27/06
Sabah (10.00)
- 1 yumurtadan omlet, 1 dilim peynir, 2 ceviz, 1 dilim peynir, domates
Akşam (19.00)
- 5 kaşık fasulye, 4 kaşık pilav, 1 kase salata, yarım dilim karpuz
Su: 2.5 lt
Spor: 45 dk pilates
Toplam: 270 psportie Dün unutmuşum
Ama yandınOnu kullanınca vit almıyormuşuz ya ondan kullanmadım
Canım diyetin yanına eklersen sporu daha güzel yağ yakarsın, deri sarkman olmaz, elastikiyetin güzel olurDiyete yeni başladığım için sporu biraz göz ardı ediyorum, yağ yakmak istiyorum kalan yağlarımı kasa ancak son aşamada çevirmek istiyorum, senin bana önerin var mı bu konudasportie
Kaptanım günlük kalori listeme uydum önümüzde ki hafta listeye girdiğimde hedefim kaç olsun, bu hafta için 1 kg a kadar hedefledim umarım olurZipzip-
Beğendim menünü canım afiyet olsunDiyete yeni başladığım için sporu biraz göz ardı ediyorum, yağ yakmak istiyorum kalan yağlarımı kasa ancak son aşamada çevirmek istiyorum, senin bana önerin var mı bu konudasportie
Kaptanım günlük kalori listeme uydum önümüzde ki hafta listeye girdiğimde hedefim kaç olsun, bu hafta için 1 kg a kadar hedefledim umarım olurZipzip-
27 haziran Cumartesi menü
10.00
Peynirli yeşil soğanlı omlet
2 çeri domates
2 dilim tambuğday ekmeği
16.00
7 8 y.kaşığı taze fasülye
2 tane mercimek köftesi
1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor 90 dk tempolu yürüyüş - 225 puan
300 ipsiz atlama - 37 puan
Toplam: 262 puan
28 haziran pazar menü
10.00
2 göz yumurta
1 parça çeçil peynir
1 közlenmiş kapya biber
2 dilim tam buğday ekmeği
13.00
2 dilim karpuz
17.00
4 tane köfte
2 ince dilim fırında patates
1 bardak ayran
Spor
80 dk tempolu yürüyüş - 200 puan
Zipzip- sportie cumada 80 dk yürüyüş
Teşekkür ederimMenüler de sporda harika❤
Listeye girerken 1 kilo versen %1.5 civarinda yuzden olur yuzde 1ustu her zaman guzelDiyete yeni başladığım için sporu biraz göz ardı ediyorum, yağ yakmak istiyorum kalan yağlarımı kasa ancak son aşamada çevirmek istiyorum, senin bana önerin var mı bu konudasportie
Listede değilsin stres yapma 67 de gelecek bu haftasportie bugun baslicaktim spora ama eylul hanim öğle uykusunu uyumucam diye diretti hanfendi 4bucuk gibi uyudu maymun eee sonrada yemek faslina basladim uyandi disari cikicam diye agladi simdi iceri girdik 6da çıktım yetmiyo ona oynamak onun arkasindan 1saat yürümüşüm sadece öbür 1saat gene kosturduk top oynadik yarin sabah erken kalkarim kismetse yaparim kahvaltıdan once bu hafta 67gormem lazim 2haftadir atamadim sinirlerim bozuldu
Değilim kaptanim ama o 67yi görememek cildirtiyoListede değilsin stres yapma 67 de gelecek bu hafta
Goreceksin canim bu hafta spor ve saglikli beslenmeye devam etDeğilim kaptanim ama o 67yi görememek cildirtiyo
Kismetse görcem insallah musakka yemedim bugunGoreceksin canim bu hafta spor ve saglikli beslenmeye devam et
Bende cok yedim annemler burda diye 2 gundur koye gidince bol bol yürüyeceğimKismetse görcem insallah musakka yemedim bugun
sen neyedinkii kuşkadarsin zatenBende cok yedim annemler burda diye 2 gundur koye gidince bol bol yürüyeceğim
Hımmmm anladim bidaha ordasin sanirimSabah 6 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?