- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tadı çok guzel kiz eylul bile yiyooo kabakları dolma yaptimya içlerini ziyan etmeyip corba yaptim ogle aksamlik oldu sadeceKabak corbasina devam ediyorsun tadi guzel demek ki
Uzulme bee kiyamam ☹ canin cok cekti belli al ama 3 en en fazla 5 tanecik ye gun icindeKurusu da mı çok kaloriymis hayy Allahhh
Belki hemsirelige yeter puani tekrar hazirlanmak zorunda kalmazEn çok Türkçeyi yapmis,matematik zormus iyiydi dedi ama bu sene oda saldı seneye diye hazirlaniyo
Kurusu daha kaloriliKurusu da mı çok kaloriymis hayy Allahhh
Ayni benim kardeşim gibi oda saglik lisesinde oylesine girdi ciktiBugunki sinavmi benim muhammed
Benimde muhammed girdi ikinci cücüğüm ama öylesine girdi cunku calismadi staji vardi o direk bolumune ise girmeyi istiyir gremessem bu sene takrar hazirlanirim diyor kendileri sehzade efendiler
bizimki de dershanesi yarim kaldi oyuzden matematik te kaldi hicte sevmezler benimkiler matematik
Matematik de pek zorluyorlar artik eskiden kolaydiA
Ayy tipkisi benimler
Hepsi ayni canim staj oldugu icin çalışma fırsatları olmuyo heleki meslekse meslek derleri görüyorlar matematik gormüyo benimki 2senedir oyuzden bu sene denedi seneye kismetBugunki sinavmi benim muhammed
Benimde muhammed girdi ikinci cücüğüm ama öylesine girdi cunku calismadi staji vardi o direk bolumune ise girmeyi istiyir gremessem bu sene takrar hazirlanirim diyor kendileri sehzade efendiler
Bizim evde de kimse icmez ki denesem dicemTadı çok guzel kiz eylul bile yiyooo kabakları dolma yaptimya içlerini ziyan etmeyip corba yaptim ogle aksamlik oldu sadece
Çokk zormus canim sorular turkceye daha agirlik vermis belki genede tutarBelki hemsirelige yeter puani tekrar hazirlanmak zorunda kalmaz
Kurusu daha kalorili
Yasini hic sevmiyorum kurusunu almiyorum:))
Ayni benim kardeşim gibi oda saglik lisesinde oylesine girdi cikti
Matematik de pek zorluyorlar artik eskiden kolaydi
InsaAllah Rabbim cumlesine hayirli kapilar acsinBelki hemsirelige yeter puani tekrar hazirlanmak zorunda kalmaz
Kurusu daha kalorili
Yasini hic sevmiyorum kurusunu almiyorum:))
Ayni benim kardeşim gibi oda saglik lisesinde oylesine girdi cikti
Matematik de pek zorluyorlar artik eskiden kolaydi
bosver deneme ozaman ama guzel oluyorBizim evde de kimse icmez ki denesem dicem
Gecen kardesime dedim o ne icmem oyle dedi
Çokk zormus canim sorular turkceye daha agirlik vermis belki genede tutarhayirlisi
Haklarinda hayirlisi olsun insallah istedikleri bölümleri okurlarInsaAllah Rabbim cumlesine hayirli kapilar acsinBizimkide ucak bakimda okudu bölümüne asik ustalari ogretmenleride muhammede asik du bakalim o cok kismetlidir direk ise bile girer diye umit ediyorum insaAllah
Bizi beyenmedi sanırım
Haklarinda hayirlisi olsun canim.Hepsi ayni canim staj oldugu icin çalışma fırsatları olmuyo heleki meslekse meslek derleri görüyorlar matematik gormüyo benimki 2senedir oyuzden bu sene denedi seneye kismet
Kapiyi kapat sende geldimi giremesinSu an bizi birakip gitmis
Goremiyorum ki geldiginiKapiyi kapat sende geldimi giremesin
olsun boyleymis hayirlisi inşallah istediklerini hedeflerler allah önlerine hayırlı yollar cikarsinHaklarinda hayirlisi olsun canim.
Ahmet yuksek puanli anadoluda okududa ne oldu sanki gitti arkeoloji okuuor bu sene 4. Senesi olacakti ilk sene tercih yapmadi oyuzden simdi bir yil daha okayacak
Çaktırmadan gidim 4takima bakip gelimGoremiyorum ki geldigini
Ayy canım bırakma bunu sizin olsun, çok tatlıEki Görüntüle 2655212
Kızlar şu miniğe bakın yaa, nasıl da tatlı. Yanındaki kırmızı terlik 33 numara, düşünün ne kadar küçük olduğunu. Oğlum evin yanında görmüş,anne ölmek üzere diye geldi. Hemen aldım yıkadım, karnını doyurdum. Pıtı pıtı yürüyor ama çok yorgun galiba. Çok aç ve susuz kalmış gibi, bı de buranın sıcakları mahvetmis sanırım. Kapının önünde yatıp arada bir kafayı kaldırıp bize bakıyor.
Köpek bakımından anlayanlar azıcık fikir versin neler yapmalıyız. En kısa sürede veterinere götüreceğiz aşılar için. Ev bahçeli, bahçede bakacağız, girişte balkon var orada yatıp kalkacak.
Eki Görüntüle 2655214
Ah kıyamamKüssem olacak aslında çünkü çok yorgunum köyde evin demirlerini boyadık eşimle 11den beri ayaktayım belim tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?