merhaba kızlar...
hayatımı yönetmeye çalışıyordum..
ama baktim gitmiyor pes ediyorum
yoruluyorum hep ayni olmuyor.
yine de yapmaya çalışıyorum.
nedeeeennnn olmuyorrrrrr nedeeeeeennnn..
artık 5:30 -6 da uyaniyorum rutin bozuldu.
alarm çalıyor.Canım 4.30 sürdürelebilir bir kalkma saati değildi zaten bozulmasına şaşmamak lazım. Biraz daha rutine otutulabilecek şeyleri denemen lazım çok uçuk şeylere kaçmadan.
Sağol canım tşk ederimOh oh afiyet olsun ye tabi
Dığum günün kutlu olsun canımcım. Nice güzel, sağlıklı, mutlu, huzurlu, fit yılların olsun inşallah
Isim yeni bitti temizlik yaptim dip kose kayseriye donucez yeni çay demledim icer cikariz insaAllahherkesin işi var sanirim 2gundur pek sessiz
Sen napiyorsunherkesin işi var sanirim 2gundur pek sessiz
Cok fazla telefonu elime alamıyorum canim bugun de kiraz topladikherkesin işi var sanirim 2gundur pek sessiz
Temizlik yaptim bende eylulle ugrasiyom telefonumu vermiyo banaSen napiyorsun
Hoşgeldin canim
Tamam peki git senCok fazla telefonu elime alamıyorum canim bugun de kiraz topladik
İnsanlar profiline mesaj yazıyorlar puhOrda tatlı yedik diye pastayı kesmedim dolaba kaldırdım eve gelince eşimle oğlum odaya saklamislar pastayı mumları yakıp getirince şaşırdım zatın hiç beklemiyordum saat 23 den sonra pastami yenir bu güne kaldı bak hergun yeniden başlıyorum hep karşıma tatlı çıkıyor benim suçummu
Hoşbulduk canımHoşgeldin canim
Buralardayim canim az isimiz kaldi sonra aktif olurumTamam peki git sen
Nekiii oİnsanlar profiline mesaj yazıyorlar puh
Maşallah dökülüyoz yiyen yiyeneTünaydın ❤
Uğrayamadım dün. Bir iştah sıkıntısı yaşıyorum inş cumaya tersim dönmez.
Kisinin profili aciksa profiline yazabilirsin canimNekiii oaçıklayıcı konus artik anlamiyorum seniyaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?