Regl zamanı bende oluyor boyle doydugumu bilmiyorum canım evet nazar değiyor malesefPsikolojiktir o kadarcıktan birşey olmaz yeter ki dur demesini bil canımyada nazar değdi sana çok özendik
Sabahtan akşama kadar sıkıntı yok kaptanim dün akşamda aynen boyle oldu bu akşamda aniden bastırıyor anlamıyorumSeker ihtiyacini 1 adet meyve, bitter ciko ile bastir canim, yaz geldi herkes ayni durumda..
Cumaya guzel eksiler gorelim :)
Üzme kendini pasta yediğimi biliyorum geçen sefer ertesi gün dengeledim bende eksi gelmistim olabiliyoRegl zamanı bende oluyor boyle doydugumu bilmiyorum canım evet nazar değiyor malesef
Iyi gunler kaptanim sana da öpüyorum ❤Kizlar hepinizi opuyorum, iyi bakin kendinize, iyi geceler..
Zipzip- kaptanim gorusuruz, diger kaptanlari etiketlerim ben..
Çok tşk ler kaptanim bizde sizi öptük kızlara çok selamlar hayırlı gecelerKizlar hepinizi opuyorum, iyi bakin kendinize, iyi geceler..
Zipzip- kaptanim gorusuruz, diger kaptanlari etiketlerim ben..
İyigunler kaptanim sanadaIyi gunler kaptanim sana da öpüyorum ❤
yorulmuş bugun napsin uykusu gelmis garibiminsen gülmesen çakmamıştım
He valla o gün bile diyetimi bozmadım he saat 17 de yemeğimi yedim sadece güllaç yemiştim cumartesi komşum geldi biber kizarticam demistim canim çekti demiştim sadece 1 tane biber kızartması yedim yine diyetimi bozmadim dün aksama kadar yine bozmadim dün akşam şerbetli kurabiye yedim bugün akşama kadar dünü telafi ettim akşam yine sapittimGülünseye söyleyin herifin arkadaşları geldi gitti tersi döndü kadının
Nazar ettiler dimeGülünseye söyleyin herifin arkadaşları geldi gitti tersi döndü kadının
He valla o gün bile diyetimi bozmadım he saat 17 de yemeğimi yedim sadece güllaç yemiştim cumartesi komşum geldi biber kizarticam demistim canim çekti demiştim sadece 1 tane biber kızartması yedim yine diyetimi bozmadim dün aksama kadar yine bozmadim dün akşam şerbetli kurabiye yedim bugün akşama kadar dünü telafi ettim akşam yine sapittim
Kız ne yaptimki nazar değecekErkek nazarı fenadır valla sağlam oku kendine
Kız ne yaptimki nazar değecek
Okusana hacı geçen kurşun döktük birde üfle belki duzelirimOo yenge ne biçim yemek yapmış falan ağızlarını yaya yaya verdiler nefislerini puh
Eşinlede dırdır ettiyseniz tamm işte bütün belirtiler var.
Sende NAZAR var.
Kız dalga geçme valla ciddiyim şimdide.migdem bulanıyor
Kiz onlarin orda daha oglen vakitleriİyigunler kaptanim sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?