Bonussss sen 6 takımda mı 4takimdami 90lardamisin kiz kilo bildirimini hangi takima yapiyon
Bana ozelden yazdi, sizinle rekabet edemiciiim sizi cok sevdim, caktirmayin dedi..Bonussss sen 6 takımda mı 4takimdami 90lardamisin kiz kilo bildirimini hangi takima yapiyon
Kafami karma karisik yapiyosun4.takıma karşı 6 da.
6 ya karşı 90 da.
Bir atasözünde gülümsenin dediği gibi ben bene gurban olim
Bana ozelden yazdi, sizinle rekabet edemiciiim sizi cok sevdim, caktirmayin dedi..
Nolmuş kız? liste bu kdr mı kalmışsonngulen
@Gulumse25
retro_hippo
@Elalis
@Lili 38
@Themarginal
@fattylamb94
@medusares
Başka kimdi listede E Elif_Eylul sen bu hafta yarışmıyosun dimi bak patlıcanları duymuşlar
Kafami karma karisik yapiyosun
Kabinin taa icini gordum...Gerçek yüzümü bi allah biliyodu bide şimdi sen
bonusmu yapti bunu dur heleeee iç savas cikacakBana ozelden yazdi, sizinle rekabet edemiciiim sizi cok sevdim, caktirmayin dedi..
Nolmuş kız? liste bu kdr mı kalmış
Kizartmayi azcik arttirsin yaninda bol meyveyle , vitamin eksigi kalmaz :)))Heppp vitaminsizlikten
Kabinin taa icini gordum...
izinde belki dahada kilo vericem olmazmiE Elif_Eylul ayrıca senin yarışla ne işin var sen izine çıktın veremiyosun diye 1 hafta biraz kısıtladıklarını yemen lazım
Kizartmayi azcik arttirsin yaninda bol meyveyle , vitamin eksigi kalmaz :)))
İyi aksamlar canim yine bekleriz ama kizartma yemeyeee firina yeni koydum sıcacık musakkaaaSize doyum olmaz kizlar, yine geliciiiiim, nifak tohumlarimla beraber geliciiiimmm, iyi aksamlar..
Fark ettim farketmemmi bitaneside cikip yettim gali demiyooo baksan bonus bile
Ohh bayilirim alirim 2 tabakİyi aksamlar canim yine bekleriz ama kizartma yemeyeee firina yeni koydum sıcacık musakkaaa
Hayır yani, canım ananas çekiyor. Hayatımda bir kere yedim sadeceDiyete ilk basladigin günler olduğu için normal zamanla düzeliyor sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?