Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Smoothy De acı biber ilk kez gördümpide olmasaydı yada yoğurt lavaşsız olsaydı çokta sorun yok gibi bence zaten cumaya kadar toparlanacağına eminim

madamhd dün telefonum tugcenin elindeydi gelemedim akşamda Konyalı eltime gittik bebek gormeye yarın konya ya gidiyor gitmeden görelim dedik ordaydim 20.30 da gittik 23 de geldik sonrasında gelemedim ne yedigime gelirsek ne sen sor ne ben soylim 2 çeşit baklava 2 tanede kurabiye vardı yedim

Ben yalnız değilmişim

Çok sevindim cnm

Pastayida saydinmikiiii güzeldi yanliz pasta Gulumse24
Orda tatlı yedik diye pastayı kesmedim dolaba kaldırdım eve gelince eşimle oğlum odaya saklamislar pastayı mumları yakıp getirince şaşırdım zatın hiç beklemiyordum saat 23 den sonra pastami yenir bu güne kaldı bak hergun yeniden başlıyorum hep karşıma tatlı çıkıyor benim suçummu

Gülümse doğum günü kutlu olsun:) yüzün hep gülsün hayatiniza hep neşe içtenlikle dolsun inş:)
Gulumse24 canim iyiki doğdun ve iyiki tanidik seni yeni yasinda istediğin kadar yiyip doyasiya ama istedigin kiloya gelip oradada sabit kalmani diliyorm♥
Gulumse24 doğum günün kutlu olsun
Çok tşk ederim kızlar lilim bende seni iyiki tanımışım canım çokça amin diyorum

O pasta yenmicek hergun biseyler yiyosun bana yollada ben yiyim

Olur inşallah canım. Birlik beraberlik olsun yeterki gerisi hallolur

tatil yerine köydeki tarlaya kaçtik dünden önce..
temiz hava bize çook iyi geldi .
yemyeşil her yer.. okşiyen aldim okşiyenn( zuhalla yemekteyiz kadindakini dilini sölemeye çalıştım )

İyi yapmışsınız bu sene tatil işi de tehlikeli zaten gitmemek daha doğru olur
Ben zaten köyde oturuyorum bütün gün kızımla dışardayız okşiyenn alıypruz bol bol

bu Pazar da gidecegiz köye.:)
geçen gün gittik çok iyi geldi eşime de..
cimlerin içinde koşmak istiyorum..:)
içimi bi orada boşasim var acayip dolmuşum...

Oh oh afiyet olsun ye tabi
Dığum günün kutlu olsun canımcım. Nice güzel, sağlıklı, mutlu, huzurlu, fit yılların olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…