Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Spor cezasi verelim
200 jamping jack olur mu yediklerine az bile ama bir anda cok yuklenmeyelim :)))
Vallla karnimda gözümde doydu....güzel ziyafet çektim ...bundan sonra cezalar tırıs gelir tırıs gider....emojilere de bayılıyorum ya ..

Ben free listedeyim tatlım....yani senin gibi.... üstelik üst listede bile 2 gün menü zorunluğu var ... kanunlarla geliyorum bak sana....alt liste free
Freedesin diye menü yazmama olasiligini anlamis degilim neyse kaptan bilir ben karismam sadece söyledim beni neden ilgilendiriyorsa bugune kadar pasta bile yedigim halde menumu paylastigim icin bana tuhaf geliyo boyle seyler afiyet olsun

28haziran pazar
Sabah 09.00
2dilim kepekli ekmekten yağsız peynirli tost,1h.yumurta,1salatalik
3ceviz,4kuruerik
Öğle 12.30
1muz,sütlü nescafe
Aksam 17.00
5tavuk kanadi,1bardak ayran,1 tane sarma(serçe parmağım kadar)
4litre su,2bardak kirazsapli Yeşilçay

Freedesin diye menü yazmama olasiligini anlamis degilim neyse kaptan bilir ben karismam sadece söyledim beni neden ilgilendiriyorsa bugune kadar pasta bile yedigim halde menumu paylastigim icin bana tuhaf geliyo boyle seyler afiyet olsun
Kaçamaksiz diyet yapamıyorum tatlım ...
Burda kimsenin kaçamak canını çektirmek istemem..
Ama gruptan ayrılıp kilo almak da istemiyorum...
74.8 olup listeye girdiğimde kimsenin hakkına girmemek için 4 elle sarılırım zaten...
Yeni başlayınca gerçekten zor oluyor...
Sende zorlanmissindir mutlaka ocakta ilk başladığında...
Hamileyken diyet yapmak zorunda kalmıştım...ve çok zordu gerçekten ...hiç kaçamaksiz bebeğe bişey olur pisikolojiisyle diyet yapmak ve yine yaz mevsimi idi....
Şimdi aşırı titiz diyet moduna girmedim Zipzip- biliyor zaten gel git yaşadığımı...

Ben hep listedeydim taki simdiye kadar bu kiloyu oyle verdim 3kere sabit gelmisimdir cumadan cumaya kaçamak yaptim okadar bende emziriyorum girdigimde halaa emziriyorum canim hep yemek istedi ama ben hep kilo vercem dedim önüne gectim haklisin freedesin listede oyle bir hakkin olmucak inşallah hedefine ulasirsin

Cok şükür temizlik bitti tam 5 saatimi temizlige verdim. Simdi bir boosted bir dus sonra kayinvalide gerci yasagin kalkmasinada var daha
Yasak falan hak getire herkes sokakta valla arkadaşları eşimi aradi akşam semaver çayına gideceklerdi ne yasağı abi herkes dışarda.dedi oda gitti

Sen ona bulaşma sen akillisin

Selam kızlar ben bugünde pertim evde ne piştiyse onu yiyorum anlık yani hiiiç temiz beslenemedim bu hafta tek gün spor yapabildim ev işini spordan saymıyorum
Dünkü menüm neydi şuan onu bile unuttum
Not: köydeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…