Isde ben buyuklerimiden gordumu duydugumu bilirim yumurtasiz menemen derle rdemekki onlara gore menemenin ham maddesi domates biber
Ben surekli sizin takimdayim canim, bugun bizim kizlar kacak hafta sonu oldugu icin, yoklugunda epey cene caldim kizlarlaHosgeldin kaptanim ❤
Hic soylemeyim yediklerimi dayak yerim
Liste bu kadar degil daha 10 kisi var galiba :))
Eksik yazmis bonus :))
Annemlerle oturuyordum canim cok bakamadim buraya:))
Bizim takim da sessiz hafta sonu sessizligi :))Ben surekli sizin takimdayim canim, bugun bizim kizlar kacak hafta sonu oldugu icin, yoklugunda epey cene caldim kizlarla
Iyi aksamlar canimcim..Bizim takim da sessiz hafta sonu sessizligi :))
Tartıya kadar biter canım, tam zamanında gelmiş bence.Neysem dostlar gideyimde yuruyeyim ben sali gunu ön belirti veren regl dun aksam itibari ile tam manasiyla kendini gostermisdir. Isde boyle sacma sapan bir duzenim vartartiya nekadar etkisi olur bilemiyorum
Neysem dostlar gideyimde yuruyeyim ben sali gunu ön belirti veren regl dun aksam itibari ile tam manasiyla kendini gostermisdir. Isde boyle sacma sapan bir duzenim vartartiya nekadar etkisi olur bilemiyorum
Eki Görüntüle 2655212
Kızlar şu miniğe bakın yaa, nasıl da tatlı. Yanındaki kırmızı terlik 33 numara, düşünün ne kadar küçük olduğunu. Oğlum evin yanında görmüş,anne ölmek üzere diye geldi. Hemen aldım yıkadım, karnını doyurdum. Pıtı pıtı yürüyor ama çok yorgun galiba. Çok aç ve susuz kalmış gibi, bı de buranın sıcakları mahvetmis sanırım. Kapının önünde yatıp arada bir kafayı kaldırıp bize bakıyor.
Köpek bakımından anlayanlar azıcık fikir versin neler yapmalıyız. En kısa sürede veterinere götüreceğiz aşılar için. Ev bahçeli, bahçede bakacağız, girişte balkon var orada yatıp kalkacak.
Eki Görüntüle 2655214
Allah hepimizden razı olsun inşallah canım. Birkaç saattir bizle, şimdiden minnetini gösteriyor. Hemen bacağımıza sürünüp kuyruk sallıyor. Allah'ım ne güzel yaratmış.Dilsiz sessiz minicik bir kul allah razı olsun kurtarmışsınız songül ❤
Ne iyi yapmissiniz Allah razi olsun canimEki Görüntüle 2655212
Kızlar şu miniğe bakın yaa, nasıl da tatlı. Yanındaki kırmızı terlik 33 numara, düşünün ne kadar küçük olduğunu. Oğlum evin yanında görmüş,anne ölmek üzere diye geldi. Hemen aldım yıkadım, karnını doyurdum. Pıtı pıtı yürüyor ama çok yorgun galiba. Çok aç ve susuz kalmış gibi, bı de buranın sıcakları mahvetmis sanırım. Kapının önünde yatıp arada bir kafayı kaldırıp bize bakıyor.
Köpek bakımından anlayanlar azıcık fikir versin neler yapmalıyız. En kısa sürede veterinere götüreceğiz aşılar için. Ev bahçeli, bahçede bakacağız, girişte balkon var orada yatıp kalkacak.
Eki Görüntüle 2655214
Ben hastanede yatiyorsunuz zannettim canım, çok şükür evdesiniz galiba.
Küssem olacak aslında çünkü çok yorgunum köyde evin demirlerini boyadık eşimle 11den beri ayaktayım belim tutmuyor
Eki Görüntüle 2655212
Ayyy onceEki Görüntüle 2655214
Öncelikle bu minik yavru için teşekkür ederim size nasıl mutlu oldum onun da artık evi var. Köpek bakımı kedininkinden biraz daha farklı. Yani köpek daha uğraştırıcı aşılarını tamamladıktan sonra korkmayın. Tuvalet konusunda eğitim verirseniz sizin için süper olur yattığı yeri pisletmez hiç değilseEki Görüntüle 2655212
Eki Görüntüle 2655214
Hafta sonu yogunlugu var galiba canimSakin mi bugün buralar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?