Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen ona bulaşma sen akillisin

Amannn kimseye bulasmam ben zaten kimsenin menusunede yorum yapmam cokk farkindasindir kim ne yerse yesin düsünmekte suc

Gecen seferde arti geldin inşallah buhaftada artı gelmezsin listedesin herkesi etkilersin biliyosun sanirim cunku temiz beslenmedim dedin biraz dikkat etmen gerekiyo bu hafta artı gelen sabit gelen vardi bende dahil ama dikkat etmemiz gerekiyooo sanirim artik

Duman efsane ❤Müzik Zevklerimiz benziyor

Dolap falan mı değiştirdin canım, öyleyse öncesi sonrası bir foto atarsın bize
kolay gelsin

Vay canına daha biçok sevdim şimdi, ne duman maceralarım vardır 99 senesinden beri takipteyim, bütün konserlerine giderdim ne günlerdi be

Bu hafta toparlanıp daha iyi olacağını düşünüyorum, bu hafta senden leslie boosted bekiyorum

Canım afiyet olsun sabah bende tost yedim

Sporu da iyice serdiniz E Elif_Eylul hanım

28 haziran menü
Kahvaltı 11.00
1 yumurta
Domates
Salatalık
Lor peynir
6 yeşil zeytin
Biber
6 8 yer fıstığı
1 kandil simidi
1 dilim çavdar ekmeği

Ara 15.30
1 çb süt
1 elma

Akşam 18.30
3 kuru patlıcan dolması
Yoğurt
2 küçük şeftali

Spor yok
Su 2lt tamamlayayım inşaAllah
Zipzip-

Aslında beğendim menünü akşam erken bitirmişin

Bir leslie isterdim ama

Aslında beğendim menünü akşam erken bitirmişin

Bir leslie isterdim ama
Ciddi iyi beslenemedim bu haftamı hiiiç beğenmedim herşey o bisküvi ile başladı dün boya yaparken kolumu sıvamıştım şuan çok yanıyor duş almak işkence olur bana

Eklentiler

• 1593359849502378318902935954362.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 14
Yarından itibaren
Çarşamba perşembe kabak detox yapcam salı misafir alcam akşam yemeğe çünkü dayanabilirsem salıda yaparım. Tabiiki dikkat etmem lazım yarın artı gelsem bile cuma 75.9 görmeliyim

O Kandil simidi oraya olmamış mı yakışmamış mı ne ?

Listen hep çok güzel senden öğreneceğim çok şey var anlaşılan

Yazsam satırlara sığmaz diyeti bozan yeğenime yazdım yediklerimi teyze midem bozulmadı mi fesat gecirmedin mi diyo

Size yazsam beni hepinizboyle kovalar
bence bunu telafi etmelisin, ara sıra vücudu şaşırtmak iyi ama arkadaşım yarışma var ne kadar kovalasak az seni

Bu haftada asil ama diger hafta listeye guzel bir giris bekliyorum senden
Deneyeceğim, Ben buradayım demek istiyorum kaptanım benimle gurur duysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…