Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin kaptanim ❤

Hic soylemeyim yediklerimi dayak yerim

Liste bu kadar degil daha 10 kisi var galiba :))

Eksik yazmis bonus :))

Annemlerle oturuyordum canim cok bakamadim buraya:))
Ben surekli sizin takimdayim canim, bugun bizim kizlar kacak hafta sonu oldugu icin, yoklugunda epey cene caldim kizlarla

Neysem dostlar gideyimde yuruyeyim ben sali gunu ön belirti veren regl dun aksam itibari ile tam manasiyla kendini gostermisdir. Isde boyle sacma sapan bir duzenim var tartiya nekadar etkisi olur bilemiyorum
Tartıya kadar biter canım, tam zamanında gelmiş bence.

Kızlar şu miniğe bakın yaa, nasıl da tatlı. Yanındaki kırmızı terlik 33 numara, düşünün ne kadar küçük olduğunu. Oğlum evin yanında görmüş,anne ölmek üzere diye geldi. Hemen aldım yıkadım, karnını doyurdum. Pıtı pıtı yürüyor ama çok yorgun galiba. Çok aç ve susuz kalmış gibi, bı de buranın sıcakları mahvetmis sanırım. Kapının önünde yatıp arada bir kafayı kaldırıp bize bakıyor.

Köpek bakımından anlayanlar azıcık fikir versin neler yapmalıyız. En kısa sürede veterinere götüreceğiz aşılar için. Ev bahçeli, bahçede bakacağız, girişte balkon var orada yatıp kalkacak.

Neysem dostlar gideyimde yuruyeyim ben sali gunu ön belirti veren regl dun aksam itibari ile tam manasiyla kendini gostermisdir. Isde boyle sacma sapan bir duzenim var tartiya nekadar etkisi olur bilemiyorum

Snglmlk doğru diyo lili tam zamanında gelmiş çarşamba perşembe olsaydın sıkıntı olurdu

Dilsiz sessiz minicik bir kul allah razı olsun kurtarmışsınız songül ❤

Dilsiz sessiz minicik bir kul allah razı olsun kurtarmışsınız songül ❤
Allah hepimizden razı olsun inşallah canım. Birkaç saattir bizle, şimdiden minnetini gösteriyor. Hemen bacağımıza sürünüp kuyruk sallıyor. Allah'ım ne güzel yaratmış.

Ne iyi yapmissiniz Allah razi olsun canim
Siz de köpek istiyordunuz tam zamaninda size gelmis
sportie nin köpeği var canim o gelince ondan bilgi alabiliriz

Öncelikle bu minik yavru için teşekkür ederim size nasıl mutlu oldum onun da artık evi var. Köpek bakımı kedininkinden biraz daha farklı. Yani köpek daha uğraştırıcı aşılarını tamamladıktan sonra korkmayın. Tuvalet konusunda eğitim verirseniz sizin için süper olur yattığı yeri pisletmez hiç değilse

08.00 yarım simit yedim (şeytana uydum napiim sıcacık alıp getirmiş vicdansız arkadaşlarım)
09.30 şekersiz çay
12.30 3 adet islim kebabı, 1 porsiyon tavuk suyu çorba, 1 porsiyon yoğurt
14.00 şekersiz türk kahvesi
15.00 sade soda
18.00 3 adet acılı tavuk kebabı, 2 bardak ayran, semizotu salatası
75 dk eliptik bisiklet 375 puan
Su 3 litre

Hayırlı aksamlar kizceler

Sabah 8:00 kahvalti
Sucuklu yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Çoban salata
Şekersiz cay
2 dilim cok tahilli

11 10
Avu ici kadar badem dut kurusu, altin cilek
Şekersiz cay

15 00 öğle
Etli sulu kofte
3 Yk pirinc pilavi
Bol salata

16 30 yesil cay, 3 hurma

Aksam yok

Su 3 bucuk litre
Spor
60 dkoosted. 240
45 dk yuruyus 112,5
Zipzip- sportie
Ovv duzeltme yapayim suan diyet kahve iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…