Ben hep listedeydim taki simdiye kadar bu kiloyu oyle verdim 3kere sabit gelmisimdir cumadan cumaya kaçamak yaptim okadar bende emziriyorum girdigimde halaa emziriyorum canim hep yemek istedi ama ben hep kilo vercem dedim önüne gectim haklisin freedesin listede oyle bir hakkin olmucak inşallah hedefine ulasirsin
Sen ona bulaşma sen akillisin
Amannn kimseye bulasmam ben zaten kimsenin menusunede yorum yapmam cokk farkindasindir kim ne yerse yesindüsünmekte suc
Gecen seferde arti geldin inşallah buhaftada artı gelmezsin listedesin herkesi etkilersin biliyosun sanirim cunku temiz beslenmedim dedin biraz dikkat etmen gerekiyo bu hafta artı gelen sabit gelen vardi bende dahil ama dikkat etmemiz gerekiyooo sanirim artikSelam kızlar ben bugünde pertim evde ne piştiyse onu yiyorum anlık yani hiiiç temiz beslenemedim bu hafta tek gün spor yapabildim ev işini spordan saymıyorum
Dünkü menüm neydi şuan onu bile unuttum
Not: köydeyiz
Duman efsane❤Müzik Zevklerimiz benziyor
Dolap falan mı değiştirdin canım, öyleyse öncesi sonrası bir foto atarsın bize
kolay gelsin
Yatana kadar jjSpor cezasi verelim
200 jamping jack olur mu yediklerine az bile ama bir anda cok yuklenmeyelim :)))
Bu hafta toparlanıp daha iyi olacağını düşünüyorum, bu hafta senden leslie boosted bekiyorumSelam kızlar ben bugünde pertim evde ne piştiyse onu yiyorum anlık yani hiiiç temiz beslenemedim bu hafta tek gün spor yapabildim ev işini spordan saymıyorum
Dünkü menüm neydi şuan onu bile unuttum
Not: köydeyiz
28haziran pazar
Sabah 09.00
2dilim kepekli ekmekten yağsız peynirli tost,1h.yumurta,1salatalik
3ceviz,4kuruerik
Öğle 12.30
1muz,sütlü nescafe
Aksam 17.00
5tavuk kanadi,1bardak ayran,1 tane sarma(serçe parmağım kadar)
4litre su,2bardak kirazsapli Yeşilçay
Hemde hergün 5 mile inşaAllah. Bu arada bugün leke geldi sabah regl başlangıcı gibiBu hafta toparlanıp daha iyi olacağını düşünüyorum, bu hafta senden leslie boosted bekiyorum
28 haziran menü
Kahvaltı 11.00
1 yumurta
Domates
Salatalık
Lor peynir
6 yeşil zeytin
Biber
6 8 yer fıstığı
1 kandil simidi
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 15.30
1 çb süt
1 elma
Akşam 18.30
3 kuru patlıcan dolması
Yoğurt
2 küçük şeftali
Spor yok
Su 2lt tamamlayayım inşaAllah
Zipzip-
Yeme düzenin değiştiğinde regl düzeni de değişebilirHemde hergün 5 mile inşaAllah. Bu arada bugün leke geldi sabah regl başlangıcı gibiilk defa erkenden bi leke geldi
Ciddi iyi beslenemedim bu haftamı hiiiç beğenmedim herşey o bisküvi ile başladıAslında beğendim menünü akşam erken bitirmişin
Bir leslie isterdim ama
D vit diye düşünüyorum ben. Ondan dün açtım kolumu vitamin almak için ama sonuçççYeme düzenin değiştiğinde regl düzeni de değişebilir
Suyu çok artırmalısın, kilo verememe sebebin olabilir
Ciddi iyi beslenemedim bu haftamı hiiiç beğenmedim herşey o bisküvi ile başladıdün boya yaparken kolumu sıvamıştım şuan çok yanıyor duş almak işkence olur bana
Çarşamba perşembe kabak detox yapcam salı misafir alcam akşam yemeğe çünkü dayanabilirsem salıda yaparım. Tabiiki dikkat etmem lazım yarın artı gelsem bile cuma 75.9 görmeliyimGecen seferde arti geldin inşallah buhaftada artı gelmezsin listedesin herkesi etkilersin biliyosun sanirim cunku temiz beslenmedim dedin biraz dikkat etmen gerekiyo bu hafta artı gelen sabit gelen vardi bende dahil ama dikkat etmemiz gerekiyooo sanirim artik
Onu kullanınca vit almıyormuşuz ya ondan kullanmadımGüneş koruyucu krem kullanmalısın canım,
Yok cnm balkona dekorasyon yapıyoruz kapattık falan.. şimdi boya badana..Duman efsane❤Müzik Zevklerimiz benziyor
Dolap falan mı değiştirdin canım, öyleyse öncesi sonrası bir foto atarsın bize
kolay gelsin
O Kandil simidi oraya olmamış mı yakışmamış mı ne ?28 haziran menü
Kahvaltı 11.00
1 yumurta
Domates
Salatalık
Lor peynir
6 yeşil zeytin
Biber
6 8 yer fıstığı
1 kandil simidi
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 15.30
1 çb süt
1 elma
Akşam 18.30
3 kuru patlıcan dolması
Yoğurt
2 küçük şeftali
Spor yok
Su 2lt tamamlayayım inşaAllah
Zipzip-
Listen hep çok güzelBende bugünkü raporumu veriyim
Sabah 11.30 1 tane kepek ekmeğine yağsız tost peynir-jambon kahve
17.30
3 ızgara köfte
Çoban salata
3 k z.yağlı taze fasulye
18.30
Kahve + 1 kare bitter
Spor 1 saat eliptik 300p
❤❤❤
bence bunu telafi etmelisin, ara sıra vücudu şaşırtmak iyi ama arkadaşım yarışma var ne kadar kovalasak az seni
Yazsam satırlara sığmaz diyeti bozan yeğenime yazdım yediklerimi teyze midem bozulmadı mi fesat gecirmedin mi diyo
Size yazsam beni hepinizboyle kovalar
Deneyeceğim, Ben buradayım demek istiyorum kaptanım benimle gurur duysunBu haftada asil ama diger hafta listeye guzel bir giris bekliyorum senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?