Tadilat iside zor olur kolay gelsin canım:))Pazar pazar evde ufak tadilat işleri vardı gelemedim..
Saol cnm.. dün ustalar vardı.. bugün bizim yapacağımız şeyler kaldıTadilat iside zor olur kolay gelsin canım:))
Duman efsaneBende çok severim hele de tanışma bitti albümü efsane , ilk sırada duman gelir
Dolap falan mı değiştirdin canım, öyleyse öncesi sonrası bir foto atarsın bizePazar pazar evde ufak tadilat işleri vardı gelemedim..
Menüde cısta olsa paylsaman gerekiyo
Süper bak nasıl asılıyorum kaptanım bu haftaYarisa sen de dahilsin canim
Bu haftada asil ama diger hafta listeye guzel bir giris bekliyorum sendenSüper bak nasıl asılıyorum kaptanım bu hafta
Yazsam satırlara sığmaz diyeti bozan yeğenime yazdım yediklerimi teyze midem bozulmadı mi fesat gecirmedin mi diyo
Size yazsam beni hepinizboyle kovalar
Spor cezasi verelim
Ben free listedeyim tatlım....yani senin gibi.... üstelik üst listede bile 2 gün menü zorunluğu var ... kanunlarla geliyorum bak sana....alt liste free
Vallla karnimda gözümde doydu....güzel ziyafet çektim ...bundan sonra cezalar tırıs gelir tırıs gider....Spor cezasi verelim
200 jamping jack olur mu yediklerine az bile ama bir anda cok yuklenmeyelim :)))
Freedesin diye menü yazmama olasiligini anlamis degilim neyse kaptan bilir ben karismam sadece söyledim beni neden ilgilendiriyorsaBen free listedeyim tatlım....yani senin gibi.... üstelik üst listede bile 2 gün menü zorunluğu var ... kanunlarla geliyorum bak sana....alt liste free
Kaçamaksiz diyet yapamıyorum tatlım ...Freedesin diye menü yazmama olasiligini anlamis degilim neyse kaptan bilir ben karismam sadece söyledim beni neden ilgilendiriyorsabugune kadar pasta bile yedigim halde menumu paylastigim icin bana tuhaf geliyo boyle seyler afiyet olsun
Ben hep listedeydim taki simdiye kadar bu kiloyu oyle verdim 3kere sabit gelmisimdir cumadan cumaya kaçamak yaptim okadar bende emziriyorum girdigimde halaa emziriyorum canim hep yemek istedi ama ben hep kilo vercem dedim önüne gectim haklisin freedesin listede oyle bir hakkin olmucak inşallah hedefine ulasirsinKaçamaksiz diyet yapamıyorum tatlım ...
Burda kimsenin kaçamak canını çektirmek istemem..
Ama gruptan ayrılıp kilo almak da istemiyorum...
74.8 olup listeye girdiğimde kimsenin hakkına girmemek için 4 elle sarılırım zaten...
Yeni başlayınca gerçekten zor oluyor...
Sende zorlanmissindir mutlaka ocakta ilk başladığında...
Hamileyken diyet yapmak zorunda kalmıştım...ve çok zordu gerçekten ...hiç kaçamaksiz bebeğe bişey olur pisikolojiisyle diyet yapmak ve yine yaz mevsimi idi....
Şimdi aşırı titiz diyet moduna girmedimZipzip- biliyor zaten gel git yaşadığımı...
Yasak falan hak getire herkes sokakta valla arkadaşları eşimi aradi akşam semaver çayına gideceklerdi ne yasağı abi herkes dışarda.dedi oda gittiCok şükür temizlik bitti tam 5 saatimi temizlige verdim. Simdi bir boosted bir dus sonra kayinvalide gerci yasagin kalkmasinada var daha
Sen ona bulaşma sen akillisinFreedesin diye menü yazmama olasiligini anlamis degilim neyse kaptan bilir ben karismam sadece söyledim beni neden ilgilendiriyorsabugune kadar pasta bile yedigim halde menumu paylastigim icin bana tuhaf geliyo boyle seyler afiyet olsun
Allah sonumuzu hayir etsin zatenYasak falan hak getire herkes sokakta valla arkadaşları eşimi aradi akşam semaver çayına gideceklerdi ne yasağı abi herkes dışarda.dedi oda gitti
Amannn kimseye bulasmam ben zaten kimsenin menusunede yorum yapmam cokk farkindasindir kim ne yerse yesinSen ona bulaşma sen akillisin
Bende yuruyerek gidiyorim simdi cocuklari ahmetle yolladimYasak falan hak getire herkes sokakta valla arkadaşları eşimi aradi akşam semaver çayına gideceklerdi ne yasağı abi herkes dışarda.dedi oda gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?