Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim yemek topigiyle karıştırdın burayı galiba
kankilerime danışmak istedim benim kızlarım yoklar takımda. en yakın siz varsınız canlarım benim, böyle şeyleri arkadaşlarla paylaşmak beni daha çok mutlu ediyor.şimdi tanımadığım etmediğim insanlara ne sorayım ben

Uzun yola kıymalı yada mantarlı biseyler gitmez egerki alicaksan milfoy,tuzlu atistirmaliklar,sandviç,kek tarzi seylerle gitmek mantikli

Kız sen nereye gidiyon

Uzun yola kıymalı yada mantarlı biseyler gitmez egerki alicaksan milfoy,tuzlu atistirmaliklar,sandviç,kek tarzi seylerle gitmek mantikli
öyle yapayım bari hayallerim yıkıldı ya neyse. ben kekleri yerken sizde benim yerime böreği yapıp yerseniz en azından birileri benim yapamadığımı yapıyor derim içim rahatlar.

Sayfa bende sürekli açık canım, telefonu elime alınca en son kaldığım sayfada oluyor, okuyup okuyup yazıyor. Bildirimlere bakıp mesajlara gitmiyorum yani.
Oda iyiymiş ben habire gir çık yapıyorum... Dedigin gibi bildirimler den git gel gir cik

bunlar hep açlıktan b12 eksikliğinden azıcık ekmek ye börek ye b12 seviyelerin artsın. hep seni düşündüğümden bana inan art niyet falan yok yani
Aç değilim ki ögle yemeginde muzla, sütlü kahve ictim doydum yetti gali,borek yaptim ıspanaklı esim istedi firinda simdi bende hic sevmem ispanakli boregi

Tüh keşke cvp yazmadan önce okusaydim bunu
Mantiyi bilmeyen yoktur da iste bilmezler dedim Lili 38 mantiyla geldi direk
yemek topiği gibi olmuşsunuz
4.takimla yarista olunca yemek ikramlari havada ucusuyor
Zipzip- seni görünce bu şarkı aklıma geliyor

Her dakika zipliyorum dermisim
taşınıyorum canım. 1 ay Türkiyeliyim sonra Angaralı olmaya gidiyorum.
Gel komsu olalim
bu kk neden kırmızi olmus yoksa bendemi sadece
Pempe renk var bende canim

güzel arkadaşlarım size doyum olmaz siz bana bakmayın. sakın benim yemeyeceğim bir şeyi yemeyin yarışma bahane gerek 6. takım olsun gerek 4. takım olsun hiç fark etmez verilen her kilo bizi sonsuz bir mutluluğa uçuruyor. lütfen diyetlerinize sporlarınıza dikkat edin. karbo sınırlarını aşmayın ve 3 lt su miktarının altına düşmeyin. bu işi hep birlikte başaracağız. hayat bize yedikçe kilo almayan insanlara göre adaletsiz davranıyor olabilir ama bu döngüyü kırmak bizim elimizde. hadi bu hafta hep beraber muhteşem kilolar verelim.

Mantiyi bilmeyen yoktur da iste bilmezler dedim Lili 38 mantiyla geldi direk

4.takimla yarista olunca yemek ikramlari havada ucusuyor

Iyi bari su yas soran uye gelmemis aklina

Gel komsu olalim

Pempe renk var bende canim
neden olmasın bir yolu göreyim hayırlısıyla şu eşyalar bitsin koli dağının içindeyim ben oturuyorum halen. en sonunda camdan atıp kibriti çakacağım üstüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…