- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tikladim eeeeKisinin profili aciksa profiline yazabilirsin canim
Simdi gulumsenin nickine tikla gorursun
Gulumse24
Çok tşkler kuzum aminGulumse24 doğum günün kutlu olsun musmutlu yillar. Tüm sevdiklerinle güzel yılların olsun inşallah ❤❤
Benimde haberim yok iyimiKisinin profili aciksa profiline yazabilirsin canim
Simdi gulumsenin nickine tikla gorursun
Gulumse24
Bildirimlerine bak canimBenimde haberim yok iyimi
yaaaaa bitek ben değilmişim gel kuzum senBenimde haberim yok iyimi
Cahillik başa bela birsuru bildirim gelmiş ama haberim yokyaaaaa bitek ben değilmişim gel kuzum sen
Hayirli yolculuklar canım ❤Ciktik yola dönüyoruz Kayseriye
Guzel olmus ayri bir hava katmis kizillikKizlar değişiklik yapmak istedim saçımı senelerdir sarıya boyuyorum bu sabah kızıla boyadım nasıl olmuş sizce
Bu kadar gideceğini bilmiyordum yüzüme kaptanım korktum kötü olursa nasıl dönerim sarıya diye ama ben bile kendimi aynadan alamadimGuzel olmus ayri bir hava katmis kizillik
Gule gule kullan bundan sonra uzun sure kizil kullanirsinBu kadar gideceğini bilmiyordum yüzüme kaptanım korktum kötü olursa nasıl dönerim sarıya diye ama ben bile kendimi aynadan alamadim
Kaptanım benimde ince telli ve sarı idi.Gule gule kullan bundan sonra uzun sure kizil kullanirsin
Bende bazen degisiklik yapmak istiyorum saclar ince telli ve sari olunca korkuyorum :))
Kızıl favorim hep kizila boyarimKizlar değişiklik yapmak istedim saçımı senelerdir sarıya boyuyorum bu sabah kızıla boyadım nasıl olmuş sizce
Teşekkür ederim birtanem esim bilmiyor eve gelince şok olacağına eminim :)Kızıl favorim hep kizila boyarimcok yakışmış
güzel hatunKizlar değişiklik yapmak istedim saçımı senelerdir sarıya boyuyorum bu sabah kızıla boyadım nasıl olmuş sizce
benimde :) ama duş kalırken kafamdan kan akıyorKızıl favorim hep kizila boyarimcok yakışmış
Ikiside kendince cok guzel ve cok yakismis snadaKizlar değişiklik yapmak istedim saçımı senelerdir sarıya boyuyorum bu sabah kızıla boyadım nasıl olmuş sizce
alarm çalıyor.
ama kapatıp duruyorum biraz daha uyuyayim diye..
gece kızım uyandi beni birakmadi ki
üstüme atlıyor yatarken düşün
bacagini karnima atiyor ben hemen uyaniyorum noluyor yaakolları yüzüme çarpıyor.
bi görsen.. sonra kıpırda kıpırda uyudu.
5:30 ta sessizce kalktım. 7 de yanima geldi ödümü kopardi
alıştı 7 de uyanmayısonra Babaanneye birakıp işe gidiyorum.
Kizlar değişiklik yapmak istedim saçımı senelerdir sarıya boyuyorum bu sabah kızıla boyadım nasıl olmuş sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?