Bugün ne öğrendim ekmeksiz doymuyorum diyenler beyninize kod gonderiyormussunuz ve gerçekten doymuyormussunuz ben kilo veremem zor veriyorum diyenler kendi beyninizi kendiniz yonlendiriyorsunuz.haberiniz olsun beyniniz sizi degil siz beyninizi yönlendirin
Bende mesajı ilettim haftaya mezunumYemegi yedim uykum geldi
Gercekten böyle bunu cok yasiyorum
Kendime kilo aldim alacam dediğimde tartida artilari görüyorum
Bonusçum tebrik edemedim canım kusura bakma
Bende mesajı ilettim haftaya mezunum
Bonusçum tebrik edemedim canım kusura bakma
90 lar takımınızı canı gönülden tebrik ederim
Canım menüne bayıldım böyle bir menüyü perşembeleri de yap cumaya daha hafif çıkarsın, ama bugün protein öneririm öğle veya akşam için
Sağol abla birlikte oluyo işte.
Bu hafta yendiniz yendiniz daha da şansınız yok :))
Huu huu nasilsiniz 6. takim, bir ziyaret edeyim, bakayim neler yapiyorsunuz dedim...
Bunlar hep isaret, hafta sonu neler yaptin canim, ailecek soyle guzel kurulan sofralar, birlik, beraberlik , yemekler , soyle yaz meyveleri, bol sulu sulu...Allah karşılaştırdı bizi sizden çıktım baktım bizdesin
Uyku basması yediğin carbonla alakaliymiş bunuda öğrendim ağırlık cokuyorsa yemekten sonra sağlıklı yemek değilmiş ne yidinnnYemegi yedim uykum geldi
Gercekten böyle bunu cok yasiyorum
Kendime kilo aldim alacam dediğimde tartida artilari görüyorum
Uyu iste ne guzel canimUyku basması yediğin carbonla alakaliymiş bunuda öğrendim ağırlık cokuyorsa yemekten sonra sağlıklı yemek değilmiş ne yidinnn
Patlıcan pisirdim ama yedigimi kim soyledisonngulen
Gulumse24
retro_hippo
Elalis
Lili 38
Thinkerwoman
fattylamb94
medusares
Başka kimdi listede E Elif_Eylul sen bu hafta yarışmıyosun dimi bak patlıcanları duymuşlar
Patlıcan pisirdim ama yedigimi kim soyledi
Bonussss sen 6 takımda mı 4takimdami 90lardamisin kiz kilo bildirimini hangi takima yapiyonBu hafta yiycen adamı hasta etme yemeden vucut şaşırırmıymış?
Ooo kucak dolusu sevgilerinizi aldim cokkk mutlu oldum,bendede size sevgiler gelsinDuydum ki @e
Uyu iste ne guzel canim
Bugun takiminizdan ismini vermiyim bir arkadasta patlican kizartmis, ona kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum, kizartma candir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?