kankilerime danışmak istedim benim kızlarım yoklar takımda. en yakın siz varsınız canlarım benim, böyle şeyleri arkadaşlarla paylaşmak beni daha çok mutlu ediyor.şimdi tanımadığım etmediğim insanlara ne sorayım benCanim yemek topigiyle karıştırdın burayı galiba
Uzun yola kıymalı yada mantarlı biseyler gitmez egerki alicaksan milfoy,tuzlu atistirmaliklar,sandviç,kek tarzi seylerle gitmek mantiklikankilerime danışmak istedim benim kızlarım yoklar takımda. en yakın siz varsınız canlarım benim, böyle şeyleri arkadaşlarla paylaşmak beni daha çok mutlu ediyor.şimdi tanımadığım etmediğim insanlara ne sorayım ben
Kız sen nereye gidiyoneee ne yapacağım ben. o zaman nevşehir üstünden gidip testi kebabımı yesek hiç hazırlıkla uğraşmayayım. hem tandır ekmeği getiriyorlar.tereyağ ve peynirle önden banarız sıcacık. çıkmadan erzincanda iskender döner yeriz yol boyu tutar onları.
Bence dalga geciyoooKız sen nereye gidiyon
öyle yapayım bari hayallerim yıkıldı ya neyse. ben kekleri yerken sizde benim yerime böreği yapıp yerseniz en azından birileri benim yapamadığımı yapıyor derim içim rahatlar.Uzun yola kıymalı yada mantarlı biseyler gitmez egerki alicaksan milfoy,tuzlu atistirmaliklar,sandviç,kek tarzi seylerle gitmek mantikli
taşınıyorum canım. 1 ay Türkiyeliyim sonra Angaralı olmaya gidiyorum.Kız sen nereye gidiyon
Turkiyeliyim derken ankarada turkiyedetaşınıyorum canım. 1 ay Türkiyeliyim sonra Angaralı olmaya gidiyorum.
Erzincan döner diyince dedim bu tarafami geliyorsun ben erzincanlıyım biliyon sen daha yeni Ankara'ya tasinmadinmitaşınıyorum canım. 1 ay Türkiyeliyim sonra Angaralı olmaya gidiyorum.
1 ay evsizim evim olana kadar Türkiyeliyim. sonra şehir kısmına inip oralı olacağım.Turkiyeliyim derken ankarada turkiyede
Vallaaa allak bullak ediyonuz beni1 ay evsizim evim olana kadar Türkiyeliyim. sonra şehir kısmına inip oralı olacağım.
kuzum çorba olmuşsun yok ben Can Erzincandayım halen. daha yollara düşemedim. Taşınma faslı bu hafta başlıyor.Erzincan döner diyince dedim bu tarafami geliyorsun ben erzincanlıyım biliyon sen daha yeni Ankara'ya tasinmadinmi
bunlar hep açlıktan b12 eksikliğinden azıcık ekmek ye börek ye b12 seviyelerin artsın.Vallaaa allak bullak ediyonuz beni
Oda iyiymiş ben habire gir çık yapıyorum... Dedigin gibi bildirimler den git gel gir cikSayfa bende sürekli açık canım, telefonu elime alınca en son kaldığım sayfada oluyor, okuyup okuyup yazıyor. Bildirimlere bakıp mesajlara gitmiyorum yani.
Aç değilim ki ögle yemeginde muzla, sütlü kahve ictim doydum yetti gali,borek yaptim ıspanaklı esim istedi firinda simdi bende hic sevmem ispanakli boregibunlar hep açlıktan b12 eksikliğinden azıcık ekmek ye börek ye b12 seviyelerin artsın.hep seni düşündüğümden bana inan art niyet falan yok yani
Mantiyi bilmeyen yoktur da iste bilmezler dedimTüh keşke cvp yazmadan önce okusaydim bunu
4.takimla yarista olunca yemek ikramlari havada ucusuyoryemek topiği gibi olmuşsunuz
Gel komsu olalimtaşınıyorum canım. 1 ay Türkiyeliyim sonra Angaralı olmaya gidiyorum.
Pempe renk var bende canimbu kk neden kırmızi olmus yoksa bendemi sadece
neden olmasın bir yolu göreyim hayırlısıyla şu eşyalar bitsin koli dağının içindeyim ben oturuyorum halen. en sonunda camdan atıp kibriti çakacağım üstüne.Mantiyi bilmeyen yoktur da iste bilmezler dedimLili 38 mantiyla geldi direk
4.takimla yarista olunca yemek ikramlari havada ucusuyor
Iyi bari su yas soran uye gelmemis aklina
Gel komsu olalim
Pempe renk var bende canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?