Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

En çok Türkçeyi yapmis,matematik zormus iyiydi dedi ama bu sene oda saldı seneye diye hazirlaniyo
Belki hemsirelige yeter puani tekrar hazirlanmak zorunda kalmaz
Kurusu da mı çok kaloriymis hayy Allahhh
Kurusu daha kalorili
Yasini hic sevmiyorum kurusunu almiyorum:))
Bugunki sinavmi benim muhammed

Benimde muhammed girdi ikinci cücüğüm ama öylesine girdi cunku calismadi staji vardi o direk bolumune ise girmeyi istiyir gremessem bu sene takrar hazirlanirim diyor kendileri sehzade efendiler
Ayni benim kardeşim gibi oda saglik lisesinde oylesine girdi cikti

bizimki de dershanesi yarim kaldi oyuzden matematik te kaldi hicte sevmezler benimkiler matematik
A

Ayy tipkisi benimler
Matematik de pek zorluyorlar artik eskiden kolaydi

Bugunki sinavmi benim muhammed

Benimde muhammed girdi ikinci cücüğüm ama öylesine girdi cunku calismadi staji vardi o direk bolumune ise girmeyi istiyir gremessem bu sene takrar hazirlanirim diyor kendileri sehzade efendiler
Hepsi ayni canim staj oldugu icin çalışma fırsatları olmuyo heleki meslekse meslek derleri görüyorlar matematik gormüyo benimki 2senedir oyuzden bu sene denedi seneye kismet

Çokk zormus canim sorular turkceye daha agirlik vermis belki genede tutarhayirlisi

InsaAllah Rabbim cumlesine hayirli kapilar acsin Bizimkide ucak bakimda okudu bölümüne asik ustalari ogretmenleride muhammede asik du bakalim o cok kismetlidir direk ise bile girer diye umit ediyorum insaAllah

Çokk zormus canim sorular turkceye daha agirlik vermis belki genede tutarhayirlisi
InsaAllah Rabbim cumlesine hayirli kapilar acsin Bizimkide ucak bakimda okudu bölümüne asik ustalari ogretmenleride muhammede asik du bakalim o cok kismetlidir direk ise bile girer diye umit ediyorum insaAllah
Haklarinda hayirlisi olsun insallah istedikleri bölümleri okurlar

Hepsi ayni canim staj oldugu icin çalışma fırsatları olmuyo heleki meslekse meslek derleri görüyorlar matematik gormüyo benimki 2senedir oyuzden bu sene denedi seneye kismet
Haklarinda hayirlisi olsun canim.
Ahmet yuksek puanli anadoluda okududa ne oldu sanki gitti arkeoloji okuuor bu sene 4. Senesi olacakti ilk sene tercih yapmadi oyuzden simdi bir yil daha okayacak

Haklarinda hayirlisi olsun canim.
Ahmet yuksek puanli anadoluda okududa ne oldu sanki gitti arkeoloji okuuor bu sene 4. Senesi olacakti ilk sene tercih yapmadi oyuzden simdi bir yil daha okayacak
olsun boyleymis hayirlisi inşallah istediklerini hedeflerler allah önlerine hayırlı yollar cikarsin

Ayy canım bırakma bunu sizin olsun, çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…