patlıcanları duymuşlar
Liste bu kadar degil daha 10 kisi var galiba :))
Nolmuş kız? liste bu kdr mı kalmış
Eksik yazmis bonus :))
Zipzip- kizartma meyve yeee diyolar bunlar bana düşmanlar basina help help
Annemlerle oturuyordum canim cok bakamadim buraya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…