Kuzum benim sağolasın çok tşk ederim
Smoothy De acı biber ilk kez gördümGünaydın canım
Rahatlık değil de regl öncesi kontrolsüzleşiyorum geçen ayda böyle olmuştu
Hazır başlamışken dünkü menümü yazıyım
Sabah 9.45
Smoothy yaptım böyle oldu
Ananas 1 dilim, 1 küçük portakal
Taze zencefil, 2 acı yeşil biber
1 bardak light süt bzztt
12 de başladım kazınmaya
Biraz dut kurusu yedim
Fırında mücver yaptım 1 porsiyon yedim banamısın demedi
Oğlum pide yedi kalan 2-3 ısırığı yuttum
1 küçük lavaş içine baharatlı yoğurt sürdüm
Sonra da dondurma
Domatesli bulgur yaptım onun da tadına baktım 2 kaşık yemişimdir
Akşam 21 gibi filtre kahve 1 kare bitter
Spor
Karın kalça bacak 120p
Ben yalnız değilmişimmadamhd dün telefonum tugcenin elindeydi gelemedim akşamda Konyalı eltime gittik bebek gormeye yarın konya ya gidiyor gitmeden görelim dedik ordaydim 20.30 da gittik 23 de geldik sonrasında gelemedim ne yedigime gelirsek ne sen sor ne ben soylim 2 çeşit baklava 2 tanede kurabiye vardı yedim
Çok sevindim cnmGünaydın fıstıklar
Yeni ay bize güzellik, incelik, mutluluk getirsin
Hoşgeldin temmuz ❤
Geçmişe gitmeden hemen yazıyım. Arkadaşlar ben diyet macerama tam 1 mayısta başladım akabinde kk ya geldim sanırım bu tarihten 7-10 gün sonra listedeydim
66,900 ile başladığım serüvende bugün 58-59 arası gelen kilo
Bel 66 cm
Karın 77 cm
Basen 96 cm
Bacak 54 cm
Size söz verdiğim gibi foto paylaşacağım
Hedefim temmuz ortası mezun olmaktı, inşallah o hedefimi tutturacağım hepiniz sayesinde sevgili harika 6. Takımiyi ki gelmişim iyi ki burdayım
Orda tatlı yedik diye pastayı kesmedim dolaba kaldırdım eve gelince eşimle oğlum odaya saklamislar pastayı mumları yakıp getirince şaşırdım zatın hiç beklemiyordum saat 23 den sonra pastami yenir bu güne kaldı bak hergun yeniden başlıyorum hep karşıma tatlı çıkıyor benim suçummu
Gülümse doğum günü kutlu olsun:) yüzün hep gülsün hayatiniza hep neşe içtenlikle dolsun inş:)
Gulumse24 canim iyiki doğdun ve iyiki tanidik seni yeni yasinda istediğin kadar yiyip doyasiya ama istedigin kiloya gelip oradada sabit kalmani diliyorm♥
Çok tşk ederim kızlar lilim bende seni iyiki tanımışım canım çokça amin diyorum
O pasta yenmicek hergun biseyler yiyosunOrda tatlı yedik diye pastayı kesmedim dolaba kaldırdım eve gelince eşimle oğlum odaya saklamislar pastayı mumları yakıp getirince şaşırdım zatın hiç beklemiyordum saat 23 den sonra pastami yenir bu güne kaldı bak hergun yeniden başlıyorum hep karşıma tatlı çıkıyor benim suçummu
bol birikim bol kazancin olsun inş:)
umarim hayallerin gerçek olur.
3. kat yaptıracagiz da eşim arabayı satalım diyor.
bunu annemlerden izin olmayacagi hissediyorum bu fikir bana uzak.
en iyisi birikim yapıyoruz..
200 bin lazim. onu da 5 yıl içersinde
tatil yerine köydeki tarlaya kaçtik dünden önce..
temiz hava bize çook iyi geldi .
yemyeşil her yer.. okşiyen aldim okşiyenn( zuhalla yemekteyiz kadindakini dilini sölemeye çalıştım )
bu Pazar da gidecegiz köye.:)Olur inşallah canım. Birlik beraberlik olsun yeterki gerisi hallolur
İyi yapmışsınız bu sene tatil işi de tehlikeli zaten gitmemek daha doğru olur
Ben zaten köyde oturuyorum bütün gün kızımla dışardayız okşiyenn alıypruz bol bol
madamhd dün telefonum tugcenin elindeydi gelemedim akşamda Konyalı eltime gittik bebek gormeye yarın konya ya gidiyor gitmeden görelim dedik ordaydim 20.30 da gittik 23 de geldik sonrasında gelemedim ne yedigime gelirsek ne sen sor ne ben soylim 2 çeşit baklava 2 tanede kurabiye vardı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?